Προς το περιεχόμενο

Logitech MX revolution - Πρόβλημα με usb receiver

D4rkst3EL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω αυτό εδώ το ποντίκι logitech mx revolution και έχω το εξής θέμα. Χάλασε τo usb receiver(ειναι ασύρματο). Η ιστορία έχει ως εξής:

Χάλασε το ποντίκι ενός φίλου μου και πήγα με το δικό μου να το δοκιμάσουμε γιατί δεν είχε άλλο. Το έβαλα λοιπόν στη usb θύρα που είχε το δικό του πριν και τίποτα... νέκρα.

Δοκιμάζω άλλη usb τα ίδια. Πάω να το βάλω λοιπόν στο laptop μου και δε δούλευε ούτε εκεί!!! Τέλος πάντων για το παιδί μικρό το κακό μιας και το ποντίκι του ήταν φτηνό, πήρε ένα άλλο το οποίο το έβαλε στην ίδια θύρα και χάλασε :shifty: (πήγε και το άλλαξε την ίδια μέρα και απο τότε δε την ξανακούμπησε αυτή τη θύρα).

Έχει αντιμετωπίσει κανείς τίποτα παρόμοιο? Τι σόι usb terminator είναι αυτή. Αλλά το κυριότερο για το οποίο άνοιξα και το θέμα. Τι κάνω τώρα με το ασύρματο ποντίκι τώρα που νεκρώθηκε το usb receiver :mad:

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, κάθε receiver δουλεύει αποκλειστικά για το συγκεκριμένο mouse που συνοδεύει.

Αν έχει ακόμα εγγύηση, πήγαινέ το πίσω.

Δημοσ.

Αλλιώς μιλα κατευθείαν με logitech!! Μπορει και να σε εξυπηρετήσουν.. το support τους είναι απο τα κλύτερα!!

Δημοσ.

Δοκίμασα και ένα πρόγραμμα της logitech, το logitech connection utility το οποίο ενώ το τρέχεις πάτας διάφορα στο ποντίκι και συνδέεται με το usb receiver αλλά τζίφος. 3 χρόνια δεν έχει εγγύηση? Τελικά αυτό το κακό με τη usb θύρα τι ήταν. Γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.

Μαλλον χάλασε και καπου βραχυκυκλώνει και καει οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα της

Δημοσ.

Ναι ναι υπάρχουν Link

Θα κάνω κ μια μικρή έρευνα να δω τι με συμφέρει.

@voodooman Καλά το ποντίκι δεν υπάρχει. Είναι το πιο ποιοτικό και ξεκούραστο ποντίκι που χω πιάσει ποτέ. Θυμάμε έκανε όσο μια αξιοπρεπής μητρική

Δημοσ.

Δοκίμασα και ένα πρόγραμμα της logitech, το logitech connection utility το οποίο ενώ το τρέχεις πάτας διάφορα στο ποντίκι και συνδέεται με το usb receiver αλλά τζίφος. 3 χρόνια δεν έχει εγγύηση? Τελικά αυτό το κακό με τη usb θύρα τι ήταν. Γνωρίζει κανείς?

το εχω παθει και εγω μου εκαψε δυο mp3 αλλα απο δικο μου λαθος εσωτερικα ειχα συνδεση λαθος τα καλωδια τον USB πειραξατε τιποτα μεσα στο κουτι του PC;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...