Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σύνδεση στο Ιντερνετ

babis_89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το ιντερνέτ μου στον υπολογιστή. Συνδέω το ρουτερ στον υπολογιστή με Ethernet καλώδιο και το αναγνωρίζει κανονικά.. δεν μπορώ να μπω στο ιντερνέτ.. Η γραμμή λειτούργει κανονικά και με το λαπτοπ μου μπορώ να κανονικά, αλλά όταν το συνδέω στο PC δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

(στον υπολογιστή μου έχω windows 7)

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το ιντερνέτ μου στον υπολογιστή. Συνδέω το ρουτερ στον υπολογιστή με Ethernet καλώδιο και το αναγνωρίζει κανονικά.. δεν μπορώ να μπω στο ιντερνέτ.. Η γραμμή λειτούργει κανονικά και με το λαπτοπ μου μπορώ να κανονικά, αλλά όταν το συνδέω στο PC δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

(στον υπολογιστή μου έχω windows 7)

Προσπάθησες να κάνεις κάτι;

Για αρχή απενεργοποίησε και επανενεργοποίησε την κάρτα δικτύου.(κέντρο δικτύου\προσαρμογέας δικτύου)

Δες επίσης αν οι ρυθμισεις είναι καρφωτές ή αν τις παίρνεις αυτόματα(ανοίγοντας τον προσαρμογέα απο την μπάρα ψάχνεις ipv4 και properties)

Δημοσ.

Φίλε τα έχω δοκιμάσει και τα δύο αλλά δεν γίνεται κάτι. Βασικά αυτα μου τα είχαν πεί και απο το helpdesk του ΟΤΕ αλλα δεν γίνεται κάτι..

Δημοσ.

έχεις εγκαταστήσει τον σωστό driver για το δύκτιο; Για μπες μέσα στο modem/router σου και δες αν έχει log ή κάπου να γράφει για attached devices / DHCP Table / ARP Table και δες αν έχει τον υπολογιστή σου.

Επίσης δοκίμασε μια επιδιόρθωση από τα windows. ( ανορθόδοξος τρόπος και δεν βλέπω να βγάζει τίποτα αλλά λέμε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...