babis_89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το ιντερνέτ μου στον υπολογιστή. Συνδέω το ρουτερ στον υπολογιστή με Ethernet καλώδιο και το αναγνωρίζει κανονικά.. δεν μπορώ να μπω στο ιντερνέτ.. Η γραμμή λειτούργει κανονικά και με το λαπτοπ μου μπορώ να κανονικά, αλλά όταν το συνδέω στο PC δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? (στον υπολογιστή μου έχω windows 7)
antbyron Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το ιντερνέτ μου στον υπολογιστή. Συνδέω το ρουτερ στον υπολογιστή με Ethernet καλώδιο και το αναγνωρίζει κανονικά.. δεν μπορώ να μπω στο ιντερνέτ.. Η γραμμή λειτούργει κανονικά και με το λαπτοπ μου μπορώ να κανονικά, αλλά όταν το συνδέω στο PC δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? (στον υπολογιστή μου έχω windows 7) Προσπάθησες να κάνεις κάτι; Για αρχή απενεργοποίησε και επανενεργοποίησε την κάρτα δικτύου.(κέντρο δικτύου\προσαρμογέας δικτύου) Δες επίσης αν οι ρυθμισεις είναι καρφωτές ή αν τις παίρνεις αυτόματα(ανοίγοντας τον προσαρμογέα απο την μπάρα ψάχνεις ipv4 και properties)
babis_89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Φίλε τα έχω δοκιμάσει και τα δύο αλλά δεν γίνεται κάτι. Βασικά αυτα μου τα είχαν πεί και απο το helpdesk του ΟΤΕ αλλα δεν γίνεται κάτι..
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Είσαι σίγουρος οτι πέρνει αυτόματα ip δηλαδή dhcp στο tcp/ip setting ?
SpirosLouis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 έχεις εγκαταστήσει τον σωστό driver για το δύκτιο; Για μπες μέσα στο modem/router σου και δες αν έχει log ή κάπου να γράφει για attached devices / DHCP Table / ARP Table και δες αν έχει τον υπολογιστή σου. Επίσης δοκίμασε μια επιδιόρθωση από τα windows. ( ανορθόδοξος τρόπος και δεν βλέπω να βγάζει τίποτα αλλά λέμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.