vagelis81 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μολις αλλαξα τροφοδοτικο στον υπολογιστη μου.Εβαλα μεγαλυτερο.Ενω λοιπον ολα πανε καλα,ολα δουλευουν ρολοι παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.Σε καποιο παιχνιδι,μονο σ αυτο το συγκεκριμενο παιχνιδι (call of suarez) ενω το ανοιγω και επιλεγω το προφιλ μου για να συνεχισω απο κει που σταματησα,με το που τελειωσει η διαδικασια loading το παιχνιδι αρχιζει κανονικα αλλα σε 1-2 δεπτερολεπτα ο υπολογιστης κανει επανεκκινηση!!!Τι λετε να φταιει;Επαναλαμβανω αυτο γινεται μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Ευχαριστω πολυ!
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να το κάνεις παλι εγκατάσταση για αρχή. Ειναι αυθεντικό το παιχνίδι ?
vasilisbilias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ποιο λογικο μου φαινεται να εχει προβλημα το παιχνιδη αφου λειτουργουν τα υποληπα παιχνιδηα κανονικα
vagelis81 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Το παιχνιδι δεν ειναι αυθεντικο αλλα το θεμα ειναι οτι πριν αλλαξω το τροφοδοτικο ειχα ανοιξει το παιχνιδι και ειχα ξεκινησει κανονικα απ αυτο το σημειο που τωρα εχω προβλημα...
haris013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ε το παιχνιδι φταει αφου δεν εχεις πουθενα αλλου προβλημα
panos2171 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Oι drivers υποθετω ειναι ολοι ενημερωμενοι σωστα??
vagelis81 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Οι drivers ειναι ενημερωμενοι.Μολις τωρα ειδα οτι το προβλημα υπαρχει γενικα και σε αλλα παιχνιδια.Ανοιξα καποιο αλλο και σε 2-3 λεπτα ο υπολογιστης εκανε επανεκκινηση.Βοηθηστε ρε παιδια... Ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Vageli μπας και έχεις θέμα θερμοκρασίας;
vagelis81 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ρε συ Κarmen τι να σου πω;Μεχρι εχτες επαιζα κανονικα χωρις προβλημα.Απο σημερα το πρωι παρουσιαστηκε το προβλημα...Δε ξερω...
karmen1983 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αν στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια και δεν έχεις θέμα με θερμοκρασίες στη θέση σου θα δοκίμαζα να έβγαζα τους drivers και να τους ξαναπερνούσα. Btw Ποια κάρτα γραφικών έχεις και πoιο Psu? Κατέβασε αυτό και ανέβασε φώτο να δούμε θερμοκρασίες http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
vagelis81 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Θα το κανω αργοτερα...Να (ξανα)ρωτησω ομως κατι...Οπως σας ειπα και πριν με το ιδιο συστημα επαιζα αυτα τα ιδια παιχνιδια κανονικα και χωρις προβλημα.Για ποιο λογο να αλλαξε κατι τωρα;Αν εχω προβλημα με θερμοκρασια δε θα πρεπε να ειχα και πριν;Μονο τροφοδοτικο αλλαξα ,αλλα αυτο δε θα χει καμια σχεση με τις θερμοκρασιες,ετσι δεν ειναι;Η μηπως οχι;;;
karmen1983 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αν άλλαξες τροφοδοτικό μια και δεν έχω ιδέα ποια είναι η κάρτα σου και γενικά το σύστημά σου, μπορεί να μην σε καλύπτει. Ισως με τα βάλε βγάλε να έγινε κάτι σε καμιά ψύχτρα, δεν ξέρω τι να υποθέσω; Αν δεν αρχίσουμε να αποκλείουμε ενδεχόμενα, μπορώ να σου γράφω υποθετικά τι φταίει μέχρι αύριο...
vagelis81 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Να ρωτησω κατι ακομα;Κarmen κατεβασα το προγραμματακι που μου ειπες και τωρα το εχω ανοιχτο.Μονο που θελω να ρωτησω πως θα ανεβασω τις φωτο εδω;Το ξερω οτι ακουγεται χαζο αλλα δε το χω ξανακανει.Ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πάτα με το Mouse πάνω στο παράθυρο του προγράμματος και μετά alt+prtScn Ανοιξε τη ζωγραφική και κάνε επικόλληση... Αν δεν τα καταφέρεις με αυτό τον τρόπο υπάρχει και αυτό http://www.filehippo.com/download_winsnap/2173/ Μετά κάνεις το παρακάτω αφού επιλέξεις Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή κειμένου http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=49470
vagelis81 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για να δουμε...ελπιζω να το κανω σωστα.Πρωτα ομως να σας πω οτι ανοιξα το παιχνιδι και ρυθμισα απο τα options την αναλυση να ειναι πολυ χαμηλη και επαιξα πειραματικα κανα 5λεπτο χωρις προβλημα.Μαλλον για προβλημα θερμοκρασιας παμε ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.