Προς το περιεχόμενο

Με το που τελειωνει το loading σε ενα παιχνιδι ο υπολογιστης κανει επανεκκινηση

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις αλλαξα τροφοδοτικο στον υπολογιστη μου.Εβαλα μεγαλυτερο.Ενω λοιπον ολα πανε καλα,ολα δουλευουν ρολοι παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.Σε καποιο παιχνιδι,μονο σ αυτο το συγκεκριμενο παιχνιδι (call of suarez) ενω το ανοιγω και επιλεγω το προφιλ μου για να συνεχισω απο κει που σταματησα,με το που τελειωσει η διαδικασια loading το παιχνιδι αρχιζει κανονικα αλλα σε 1-2 δεπτερολεπτα ο υπολογιστης κανει επανεκκινηση!!!Τι λετε να φταιει;Επαναλαμβανω αυτο γινεται μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Ευχαριστω πολυ!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παιχνιδι δεν ειναι αυθεντικο αλλα το θεμα ειναι οτι πριν αλλαξω το τροφοδοτικο ειχα ανοιξει το παιχνιδι και ειχα ξεκινησει κανονικα απ αυτο το σημειο που τωρα εχω προβλημα...

Δημοσ.

Οι drivers ειναι ενημερωμενοι.Μολις τωρα ειδα οτι το προβλημα υπαρχει γενικα και σε αλλα παιχνιδια.Ανοιξα καποιο αλλο και σε 2-3 λεπτα ο υπολογιστης εκανε επανεκκινηση.Βοηθηστε ρε παιδια...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ρε συ Κarmen τι να σου πω;Μεχρι εχτες επαιζα κανονικα χωρις προβλημα.Απο σημερα το πρωι παρουσιαστηκε το προβλημα...Δε ξερω...

Δημοσ.

Αν στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια και δεν έχεις θέμα με θερμοκρασίες στη θέση σου θα δοκίμαζα να έβγαζα τους drivers και να τους ξαναπερνούσα.

Btw Ποια κάρτα γραφικών έχεις και πoιο Psu?

Κατέβασε αυτό και ανέβασε φώτο να δούμε θερμοκρασίες

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

Δημοσ.

Θα το κανω αργοτερα...Να (ξανα)ρωτησω ομως κατι...Οπως σας ειπα και πριν με το ιδιο συστημα επαιζα αυτα τα ιδια παιχνιδια κανονικα και χωρις προβλημα.Για ποιο λογο να αλλαξε κατι τωρα;Αν εχω προβλημα με θερμοκρασια δε θα πρεπε να ειχα και πριν;Μονο τροφοδοτικο αλλαξα ,αλλα αυτο δε θα χει καμια σχεση με τις θερμοκρασιες,ετσι δεν ειναι;Η μηπως οχι;;;

Δημοσ.

Αν άλλαξες τροφοδοτικό μια και δεν έχω ιδέα ποια είναι η κάρτα σου και γενικά το σύστημά σου, μπορεί να μην σε καλύπτει.

Ισως με τα βάλε βγάλε να έγινε κάτι σε καμιά ψύχτρα, δεν ξέρω τι να υποθέσω;

Αν δεν αρχίσουμε να αποκλείουμε ενδεχόμενα, μπορώ να σου γράφω υποθετικά τι φταίει μέχρι αύριο...

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ακομα;Κarmen κατεβασα το προγραμματακι που μου ειπες και τωρα το εχω ανοιχτο.Μονο που θελω να ρωτησω πως θα ανεβασω τις φωτο εδω;Το ξερω οτι ακουγεται χαζο αλλα δε το χω ξανακανει.Ευχαριστω

Δημοσ.

πάτα με το Mouse πάνω στο παράθυρο του προγράμματος και μετά alt+prtScn

Ανοιξε τη ζωγραφική και κάνε επικόλληση...

Αν δεν τα καταφέρεις με αυτό τον τρόπο υπάρχει και αυτό

http://www.filehippo.com/download_winsnap/2173/

Μετά κάνεις το παρακάτω αφού επιλέξεις Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή κειμένου

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=49470

Δημοσ.

Για να δουμε...ελπιζω να το κανω σωστα.Πρωτα ομως να σας πω οτι ανοιξα το παιχνιδι και ρυθμισα απο τα options την αναλυση να ειναι πολυ χαμηλη και επαιξα πειραματικα κανα 5λεπτο χωρις προβλημα.Μαλλον για προβλημα θερμοκρασιας παμε ε;post-189660-0-65130800-1313274764_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...