Προς το περιεχόμενο

Με το που τελειωνει το loading σε ενα παιχνιδι ο υπολογιστης κανει επανεκκινηση

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάνει κανά overclock; με αλλαγή τρο/τικου αν έχουμε κάνει υπερχρονισμο πρέπει να ρυθμίσουμε ξανά τα ρεύματα..

android.png

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μεγα σφαλμα τετοια psu ουτε για αστειο δεν το βαζεις πανω ,καλα o τεχνικος το 8πινο και το 6πινο της καρτας με τη τα εχει συνδεσει με ανταπτορες

Δημοσ.

^^^Είδες τώρα που για να επιμένω στο μοντέλο, τα Watt δεν έχουν καμία σχέση; Πήγαινε το πίσω και πες του φονιά, γιατί φονιάς είναι να βάλει την κάρτα σου και γενικά το σύστημά σου με αυτό το τροφοδοτικό, να το πάρει και να το πάει σε κανένα παλιατζή, μπας και πάρει κανένα ευρώ από τα σίδερα που έχει...

Δημοσ.

Ναι Karmen.Δικιο εχεις.Θα το παω πισω και θα παραγγειλω καποιο αλλο.Ειχες δικιο ,οπως και ολα τα παιδια εδω που απαντησαν οτι δεν εχουν σημασια μονο τα watt.Εδω να φανταστεις,με το παλιο μου τροφοδοτικο,που ηταν 430 w ολα τα παιχνιδια τρεχουν κανονικα...απλα ειχα ενα προβληματακι ΜΟΝΟ στην εκκινηση των windows ,γι αυτο το αλλαξα (καποιες φορες και ειδικα αν ο υπολογιστης ειχε να ανοιξει πολυ ωρα,επρεπε να τον ανοιξω 2-3 φορες για να μπει στα windows ,αλλα απο τη στιγμη που εμπαινε ολα δουλευαν ρολοι).Παιδια σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.Αυριο θα παω να το αλλαξω.

Δημοσ.

Ο,τι δε ξερω- δε ξερω...Το θεμα ειναι οτι οικονομικα δεν ειμαι πολυ καλα αυτο το καιρο οποτε δε ξερω...Ισως να μπορουσα να διαθεσω κανα 60-65 συνολο (πλυν τα 25 που εχω δωσει γι αυτο θα μου παει δηλαδη κανα σαρανταρι ακομα.Δε ξερω αν μ αυτα τα χρηματα παιρνω κατι καλο για το συστημα μου.Επισης να πω κατι ακομα.Δε ξερω κατα ποσο επηρεαζεται ο λογαριασμος της δεη με ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο.Σιγουρα οσο πιο δυνατο ειναι τοσο πιο πολυ θα καιει αλλα θελω να μαθω ,ειναι σημαντικη η διαφορα αυτη η ειναι αμελητεα;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ο,τι δε ξερω- δε ξερω...Το θεμα ειναι οτι οικονομικα δεν ειμαι πολυ καλα αυτο το καιρο οποτε δε ξερω...Ισως να μπορουσα να διαθεσω κανα 60-65 συνολο (πλυν τα 25 που εχω δωσει γι αυτο θα μου παει δηλαδη κανα σαρανταρι ακομα.Δε ξερω αν μ αυτα τα χρηματα παιρνω κατι καλο για το συστημα μου.Επισης να πω κατι ακομα.Δε ξερω κατα ποσο επηρεαζεται ο λογαριασμος της δεη με ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο.Σιγουρα οσο πιο δυνατο ειναι τοσο πιο πολυ θα καιει αλλα θελω να μαθω ,ειναι σημαντικη η διαφορα αυτη η ειναι αμελητεα;

Ευχαριστω!

Το να πάρεις ένα τροφοδοτικό 850W και το σύστημά σου θέλει 300W να δουλέψει, αυτό δε σημαίνει ότι θα καίει 850W Αλλά 300W. Θα δίνει αυτό που του ζητάει το σύστημά σου...

Αρα σίγουρα, όσο μεγαλύτερο είναι σίγουρα δεν καταναλώνει περισσότερο με την λογική που το πας...

Πάρε ένα τέτοιο να ηρεμήσεις και μελλοντικά

http://www.skroutz.gr/s/322308/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2.html

edit: Και για να μη το ξεχάσω... Το τροφοδοτικό να το βλέπεις σαν επένδυση...

Δημοσ.

σε παρακαλω λυσε μου την περιεργεια,την καρτα την εχει συνδεσει με ανταπτορες για να της δωσει ρευματα?

κατι καλωδια σαν αυτα Link

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...