Προς το περιεχόμενο

μυστηριο Εργαλειο - FORHnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες οπως συνηθιζω να ακνω 1 φορα καθε εβδομαδα πηρα τηλεφωνο τα φιλαρακια μου στην φορθνετ......ενταξει ειχαν και κοσμο...περιμενα γυυρω στην 1 ωρα. Τους κανω τα συνιθισμενα παραπονα για την ταχυτητα (κλειδνων στα 600 ανεβασμα & 6500 κατεβασμα) και αφου του ειπα οτι κατι κανεται εσεις και το πατε μεχρι το 10.000 αυτος δεν καταλαβαινε....μου ελεγε τις συνιθισμενες βλακεις, βαλτε βγαλτε το ρουτερ κτλ. περναν 45 λεπτα ομλιας και μου λεει οτι υπαρχει ενα εργαλειο που βελτιωνει την ταχυτητα στο ιντερνετ...ουτε ονομα δεν μου ειπε ουτε τιποτα καμια ιδεα ?

*η γραμμη μου ειναι καλη ηρθαν και την ειδαν, πολυ κοντα τους (να φανταστειται αν βγω στο μπαλκονι και αρχιζω να τους μπινελικωνω με ακουνε αμεσως :devil: )

**την στιγμη που εκανα το τηλεφωνημα κατεβαζα κατι αθωα εκπαιδευτικα προγραμματα και μου ζητουσε να του πω τι κατεβαζω και απο που....δεν ξερει τι θα πει ΑΠΟΡΡΗΤΟ ? (drivers αυτο ειπα...)

***Βλεπω να πηγαινω στον ΟΤΕ....

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα ο ISP μια χαρα μπορει να μαθει που μπαινεις κτλ

Εαν στο τηλεφωνημα σου συνδεθηκες με το τεχνικο τμημα για να δουν την γραμμη σου,

εσυ τοτε βρηκες να κατεβασεις προγραμματα?? :rolleyes:

Δεν γνωριζω και δεν πιστευω απο τις λιγες γνωσεις που εχω

οτι υπαρχει ενα αυτουσιο προγραμμα που σου βελτιωνει την ταχυτητα

του internet μαγικα.

Απο την αλλη, εγω πριν 4 χρονια κλειδωνα 16 Mbps

και μεσα στα χρονια ειμαι στα 10386 Mbps.

Το εβλεπα μεσα απο τον ρουτερ να πεφτει σταδιακα.

Σκεφτηκα να παρω ενα τηλ αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.

Διαβαζοντας απο δω και απο εκει καταλαβα

οτι οσο φορτωνουν οι γραμμες π.χ της forthnet

(εννοω οτι ερχονται νεοι πελατες και και παιρνουν τους βρογχους)

τοσο πατωνει το διαθεσιμο bandwidth που εχει η forthnet

οποτε και σου μειωνει τo δικο σου bandwidth.

Δεν ξερω τι σου εχουν πει για την γραμμη σου

αλλα πρωτα απο ολα αν το Line Attenuation σου εχει μεγαλη τιμη

τοτε θα πιανεις χαμηλοτερα.

Ειναι ουσιαστικα η αποσταση απο το DSLAM

και οσο μεγαλυτερη αποσταση εχει, τοσο εξασθενει το σημα.

Ετσι για να περνα η ωρα, αν θες τσεκαρε με τον Υπολογισμός θεωρητικής μέγιστης ταχύτητας ADSL και ADSL2+ του adslgr.com

Εγω π.χ εχω 24 attenuation και σε ιδανικες συνθηκες επρεπε

να πιανω περιπου 18Mbps.

Δημοσ.

Καλα ο ISP μια χαρα μπορει να μαθει που μπαινεις κτλ

Εαν στο τηλεφωνημα σου συνδεθηκες με το τεχνικο τμημα για να δουν την γραμμη σου,

εσυ τοτε βρηκες να κατεβασεις προγραμματα?? :rolleyes:

Δεν γνωριζω και δεν πιστευω απο τις λιγες γνωσεις που εχω

οτι υπαρχει ενα αυτουσιο προγραμμα που σου βελτιωνει την ταχυτητα

του internet μαγικα.

Διαβαζοντας απο δω και απο εκει καταλαβα

οτι οσο φορτωνουν οι γραμμες π.χ της forthnet

(εννοω οτι ερχονται νεοι πελατες και και παιρνουν τους βρογχους)

τοσο πατωνει το διαθεσιμο bandwidth που εχει η forthnet

οποτε και σου μειωνει τo δικο σου bandwidth.

Δεν ξερω τι σου εχουν πει για την γραμμη σου

αλλα πρωτα απο ολα αν το Line Attenuation σου εχει μεγαλη τιμη

τοτε θα πιανεις χαμηλοτερα.

Ειναι ουσιαστικα η αποσταση απο το DSLAM

και οσο μεγαλυτερη αποσταση εχει, τοσο εξασθενει το σημα.

Ετσι για να περνα η ωρα, αν θες τσεκαρε με τον Υπολογισμός θεωρητικής μέγιστης ταχύτητας ADSL και ADSL2+ του adslgr.com

Εγω π.χ εχω 24 attenuation και σε ιδανικες συνθηκες επρεπε

να πιανω περιπου 18Mbps.

θενκς για το ινφο, ξεχαστηκα τοσες φορες που τους παιρνω εαν εκελεινα το τορρεντ δεν θα κατεβαζα τιποτα !

Δημοσ.

...

Τους κανω τα συνιθισμενα παραπονα για την ταχυτητα (κλειδνων στα 600 ανεβασμα & 6500 κατεβασμα)

...

Από περιέργεια: Είσαι σίγουρος οτι η γραμμή σου κλειδώνει σταθερά σε ψηλότερες ταχύτητες; Με πιο κριτήριο παίρνεις και κάνεις παράπονα κάθε εβδομάδα;

Η ταχύτητα που κλειδώνει μια ADSL γραμμή εξαρτάται από την ποιότητα των καλωδιώσεων ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ το σπίτι σου (ακόμα και τις πριζες), αλλά ΚΑΙ από την απόσταση σου από το DSLAM που ανήκεις. Αν έχεις γερά στοιχεία οτι έπρεπε να κλειδώνεις πολύ παραπάνω, τότε πάρε και κάνε τα παράπονα σου, αλλά αν παιρνεις και παραπονιέσαι οτι πληρώνεις ΕΩΣ 24 Μbps και κλειδώνεις πολύ χαμηλότερα ... θα σου πρότεινα να μελετήσεις το πρωτόκολλο ADSL.

...

*η γραμμη μου ειναι καλη ηρθαν και την ειδαν, πολυ κοντα τους (να φανταστειται αν βγω στο μπαλκονι και αρχιζω να τους μπινελικωνω με ακουνε αμεσως )

...

Αν η γραμμή σου είναι πολύ καλή τότε προφανώς είσαι μακριά από το DSLAM που ανήκεις. Αυτό με το μπαλκόνι δεν το κατάλαβα. Μήπως είσαι πολύ κοντά σε κατάστημα της forthnet; Αυτό δεν έχει σχέση με το που βρίσκεται το DSLAM σου

...

...

Αν είσαι μακριά από DSLAM, όπου και να πας (μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια) στις ίδιες ταχύτητες θα κλειδώνεις. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει ειναι το διαθέσιμο bandwidth στις ώρες αιχμής, αλλά η ταχύτητα που κλειδώνεις δεν θα αλλάξει σημαντικά

Το εργαλείο που ψάχνεις λέγεται DMT Tool ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ μπορείς να "πειράξεις" (ελάχιστα - μην περιμένεις θαύματα) τη σύνδεση σου με το δίκτυο του παροχου σου.

... εαν εκελεινα το τορρεντ δεν θα κατεβαζα τιποτα !

Αν έχεις full upload/download από torrents λογικό ειναι να σου γονατίζει το δίκτυο και να μην μπορείς να μπεις σε ιστοσελίδες. Μήπως κάνεις παράπονα στην forthnet οτι εχει αργές ταχύτητες, ενώ παράλληλα κατεβάζεις torrents; Την επόμενη φορά κλείσε τελείως οτι torrents client εχεις (οχι minimize) και δοκίμασε να πας σε διάφορες σελίδες; Είναι πιο γρηγορο;

Δημοσ.

Χτες οπως συνηθιζω να ακνω 1 φορα καθε εβδομαδα πηρα τηλεφωνο τα φιλαρακια μου στην φορθνετ......ενταξει ειχαν και κοσμο...περιμενα γυυρω στην 1 ωρα. Τους κανω τα συνιθισμενα παραπονα για την ταχυτητα (κλειδνων στα 600 ανεβασμα & 6500 κατεβασμα) και αφου του ειπα οτι κατι κανεται εσεις και το πατε μεχρι το 10.000 αυτος δεν καταλαβαινε....μου ελεγε τις συνιθισμενες βλακεις, βαλτε βγαλτε το ρουτερ κτλ. περναν 45 λεπτα ομλιας και μου λεει οτι υπαρχει ενα εργαλειο που βελτιωνει την ταχυτητα στο ιντερνετ...ουτε ονομα δεν μου ειπε ουτε τιποτα καμια ιδεα ?

*η γραμμη μου ειναι καλη ηρθαν και την ειδαν, πολυ κοντα τους (να φανταστειται αν βγω στο μπαλκονι και αρχιζω να τους μπινελικωνω με ακουνε αμεσως :devil: )

**την στιγμη που εκανα το τηλεφωνημα κατεβαζα κατι αθωα εκπαιδευτικα προγραμματα και μου ζητουσε να του πω τι κατεβαζω και απο που....δεν ξερει τι θα πει ΑΠΟΡΡΗΤΟ ? (drivers αυτο ειπα...)

600 ανεβασμα ???? what???????

Νομιζω πως εδω χρειαζεται ο Poulinos να εξιγησει μερικα πραγματα!

Καταρχας αν ολα δουλευουν σωστα,ενοω καλωδιωση του σπιτιου σου και το δικτυο του πΟΤΕ τοτε θα επρεπε να κλειδωνεις σε 1020.Εαν δεν κλειδωνει 1020 υπαρχει προβλημα...Επισης προσεξε και τις μεταβολες του snr .Συνιθος επειδη το upload πεζει σε μικροτες ταχυτητες επιρεζεται πιο ευκολα,οποτε αν εχεις και εκει διακιμανσεις προφανως υπαρχει προβλημα.Ειτε στο σπιτι σου ειτε στο δικτυο.

οτι αλλο ειπες ειναι τελειως παραλογο και δεν στεκει πουθενα

Βασικα αυτο μπορει να εξαρτατε απο πολλα,μπορει ακομα να φτεει και η καλωδιωση σου εκτος και αν εχεις κ σε πρωτη χονευτη/πινακα τα ιδια αποτελεσματα.

Αλλα το πιθανοτερο ειναι οχι να ειναι περισσοτεροι οι πελατες της 4rthnet αλλα περισσοτεροι αυτοι που συνδεονται με τον ιδιο dslam που δυνδεεσαι και εσυ.

εγω εχω 4mbps και δεν μιλαω :S μακαρι να ειχα και εγω attenuation 24 :S

* (να φανταστειται αν βγω στο μπαλκονι και αρχιζω να τους μπινελικωνω με ακουνε αμεσως :devil: )

δεν καταλαβα μενεις διπλα στον dslam????????????????????????????

Δημοσ.

Λοιπον μερικα πραγματα για να λυθουν αποριες.

α.οπως ειπαν το μονο προγραμμα που μπορεις να πειραξεις την γραμμη σου ειναι το dmt.που α.θα πρεπει το router σου να το υποστηριζει.β και βασικο.η forthnet δινει 6 Margin οποτε δεν λεει να το πας πιο χαμηλα.

β.δες μας εχεις πει τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου και τι ρουτερ εχεις.

γ.αλλο κατεβαζω με 6 mbit και αλλο συγχρονιζω στα 6 Mbit.εσυ αν καταλαβα μας λες ποσα γραφει μεσα το ρουτερ που αυτο μας νοιαζει αλλα θελουμεκαι τα υπολοιπα χαρακτηριστικα.

δ.ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΟΥ ,ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΤΛ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ DSLAM>ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ DSLAM ΕΧΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ.ΑΚΟΜΑΚΑΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ BANDWIDTH ΕΣΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΠΧ 6 ΜΒΙΤ AΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ 2.

οποτε παμε στα υπολοιπα.

ο χαλκος ειναι χαλκος κοβεται ραβεται οξειδωνεται.συνηθως ολοι πανε προς τα κατω οχι προς ταπανω.ο οτε δεν αλλαζει χαλκο παρα μονο αν εχει διαλυθει ολο το καλωδιο.ακομακαι αν εχει κοπει το ενωνουν με ολα τα επακολουθα.επισης χαλκο καλυτερο θα πετυχεις αν τυχει ενα καφαο να μην εχει αλλα ζευγαρια και ο οτε περασει νεο καλωδιο.

και τωρα ενα παραδειγμα για να γινει πιο κατανοητο.

ενας ειχεπροβλημα.η γραμμη συγχρονιζε 2 Mbit με 500upload.Μπηκε βλαβη στον οτε ο οτε ειπε οτι οκ φταιει το ζευγαρι θα αλλαχτει.

ο οτε αλλαζει ζευγαρι και η γραμμη παιζει στα 16 mbit /1 Mbit up.

και Ο ΟΤΕ ΛΕΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.ειναι 50 ζευγων και ειναι το πρωτο που ενεργοποιειται για αυτο παιζει καλα.οταν θα ενεργοποιηθουν και αλλα ατομαπανω θα πεσει η ταχυτητα λιγακι.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ crosstalk και παρεμβολων του ενος ζευγαριου απο το αλλο.οσο περισσοτεροι adsl τοσο χειροτερα.οσοι περισσοτεροι Isdn τοσο χειροτερα.οσο περισσοτερα φερεσυχνα τοτε μαμησε τα.κανει τρελη παρεμβολη λογω οτι παιζει το Pcm(φερεσυχνο στα 200 volt σχεδον.).το isdn σχεδον 96.

και β.οταν παιρνει καποιος τηλ για παραπονα ταχυτητων πρεπει να ξεκαθαριζει.

α προβλημα.συγχρονιζω χαμηλα.

β προβλημα.συγχρονιζω ψηλα αλλα κατεβαζω χαμηλα οποτε εκει βλεπουν την κινηση πανω στην γραμμη διοτι πολυ παιρνουν για το δευτερο προβλημα και εχουν πανω στο δικτυο η στο pc τους torrent να παιζει και μετα λενε γιατι δεν κατεβαζουν σωστα.

τωρα για τον φιλο που ξεκινησε το θεμα αν συγχρονιζει τοσο οσο λεει .τοτε ας δοκιμασει καταρχη τα παντα εκτος ,εκτος απο το ρουτερ να δει αν θα αλλαξει κατι.αν παλι εχει χαμηλο upload και down που συγχρονιζει τοδινει βλαβη και ερχονται και τσεκαρουν box/κατανεμητη για να δουν αν φταιει το καλωδιο του οτε η η καλωδιωση στο σπιτι(η εκφραση δεν αλλαξα τιποτα στο σπιτι δεν ειναι δεκτη διοτι οτι δεν αλλαξες εσυ δεν σημαινει οτι δεν πειραχτηκε κατι αλλο)ακομακαι απο ατομο που μπορει να πηγε κατανεμητη να ενωσει αλλη γραμμη και να πηρε σβαρνα την δικια σου.

αλλα πριν απο ολα αυτα να μας πει χαρακτηριστικα γιανα δουμε αποσταση και β.ναδουμε μηπως εχει κανα profile.

Δημοσ.

και εγω εχω forthnet και εχω προβληματα κανη διακοπες το ιντερνετ.

[offtopic]

Αυγουστος είναι.. να κάνει και το νετ λιγάκι διακοπές ε..

[/offtopic]

Δημοσ.

Από περιέργεια: Είσαι σίγουρος οτι η γραμμή σου κλειδώνει σταθερά σε ψηλότερες ταχύτητες; Με πιο κριτήριο παίρνεις και κάνεις παράπονα κάθε εβδομάδα;

Η ταχύτητα που κλειδώνει μια ADSL γραμμή εξαρτάται από την ποιότητα των καλωδιώσεων ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ το σπίτι σου (ακόμα και τις πριζες), αλλά ΚΑΙ από την απόσταση σου από το DSLAM που ανήκεις. Αν έχεις γερά στοιχεία οτι έπρεπε να κλειδώνεις πολύ παραπάνω, τότε πάρε και κάνε τα παράπονα σου, αλλά αν παιρνεις και παραπονιέσαι οτι πληρώνεις ΕΩΣ 24 Μbps και κλειδώνεις πολύ χαμηλότερα ... θα σου πρότεινα να μελετήσεις το πρωτόκολλο ADSL.

Αν η γραμμή σου είναι πολύ καλή τότε προφανώς είσαι μακριά από το DSLAM που ανήκεις. Αυτό με το μπαλκόνι δεν το κατάλαβα. Μήπως είσαι πολύ κοντά σε κατάστημα της forthnet; Αυτό δεν έχει σχέση με το που βρίσκεται το DSLAM σου

Αν είσαι μακριά από DSLAM, όπου και να πας (μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια) στις ίδιες ταχύτητες θα κλειδώνεις. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει ειναι το διαθέσιμο bandwidth στις ώρες αιχμής, αλλά η ταχύτητα που κλειδώνεις δεν θα αλλάξει σημαντικά

Το εργαλείο που ψάχνεις λέγεται DMT Tool ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ μπορείς να "πειράξεις" (ελάχιστα - μην περιμένεις θαύματα) τη σύνδεση σου με το δίκτυο του παροχου σου.

Αν έχεις full upload/download από torrents λογικό ειναι να σου γονατίζει το δίκτυο και να μην μπορείς να μπεις σε ιστοσελίδες. Μήπως κάνεις παράπονα στην forthnet οτι εχει αργές ταχύτητες, ενώ παράλληλα κατεβάζεις torrents; Την επόμενη φορά κλείσε τελείως οτι torrents client εχεις (οχι minimize) και δοκίμασε να πας σε διάφορες σελίδες; Είναι πιο γρηγορο;

Το σπιτι που μενω ειναι καινουργιο, πριν 3 χρονια χτιστηκε και το αγορασα. ναι ο χρονισμος μου ειναι για την ακριβεια τωρα στα : Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 730 / 7.151.

Τα παραπονα που κανω καθε τρεις και λιγο ειναι τα εξης : αμα κανω τωρα ρεσετ ο χρονισμος μου θα παει καπως ετσι : up/down 620 / 6200. Σε ολα μου τα τηλεφωνηματα κατι κανανε και ο χρονισμος ηταν 1020 / 10.000 στο τελευταιο τηλεφωνημα τι να πω δεν το εκανε το ανθρωπος. ανεβαζω με 70 kbps max και κατεβαζω με 800 kbps max στο τορρεντ. ηρθαν για την γραμμη μου μετα απο τα πολλα παραπονα περισυ και αναγνωρισαν προβλημα στην δικη τους εξωτερικη γραμμη, ειπαν οτι το διωρθωσαν ! τι μπορω να ποσταρω για να σας βοηθησω ? εχω το thomson tg585 v7 (οταν βλεπω τους γειτονες να κατεβαζουν με 1,5 mbps τρελαινομαι)

*αυτο που θα πω ειναι αλλο παλι, τα πινγκ ειναι μαμησε τα....~250 συνηθως με ολα τα προγραμματ κλεισμενα...αλλα εκει κατι αλλο φταιει, (εχω και ενα ονομα στον χωρο του GAMING )

**ποιο ειναι για το δικο μου μοντεμ ? http://dmt.mhilfe.de/

Δημοσ.

Το σπιτι που μενω ειναι καινουργιο, πριν 3 χρονια χτιστηκε και το αγορασα. ναι ο χρονισμος μου ειναι για την ακριβεια τωρα στα : Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 730 / 7.151.

Τα παραπονα που κανω καθε τρεις και λιγο ειναι τα εξης : αμα κανω τωρα ρεσετ ο χρονισμος μου θα παει καπως ετσι : up/down 620 / 6200. Σε ολα μου τα τηλεφωνηματα κατι κανανε και ο χρονισμος ηταν 1020 / 10.000 στο τελευταιο τηλεφωνημα τι να πω δεν το εκανε το ανθρωπος. ανεβαζω με 70 kbps max και κατεβαζω με 800 kbps max στο τορρεντ. ηρθαν για την γραμμη μου μετα απο τα πολλα παραπονα περισυ και αναγνωρισαν προβλημα στην δικη τους εξωτερικη γραμμη, ειπαν οτι το διωρθωσαν ! τι μπορω να ποσταρω για να σας βοηθησω ? εχω το thomson tg585 v7 (οταν βλεπω τους γειτονες να κατεβαζουν με 1,5 mbps τρελαινομαι)

*αυτο που θα πω ειναι αλλο παλι, τα πινγκ ειναι μαμησε τα....~250 συνηθως με ολα τα προγραμματ κλεισμενα...αλλα εκει κατι αλλο φταιει, (εχω και ενα ονομα στον χωρο του GAMING )

**ποιο ειναι για το δικο μου μοντεμ ? http://dmt.mhilfe.de/

α.οτι ειναι New το σπιτι δεν λεει πολλα διοτι οι ηλεκτρολογοι κανουν διαφορες βλακιεες.πηγαινε στα details και θα σου γραφει πιο αναλυτικα για την συνδεση σου.

β.αν ειναι στα 10 mbit Να εχεις αποσυνδεσεις δεν λεει για αυτο ισως στο χαμηλωσαν.απο 6200 σε 7100 μπορει να ειναι λογω κυμενομενου Margin.

εξωτερικη γραμμη δικια τους δεν υπαρχει.υπαρχει η σπιτι πελατη,η καλωδιο οτε ,η dslam forthnet.

λογικα εχεις thomson 585 v7 η v8.δες και πες μας.αποκατω γραφει.και πες μας και τα χαρακτηριστικα της γραμμης.το thomson δεν παιζει με το dmt.

οποτε 192.168.1.254

broadband connection μετα dsl connection και μετα πανω δεξια details.

Δημοσ.

α.οτι ειναι New το σπιτι δεν λεει πολλα διοτι οι ηλεκτρολογοι κανουν διαφορες βλακιεες.πηγαινε στα details και θα σου γραφει πιο αναλυτικα για την συνδεση σου.

β.αν ειναι στα 10 mbit Να εχεις αποσυνδεσεις δεν λεει για αυτο ισως στο χαμηλωσαν.απο 6200 σε 7100 μπορει να ειναι λογω κυμενομενου Margin.

εξωτερικη γραμμη δικια τους δεν υπαρχει.υπαρχει η σπιτι πελατη,η καλωδιο οτε ,η dslam forthnet.

λογικα εχεις thomson 585 v7 η v8.δες και πες μας.αποκατω γραφει.και πες μας και τα χαρακτηριστικα της γραμμης.το thomson δεν παιζει με το dmt.

οποτε 192.168.1.254

broadband connection μετα dsl connection και μετα πανω δεξια details.

δεν ειχα αποσυνδεσεις στα 10.000 απλα για δικους μου λογους το εκανα 1 φορα στο τοσο ρεσετ (πολυ σπανια) ε οταν το εκανα επεφτα πολυ !

>DSL Connection	

Link Information

Uptime:	1 day, 19:11:46

DSL Type:	G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:	730 / 7.151

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]:	0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]:	12,5 / 19,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:	14,0 / 30,5

SN Margin (Up/Down) [dB]:	6,5 / 7,0

Vendor ID (Local/Remote):	TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote):	46 / 0

Loss of Signal (Local/Remote):	4 / 0

Loss of Power (Local/Remote):	0 / 0

Loss of Link (Remote):	0

Error Seconds (Local/Remote):	179 / 0

FEC Errors (Up/Down):	4 / 7.422.773

CRC Errors (Up/Down):	4 / 2.299

HEC Errors (Up/Down):	88 / 1.658

Δημοσ.

με 30 attenuation πραγματι θα πρεπε να παιζειςκανα 12 αρι mbit και ανετα 1021 upload.τωρα βεβαια πρεπει να ερθει καποιος τεχνικος για να κανει ελεγχο στον κατανεμητη και να δει αν πραγματι γινεται κατι προς τα εξω η αν ειναι κατι στο σπιτι.εσυ το μονο που μπορεις να κανεις δοκιμη ειναι να βγαλεις ολα τα τηλ και να δοκιμασεις μονο το ρουτερ σε μια πριζα.επισης εχεις συναγερμο στο σπιτι??

Δημοσ.

με 30 attenuation πραγματι θα πρεπε να παιζειςκανα 12 αρι mbit και ανετα 1021 upload.τωρα βεβαια πρεπει να ερθει καποιος τεχνικος για να κανει ελεγχο στον κατανεμητη και να δει αν πραγματι γινεται κατι προς τα εξω η αν ειναι κατι στο σπιτι.εσυ το μονο που μπορεις να κανεις δοκιμη ειναι να βγαλεις ολα τα τηλ και να δοκιμασεις μονο το ρουτερ σε μια πριζα.επισης εχεις συναγερμο στο σπιτι??

ναι εχω ενα πληρες συστημα συναγερμου, ηρθε τεχνικος της φορθνετ για να εεγξει την γραμμη μου, βγαλαμε πριζες και κατι εκανε κατω στην εισοδο της οικοδομης που εχουμε τα κεντρικα καλωδια της οικοδομης, ειπε πως για το προβλημα ευθυνεται η φορθνετ, κατι με το κυκλωμα τους εξω απο το σπιτι κατι τετοιο ειπε.

Δημοσ.

Το σπιτι που μενω ειναι καινουργιο, πριν 3 χρονια χτιστηκε και το αγορασα.

sozz

Σου εχει μιλησει κανεις για το utp??

Εαν σπασει ή καπου δεν φτανει και το τραβιξεις με δυναμη χαλανε οι ινες,αλιωνεται η μοριακη του δομη και εμφανιζει προβλημα.Εαν δεν το εμφανισει αμεσως θα το εμφανισει ισως μετα απο μερικα χρονια.Δεν λεω πως αυτο φτεει αλλα αυτο που λες δεν μας λεει κατι..

ναι εχω ενα πληρες συστημα συναγερμου, ηρθε τεχνικος της φορθνετ για να εεγξει την γραμμη μου, βγαλαμε πριζες και κατι εκανε κατω στην εισοδο της οικοδομης που εχουμε τα κεντρικα καλωδια της οικοδομης, ειπε πως για το προβλημα ευθυνεται η φορθνετ, κατι με το κυκλωμα τους εξω απο το σπιτι κατι τετοιο ειπε.

η 4rthnet?μηπως τα καλωδια του πΟΤΕ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...