Προς το περιεχόμενο

μυστηριο Εργαλειο - FORHnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ενοω για το πανελ ενος τα καλωδια και ο διακάδωτησ?

επισης ηθελα να εχω gigabit ethernet γιαθτο θελω cat7

κατι αλλο αν βαλλω τηλεφωνικο κεντρο.Τοτε δν θα χριαστει ο διακλαδωτης και θα τα συνδεσω ολα πανω στο κεντρο ετσι δν ειναι?

με το τηλεφωνικο κεντρο λειτουργουν ολα οπως αν ηταν παραληλα πανω στην γραμμη?Πχ καθε τηλ μπορει να κανει κλισεις προς τα εξω?Οταν μιλαει καποιος και το σηκωσεις μπορεις να συμετεχεις στην σιζυτηση?προφανως μπορεις να κανεις εσωτερικες κλισεις??

τοτε περνα cat 7 σε ολα να εχεις ethernet παντου και ενα cat5e αν δεν θες cat7 για τα τηλεφωνα.

οχι αν βαλεις τηλεφωνικο κεντρο δεν θες διακλαδωτη.ολα απο το Patch panel (τηλεφωνα ) θα πανε στο τηλεφωνικο κεντρο.αναλογως ποσες γραμμες εχεις και τι τηλεφωνικο θα παρεις θα μπορει να μιλαει ενα η περισσοτερα ατομα προς τα εξω .και ναι κανεις εσωτερικες κλησεις κτλ.

ουτε με τον διακλαδωτη εχεις απωλειες.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τοτε περνα cat 7 σε ολα να εχεις ethernet παντου και ενα cat5e αν δεν θες cat7 για τα τηλεφωνα.

οχι αν βαλεις τηλεφωνικο κεντρο δεν θες διακλαδωτη.ολα απο το Patch panel (τηλεφωνα ) θα πανε στο τηλεφωνικο κεντρο.αναλογως ποσες γραμμες εχεις και τι τηλεφωνικο θα παρεις θα μπορει να μιλαει ενα η περισσοτερα ατομα προς τα εξω .και ναι κανεις εσωτερικες κλησεις κτλ.

ουτε με τον διακλαδωτη εχεις απωλειες.

οκ απλα εειδα οτι στα πανελ γραφει για καλωδια cat5 η cat5e δεν βρηκα κανενα που να γραφει cat7 και ειδικοτερα stp η ftp σιγουρα υπαρχει ε?

Δημοσ.

ολο και κατι θα υπαρχει.β.δεν νομιζω οτι στο cat5e δεν μπορεις πχ να patchareis cat6.για θεματα γειωσης εχω ακουσει /δει καποια Utp να εχουν ενα συρματακι αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.καποιοι λενε οτι απο την μια γειωνεται σε ειδικα Utp πριζακια αλλα δεν ξερω μην σε παρω στον λαιμο μου.ουτε το εχω ψαξει παραπανω για patch panel.πρεπει να εχει patch panel και η apc οποτε μπορεις να δεις στο site της. αυτα που ειναι Foiled και απλα εχουν το αλουμινοχαρτο γυρω γυρω με αυτο δεν κανεις τιποτα ουτε το γειωνεις καπου.οποτε σε κανονικο patch panel θα παρει και κανα cat6 χωρις θεμα.

Δημοσ.

ολο και κατι θα υπαρχει.β.δεν νομιζω οτι στο cat5e δεν μπορεις πχ να patchareis cat6.για θεματα γειωσης εχω ακουσει /δει καποια Utp να εχουν ενα συρματακι αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.καποιοι λενε οτι απο την μια γειωνεται σε ειδικα Utp πριζακια αλλα δεν ξερω μην σε παρω στον λαιμο μου.ουτε το εχω ψαξει παραπανω για patch panel.πρεπει να εχει patch panel και η apc οποτε μπορεις να δεις στο site της. αυτα που ειναι Foiled και απλα εχουν το αλουμινοχαρτο γυρω γυρω με αυτο δεν κανεις τιποτα ουτε το γειωνεις καπου.οποτε σε κανονικο patch panel θα παρει και κανα cat6 χωρις θεμα.

ναι αλλα αν παρω s/ftp τοτε αντι για το καλωδιακι που λες θα εχω ολοκληρο σιρματινο καλωδιο τηλιγμενο γυρο απο τα ζευγοι και καθε ζευγος τηλεγμενο με το αλουμινοφυλο η και ολα τα ζευγοι τηλεγμενα με αλουμινοφυλα οποτε?θελει γειωση!

Link

Δημοσ.

δεν ξερω που το γειωνεις το γυρω γυρω.τωρα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να γιεωθει αυτο το πραγμα αλλα οκ.δεν θα εχεις κοντα ουτε καλωδια ρευματος ουτε κατι αλλο οποτε και αυτο το καλωδιο ειναι λιγο υπερβολη αλλα οκ.δεν το εχω ψαξει.δεν θυμαμαι καν να εχω πετυχει cat 7.μονο μεχρι cat6 εχω δει δηλαδη σαν αυτο που εχεις στην φωτο αλλα χωρις το πλεγμα.

Δημοσ.

δεν ξερω που το γειωνεις το γυρω γυρω.τωρα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να γιεωθει αυτο το πραγμα αλλα οκ.δεν θα εχεις κοντα ουτε καλωδια ρευματος ουτε κατι αλλο οποτε και αυτο το καλωδιο ειναι λιγο υπερβολη αλλα οκ.δεν το εχω ψαξει.δεν θυμαμαι καν να εχω πετυχει cat 7.μονο μεχρι cat6 εχω δει δηλαδη σαν αυτο που εχεις στην φωτο αλλα χωρις το πλεγμα.

xmm για gigabit ethernet χριαζονται ολα τα ζευγοι του καλωδιου ετσι?

Δημοσ.

Ναι ολαααααα

ok... απλα ελπιζω να ειναι λειτουργικα ολα αυτα xd :P

μωλις ειναι να ξεκηνισει η ''τοποθετιση'' θα το σιζυτησουμε πιο σιγκεκριμενα.

μπορεις να δωσεις λινκ απο καποιο εληνικο μαγαζι που εχει και ε-σοπ που μπορω να βρω rack ,patc panell τηλεφωνικο κεντρο??

θα προτιμουσα καταστημα στην αθηνα

Δημοσ.

μαλλον θα ψαξεις στο skroutz..ωραια racks που μαρεσαν και νορμαλ σε μεγεθος ηταν apc net shelter και νομιζω ειχε και patch panel apc.τωρα ποιος φερνει....ειναι διαφοροι

http://www.mgmanager.gr/products/rackcase.html

http://www.skroutz.gr/c/915/netawork-racks.html?keyphrase=apc+net+shelter

βεβαια οπως θα δεις δεν ειναι φτηνα......

μην πεις οτι δεν στο ειπα.αλλιως τα φτιαχνεις ολα Utp με clips και την βγαζεις φτηνα:P και τα βαζεις μεσα σε κανα επιπλακι να ειναικρυμμενα.

αυτα στο Link ειανι μεγαλα rack σαν ντουλαπες.εσυ θες μικρα οποτε θα ειναι αρκετα πιο φτηνα.μην σε τρομαξει το 1000 ευρω:P

λειτουργικα ειναι.τωρα για τηλεφωνικο κεντρο αλλοι θα σου πουν φτιαξε ενα δικο σου ASTERISK εγω σε ετοιμη λυση θα πηγαινα σε κανα panasonic Που ειναι απλα και ωραια.βεβαια το rack θα το βρεις σε αλλο καταστημα το τηλεφωνικο σε κανα καταστημα panasonic αθηνα,μαρουσι κτλ.

Δημοσ.

μαλλον θα ψαξεις στο skroutz..ωραια racks που μαρεσαν και νορμαλ σε μεγεθος ηταν apc net shelter και νομιζω ειχε και patch panel apc.τωρα ποιος φερνει....ειναι διαφοροι

http://www.mgmanager.gr/products/rackcase.html

http://www.skroutz.gr/c/915/netawork-racks.html?keyphrase=apc+net+shelter

βεβαια οπως θα δεις δεν ειναι φτηνα......

μην πεις οτι δεν στο ειπα.αλλιως τα φτιαχνεις ολα Utp με clips και την βγαζεις φτηνα:P και τα βαζεις μεσα σε κανα επιπλακι να ειναικρυμμενα.

αυτα στο Link ειανι μεγαλα rack σαν ντουλαπες.εσυ θες μικρα οποτε θα ειναι αρκετα πιο φτηνα.μην σε τρομαξει το 1000 ευρω:P

λειτουργικα ειναι.τωρα για τηλεφωνικο κεντρο αλλοι θα σου πουν φτιαξε ενα δικο σου ASTERISK εγω σε ετοιμη λυση θα πηγαινα σε κανα panasonic Που ειναι απλα και ωραια.βεβαια το rack θα το βρεις σε αλλο καταστημα το τηλεφωνικο σε κανα καταστημα panasonic αθηνα,μαρουσι κτλ.

ok αυτο?

απο οτι ειδα τα ρακ τσουζουν πολυ!!!!

αν φτιαξω δικο μου ''κουτι'' θα εχω προβλημα με το φτπ υτπ και την γειωση του/? πχ αν ειναι ξυλινο?

κατι αλλο ολα τα πανελ κανουν σε ολα τα ρακ? πως καθεται το πανελ πανω στο ρακ?

Δημοσ.

ok αυτο?

απο οτι ειδα τα ρακ τσουζουν πολυ!!!!

αν φτιαξω δικο μου ''κουτι'' θα εχω προβλημα με το φτπ υτπ και την γειωση του/? πχ αν ειναι ξυλινο?

κατι αλλο ολα τα πανελ κανουν σε ολα τα ρακ? πως καθεται το πανελ πανω στο ρακ?

yes κατι σαν αυτο.αναλογα μαρκα μεγεθος τσουζουν.

και το rack θελει γειωση κανονικα.αλλα σου ειπα για το θεμα γειωσης του καλωδιου μην με ρωτας δεν το εχω ψαξει.

ta patch panel κανουν σε ολς τα rack αφου ειναι για μεγεθος rack.στο Link σου λεει απο κατω και για patch panel.

βιδωνει με βιδες στο πλαι.

Δημοσ.

yes κατι σαν αυτο.αναλογα μαρκα μεγεθος τσουζουν.

και το rack θελει γειωση κανονικα.αλλα σου ειπα για το θεμα γειωσης του καλωδιου μην με ρωτας δεν το εχω ψαξει.

ta patch panel κανουν σε ολς τα rack αφου ειναι για μεγεθος rack.στο Link σου λεει απο κατω και για patch panel.

βιδωνει με βιδες στο πλαι.

ok υπαρχει patch panel και με rj11?μπορεις να βαλεις κανα λινκ αν υπαρχει? θα με βολευε να ειχα 2

1 με rj11

και ενα με rj45

επειδη ουτε ο ηλεκτρογος μου βλεπω να ξερει απο αυτα λεω να χρησιμοποιησω αuorakisto cat5e που και παλι θα εχω gigabit ethernet αλλα οχι 10ρι οπως με το cat7 αλλα δεν πιραζει,ισως ειναι και υπερβολη το cat7.Tωρα σχετικα με stp η ftp απο το να βρεθει η θορακιση ως διοδος απο εξωτερικες παρεμβολες λογο της κακης τοποθετησεις αντι να το αποτρεπει καλυτερα να μην εχει τπτ.

Δημοσ.

απο την μια πλευρα που παει στον διακλαδωτη βαζεις Rj11 και απο την πλευρα του patch panel βαζεις rj45.η βρισκεις ετοιμο καλωδιο η παιρνεις εργαλειο για clips και βαζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...