Προς το περιεχόμενο

μυστηριο Εργαλειο - FORHnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο την μια πλευρα που παει στον διακλαδωτη βαζεις Rj11 και απο την πλευρα του patch panel βαζεις rj45.η βρισκεις ετοιμο καλωδιο η παιρνεις εργαλειο για clips και βαζεις.

ναι οκ το καταλαβα αυτο αλλα το αρσενικο rj11 μπανει στο θυλικο rj45?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι μπαινει.αλλα σου ειπα αμα εχεις εργαλειο το αλλαζεις το clip και το κανεις rj45

δεν εχω εργαλειο αλλα θα παρω απο οτι ειδα υπαρχει και φθηνο με 11 ευρο

Δημοσ.

ναι ειναι φτηνα/αν θες κατι καλο παρε τις proskit ενα για 8 Pin και ενα για 4 και 6 Pin.ειναι απο τα καλυτερα που εχω δουλεψει.αυτο εχω και απλα τα σπαει για μενα./

http://www.antoniadi...ges/CP-376C.jpg

οτι καλυτερο εχω δουλεψει(σε Normal λεφτα) .απλα ηθελά κατι καλο γιατι λογω δουλειας μερικες φορες χρειαζεται να βαλω αρκετα.

Δημοσ.

Έχω ενα από τo dealextreme, το πρόβλημα είναι ότι ραγίζουν και σπάνε τα rj45

what the hell?κανονικα οσο δυναμη και να βαλεις σε ενα καρφωτικο για rj45 δεν πρεπει να τα σπαει ουτε το κλιπ απεξω ουτε μεσα αυτο που πιεζει το καλωδιο.το λεω γιατι ειμαι απο τα ατομα που γενικα βαζω αρκετη δυναμη οταν φτιαχνω rj45 rj11.σε μια δυο περιπτωσεις μου εχει σπασει απλα αυτο που στριμωχνει το καλωδιο και αυτο λογω του καλωδιου το πιο πιθανο που δεν θα μπηκε σωστα η θα ειχε αρκετο περιβλημα κτλ.εσενα πως που στα σπαει?

Δημοσ.

Εκείνο που σκαλώνει στην lan, Ίσως δεν έχει την απαιτούμενη ελαστικότητα,τα είχα αγοράσει σε συσκευασία 100 τεμαχίων.

Δημοσ.

ναι ειναι φτηνα/αν θες κατι καλο παρε τις proskit ενα για 8 Pin και ενα για 4 και 6 Pin.ειναι απο τα καλυτερα που εχω δουλεψει.αυτο εχω και απλα τα σπαει για μενα./

http://www.antoniadi...ges/CP-376C.jpg

οτι καλυτερο εχω δουλεψει(σε Normal λεφτα) .απλα ηθελά κατι καλο γιατι λογω δουλειας μερικες φορες χρειαζεται να βαλω αρκετα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569647

αυτο?

Δημοσ.

Εκείνο που σκαλώνει στην lan, Ίσως δεν έχει την απαιτούμενη ελαστικότητα,τα είχα αγοράσει σε συσκευασία 100 τεμαχίων.

και εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη οτι ισως επεσα σε ενα δυο της πλακας.οπως ειπα εχει γινει ελαχιστες φορες οποτε δεν εχω δωσει σημασια.

ισως εφταιγε και το καλωδιο.γιατι καποια καλωδια ηταν αρκετα παραξενα οποτε ετρωγε ζορι εκει.χοντρα καλωδια σε στυλ ftp κτλ.οποτε καμια φορα αν δεν ειχε κοπει καλα το καλωδιο για να μπει μεσα ετρωγε ζορι και ισως αυτο το εσπαγε.αφου ηταν μια δυο φορες δεν με πειραξε.αλλα μιλαμε να σπασει μονο αυτο που ενταξει δεν παιζει και τοσο ρολο .αλλα οχι αυτο που λεει ο φιλος να σπαει το κλιπ .

σαν to pros kit ειναι ιδιο.οποτε μια χαρα θα σε βολεψει.ενταξει ισως ειναι το ιδιο εργοαστασιο και κανει rebranding.αυτα με εχουν βολεψει.δεν με εχει βολεψει αυτο που ειναι και για rj45 και για rj11 και εχει μια βλακεια σαν ασφαλεια απο κατω αναμεσα σε αυτα που πιεζεις.σαν βραχιονας.γενικα με απογοητεψαν αυτα και στο κοψιμο του Utp και στο γδυσιμο του utp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...