Προς το περιεχόμενο

Wind Αdsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα μετακομισα στο αιγιο και επειδη θελω να βαλω adsl και σταθερο λεω να προτιμισω την wind αλλα ακουω πολλα και δεν ξερω για πειτε τι λεει?

Δημοσ.

'Οπως και ολες οι εταιρίες ετσι και η wind εξαρτάται απο την περιοχή σου αν θα παίζει καλα η οχι.

Αν και μπορείς να παίζει καλα η wind προσωπικά δεν θα την έβαζα μιας και ειναι καινούργια στην τηλεφωνία και το internet, και γενικά ολες αυτες που ασχολούνται με την κινητή τηλεφωνία.

Καλύτερα να βάλεις εναν απο τους γνωστούς providers όπως η forthnet, αλλα το καλύτερο θα ηταν αν έχεις κάποιον γνωστό εκει κοντά με adsl να πάρεις την γνώμη του για την εταιρία που έχεις ποσο συγχρονίζει κατεβάζει κτλπ

Δημοσ.

Δεν με συνφερει η forthnet και δεν εχω κανεναν γνωστο σε αυτη την πολη που να ξερει απο adsl και wind Οι περισσοτεροι conx εχουν.

Δημοσ.

Φίλε και εγώ τα ίδια κόμπλεξ είχα, καθώς από τον κλασσικό ΟΤΕ η μάνα μου μου άλλαξε από ένα πακέτο σε Wind...είχα τα κολλήματα ότι θα είναι μάπα. Η γραμμή του ΟΤΕ και 24άρα να ήταν το πολύ 8 να έπιανε. Με την Wind πιάνω κοντά 17 χαλαρά. Κολλήματα δεν έχει να πέφτει το ίντερνετ το μόνο που θέλουν είναι οι τακτικές πληρωμές...αν αργήσεις μια μέρα(λείπαμε διακοπές) μπαμ κόψιμο!!!Εγώ +1 για Wind :-D

Δημοσ.

καλά μπορεί να έπιανες και παραπάνω με οτε, δεν ειναι ποτε κατι σιγουρο αλλα οπως έχουν γίνει οι εναλλακτικοι, δεν αξιζει και πολυ πλεον να βαλεις οτε και να πληρωνεις και παραπανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...