iGoPod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Προσφατα μετακομισα στο αιγιο και επειδη θελω να βαλω adsl και σταθερο λεω να προτιμισω την wind αλλα ακουω πολλα και δεν ξερω για πειτε τι λεει?
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 'Οπως και ολες οι εταιρίες ετσι και η wind εξαρτάται απο την περιοχή σου αν θα παίζει καλα η οχι. Αν και μπορείς να παίζει καλα η wind προσωπικά δεν θα την έβαζα μιας και ειναι καινούργια στην τηλεφωνία και το internet, και γενικά ολες αυτες που ασχολούνται με την κινητή τηλεφωνία. Καλύτερα να βάλεις εναν απο τους γνωστούς providers όπως η forthnet, αλλα το καλύτερο θα ηταν αν έχεις κάποιον γνωστό εκει κοντά με adsl να πάρεις την γνώμη του για την εταιρία που έχεις ποσο συγχρονίζει κατεβάζει κτλπ
iGoPod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν με συνφερει η forthnet και δεν εχω κανεναν γνωστο σε αυτη την πολη που να ξερει απο adsl και wind Οι περισσοτεροι conx εχουν.
SPANK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Βάλε connex λοιπόν και ελπίζοντας οτι θα έχεις καλό internet αν εισαι κοντά στο dslam
Zimbroghie Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Φίλε και εγώ τα ίδια κόμπλεξ είχα, καθώς από τον κλασσικό ΟΤΕ η μάνα μου μου άλλαξε από ένα πακέτο σε Wind...είχα τα κολλήματα ότι θα είναι μάπα. Η γραμμή του ΟΤΕ και 24άρα να ήταν το πολύ 8 να έπιανε. Με την Wind πιάνω κοντά 17 χαλαρά. Κολλήματα δεν έχει να πέφτει το ίντερνετ το μόνο που θέλουν είναι οι τακτικές πληρωμές...αν αργήσεις μια μέρα(λείπαμε διακοπές) μπαμ κόψιμο!!!Εγώ +1 για Wind
krypton Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 καλά μπορεί να έπιανες και παραπάνω με οτε, δεν ειναι ποτε κατι σιγουρο αλλα οπως έχουν γίνει οι εναλλακτικοι, δεν αξιζει και πολυ πλεον να βαλεις οτε και να πληρωνεις και παραπανω
iGoPod Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 24αρα της forthnet ειχα στο πατρικο μου πανω απο 8 δεν επιασα ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.