Προς το περιεχόμενο

sli ρυθμισεις

virus33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δυο ιδιεσ καρτες GTS-450 twintech 1 giga gddr5 τις εκανα εγκατασταση στην μητρικη μου sabertooth p67 kαι πηγα στον πινακα ελγχου της Nvidia

να ενεργοποιησω το sli. φυσικα πριν εκανα εγκατασταση και τους δυο drivers kai το συστημα τις βλεπει και τις δυο καρτες αλλα το sli

δεν μπορει να ενεργοποιηθει

στο bios μπορω να μπω μονο απο την μια καρτα αυτη που ειναι πρωτη αλλα δεν μου εχει καποια επιλογη για ενεργοποιηση sli απο κει

γιατι το τσεκαρα

δεστε λιγο τα screens

148201115453.png

148201115538.png

εχω ξετικαρει και το physx αλλα τιποτα δεν μπορω να το ενεργοποιησω

Δημοσ.

μου ειπαν απο το πλεσιο οτι δεν χρειαζετε το sli brighe για να κανεις sli μονο στο crossfire χρειαζετε

το σκεφτικα και γω αλλα δεν μου δωσανε τετοια γεφυρα χμ θα την ζητησω ομως και θα δοκιμασω και θας σας πω

Δημοσ.

μου ειπαν απο το πλεσιο οτι δεν χρειαζετε το sli brighe για να κανεις sli μονο στο crossfire χρειαζετε

το σκεφτικα και γω αλλα δεν μου δωσανε τετοια γεφυρα χμ θα την ζητησω ομως και θα δοκιμασω και θας σας πω

Αλλο ένα κλασσικό παράδειγμα από τα μαργαριτάρια των πωλητών του Πλαισιου!!

Εννοειται ότι θέλει sli bridge!!!

Δημοσ.

ελεος..καλυτερα να σου ελεγαν οτι δεν ξερουν παρα να σου πουν τετοιες βλακειες...

Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ οτι ενας που γενικά παρακολουθεί τον χώρο και εχεις κάποιες σχετικές γνώσεις να ειπε κατι τέτοιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...