virus33 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 εχω δυο ιδιεσ καρτες GTS-450 twintech 1 giga gddr5 τις εκανα εγκατασταση στην μητρικη μου sabertooth p67 kαι πηγα στον πινακα ελγχου της Nvidia να ενεργοποιησω το sli. φυσικα πριν εκανα εγκατασταση και τους δυο drivers kai το συστημα τις βλεπει και τις δυο καρτες αλλα το sli δεν μπορει να ενεργοποιηθει στο bios μπορω να μπω μονο απο την μια καρτα αυτη που ειναι πρωτη αλλα δεν μου εχει καποια επιλογη για ενεργοποιηση sli απο κει γιατι το τσεκαρα δεστε λιγο τα screens εχω ξετικαρει και το physx αλλα τιποτα δεν μπορω να το ενεργοποιησω
haris013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 To sli bridge το ένωσες?? χαχαχαχα φαντασου να μην ειναι ενωμενο και να φταει αυτο :P
virus33 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 μου ειπαν απο το πλεσιο οτι δεν χρειαζετε το sli brighe για να κανεις sli μονο στο crossfire χρειαζετε το σκεφτικα και γω αλλα δεν μου δωσανε τετοια γεφυρα χμ θα την ζητησω ομως και θα δοκιμασω και θας σας πω
stm00192 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 μου ειπαν απο το πλεσιο οτι δεν χρειαζετε το sli brighe για να κανεις sli μονο στο crossfire χρειαζετε το σκεφτικα και γω αλλα δεν μου δωσανε τετοια γεφυρα χμ θα την ζητησω ομως και θα δοκιμασω και θας σας πω Αλλο ένα κλασσικό παράδειγμα από τα μαργαριτάρια των πωλητών του Πλαισιου!! Εννοειται ότι θέλει sli bridge!!!
haris013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 μου ειπαν απο το πλεσιο οτι δεν χρειαζετε το sli brighe για να κανεις sli μονο στο crossfire χρειαζετε το σκεφτικα και γω αλλα δεν μου δωσανε τετοια γεφυρα χμ θα την ζητησω ομως και θα δοκιμασω και θας σας πω ελεος..καλυτερα να σου ελεγαν οτι δεν ξερουν παρα να σου πουν τετοιες βλακειες...
SPANK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ οτι ενας που γενικά παρακολουθεί τον χώρο και εχεις κάποιες σχετικές γνώσεις να ειπε κατι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.