Xvipes Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 όπως λέει και το τίτλος ο παραπάνω σκληρός μου έχει σβήσει 2 φορές το file system και γίνετε unallocated.είχε περασμένα windows 7 και τις 2 φορές που το έκανε. Το σενάριο λόγο θερμοκρασίας(idle 60 βαθμοί κελσίου ) να το προκαλεί αυτό παίζει?δώστου μου τα φώτα σας γιατί πρώτη φορά το συναντάω αυτό. p.s δεν κάνω partitions μόνο C:/
washcloud Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για βάλε το HD Sentinel και δες τί λέει/συμβουλεύει
Xvipes Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 To έβαλα αλλά δε ξέρω που και τι να κοιτάξω ακριβώς.Ένα ενδιαφέρον είναι ότι η maximum θερμοκρασία που έχει πιάσει είναι 64C. Τι ακριβώς να δω να το κάνω print screen και να το ποστάρω
washcloud Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Με το που ξεκινάει, βλέπεις την "αναφορά" για τον 1ο κατά σειρά συνδεδεμένο δίσκο. Στα αριστερά, κλικάρεις για να επιλέξεις δίσκο (και συνεπώς και τηγ σχετική αναφορά). Δες αν λέει "όλα καλά", ή αναφέρει κάποιο είδος πιθανού προβλήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.