ant210 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εδώ και 10 ημέρες αγόρασα το Probook 4530s απο το e-shop. To laptop είναι αρκετά καλό. Παρα ταυτα μου έχει παρουσίασει 4 φορές ενα πρόβλημα. Το εμφάνισε την ίδια ημέρα απο 2 φορές. Τη περασμένη Δευτέρα και σήμερα Κυριακή. Συγκέκριμενα εκεί που δουλευει η εικόνα κολλάει και δεχνει ενα σαν πλέγμα με πράσινο κυρίως χρώμα. Πριν κολλήσει η εικόνα ακούγεται και ένας θόρυβος, o οποίος σταματα αφού κολλήσει η οθόνη. Εντολές μετέπειτα δεν μπορώ να δώσω. Η εικόνα επανέρχεται μόνο αν κλείσω τον υπολογιστή απο το σχετικό κουμπί που το ανοίγει. Αν το ξανανοίξω δεν υπάρχει το παραπάνω πρόβλημα. Ποιο νομιζετε ότι είναι το πρόβλημα? Είμαι σε δίλλημα αν θα πρέπει να ζητήσω απλά αλλάγη η να πάρω τα χρήματα μου πίσω.
filip123go Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Κάτι μου λέει ότι η gpu είναι στα τελευταία της..!! Αλλαγή οπωσδήποτε..! Έκανες κάτι συγκεκριμένο όταν σου εμφάνισε το πρόβλημα..?? Τους driver της κάρτας τους έχεις περάσει εσύ η ότι έχουν βρει τα win από μόνα τους..?
ant210 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εβλεπα βιντεάκια στο Ιντερνετ οταν μου το παρουσιασε. Με τους drivers δεν της κάρτας ασχοληθηκα καθόλου εγώ.
filip123go Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Χμ... Πέρνα τους driver που πρέπει, αν δεν είναι περασμένοι... Και παίζει, να φταίει και ο flash player εφόσον στο έκανε μόνο όταν έβλεπες βίντεο...
xristoforos89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Κάτι μου λέει ότι η gpu είναι στα τελευταία της..!! Ειναι και ενσωματωμενη!
ant210 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το laptop το εστειλα πισω, αλλα δεν βρηκε τιποτα το service τους διοτι τα διαφορα τεστς που καναν δεν βρηκε τιποτε μεμπτο. Μου εμφανισε παλι το ιδιο προβλημα με την οθονη. Συγκεκριμενα εκει που ειμαι στο Internet-Firefox μου παγωσε η εικονα. Αυτη τη φορα ομως δεν μου ακουστηκε το μικρο-τσαφ πριν κολλησει η εικονα... Εκανα update τους drivers-graphics. Αυτη τη φορα τραβηξα και φωτογραφια με το κολλημα της οθονης. Τι λετε να φταει ?
filip123go Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το laptop το εστειλα πισω, αλλα δεν βρηκε τιποτα το service τους διοτι τα διαφορα τεστς που καναν δεν βρηκε τιποτε μεμπτο. Μου εμφανισε παλι το ιδιο προβλημα με την οθονη. Συγκεκριμενα εκει που ειμαι στο Internet-Firefox μου παγωσε η εικονα. Αυτη τη φορα ομως δεν μου ακουστηκε το μικρο-τσαφ πριν κολλησει η εικονα... Εκανα update τους drivers-graphics. Αυτη τη φορα τραβηξα και φωτογραφια με το κολλημα της οθονης. Τι λετε να φταει ? Φίλε κατά 99,9999% gpu είναι..!! Θα σου έλεγα να τρέξεις κ ένα furmark αλλά είναι λίγο επικίνδυνο, ειδικά αν η κάρτα είναι στα τελευταία της...! Εγώ θα σου πρότεινα να το πας πίσω, μαζί με την φώτο που ανέβασες εδώ..!
xristoforos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Φίλε κατά 99,9999% gpu είναι..!! Θα σου έλεγα να τρέξεις κ ένα furmark αλλά είναι λίγο επικίνδυνο, ειδικά αν η κάρτα είναι στα τελευταία της...! Εγώ θα σου πρότεινα να το πας πίσω, μαζί με την φώτο που ανέβασες εδώ..! Καλυτερα να την.. αποτελειωσει, μπας και του το αλλαξουν!
touristas1985 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καρτα γραφικων ειναι!Το κανει κ εμενα αλλα εμενα ειναι 5ετιας με την προβληματικη Go7600gt...Αν ειναι δυνατον παντως καινουργιο λαπτοπ και να εχει κατευθειαν τετοιο προβλημα!Και ελεγα να το αντικαταστησω το δικο μου με HP Παντως σιγα σιγα να ξερεις θα στο κανει ολο και περισσοτερο...μεχρι να μην ανοιγει καν!
filip123go Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το ότι είναι καινούριο δεν λέει κάτι... Όλες οι εταιρίες έχουν ελαττωματικά μοντέλα..! Το θέμα είναι να στο αλλάξουν όπως ορίζει ο νόμος..!!
ant210 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά μολίς εθχες μου ειπαν οτι τελικά υπαρχει προβλημα με Probook 4530s και δεχονται να μου το αλλάξουν. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900678 Μάλιστα επειδη δεν εχουν διαθεσιμο το ίδιο μου πρότειναν ένα Acer με τα ιδια χαρακτηριστικα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906942 Επειδη μου ενοχλει η πλαστικούρα του μοντελου αυτου θα ηθελα τη γνωμη σας για αλλα μοντελα κοντα στα 500 Ευρω απο το ιδιο μαγαζι. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906923 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907330 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904585 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902073 Εγω θελω ενα αξιοπιστο laptop χωρις πολυ μαυρη πλαστικουρα, και δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια. Να περιμενω το Probook 4530s ? Θα ηθελα τη γνωμη σας.
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωμη μου ειναι να περιμενεις το Hp. Μονο το Timeline εχει πολυ καλη κατασκευη απο αυτα που εδειξες. Για το Dell χρειαζεται να βαλεις ενα 80αρι παραπανω, το samsung δεν με τρελαινει, ενω το toshiba ειναι παραεισαγωγη.
ant210 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωμη μου ειναι να περιμενεις το Hp. Μονο το Timeline εχει πολυ καλη κατασκευη απο αυτα που εδειξες. Για το Dell χρειαζεται να βαλεις ενα 80αρι παραπανω, το samsung δεν με τρελαινει, ενω το toshiba ειναι παραεισαγωγη. Σε ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου. Η κατασταση με το εν λογω καταστημα φαντάζει εξωφρενική ! Το HP Probook μου ειπαν να το ξεχασω διοτι δεν ξέρουν ποτε θα το φέρουν. Στο site ομως γραφει οτι θα το φερουν στις 5/9/2011. Τηλεφωνησα στο τμημα πωλήσεων και μου ειπαν οτι θα το εχουν μαλλον στις 5/9 (και μπορω να το παραγγειλω !) ενω ο αλλος με τις ανταλλαγες μου λεει να το ξεχασω ... Οσον για το Acer Timeline χρειαζεται 10 ημερες και αυτο για να ερθει ... Επειδη με εχει κουρασει ολη η κατασταση πιστευω να πιεσω να παρω το ιδιο !
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Και καλα θα κανεις. Το πολυ πολυ κανε παραγγελια ηλεκτρονικα, και οταν πας εκει να το παραλαβεις τους δειχνεις το πιστωτικο (αν σου εχουν δωσει βεβαια).
alexmm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ελαττωματικά μοντέλα πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αυτό που έχεις είναι με διαφορά το καλύτερο από αυτά που παραθέτεις στα ίδια χρήματα. Καμία σύγκριση. Οπότε απλά περίμενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.