Προς το περιεχόμενο

Nexus S wifi προβλημα.

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, την περασμενη τριτη πηρα το nexus s απο το πλαισιο και σημερα που βρηκα χρονο να το ανοίξω δεν μου βρίσκει κανένα ασυρματο δίκτυο.Έχω κατι usb wifi κεραιουλες και φτιαχνω απο δω κι απο κει δικτυα μπας και τα δει αλλα δεν βλεπει τιποτα.

Tο ζητημα ειναι οτι εχω αλλες 5 συσκευες με wifi(laptop, kινητα) εδω γυρω και ολες τα βλεπουν κανονικα τα δικτυα που φτιαχνω, αλλα δεν μπορουν να συνδεθουν για καποιο λογο.(βεβαια αυτο δε με νοιαζει γιατι κατι εχω κανει λαθος στις ρυθμισεις στα windows για το διαμοιρασμο της συνδεσης.) το ερωτημα ειναι : χρειαζεται να κανω κατι στο nexus s περα απο το να ανοιξω το wifi για να τα δει ?? ειναι κατι που δεν εχω κανει στη συσκευη?? (που εκανα και ενα update που ήθελε μεσω 3G) ή εχει καποιο προβλημα και την παω για DOA μεθαύριο την Τρίτη στο Πλαισιο ???

παραθετω φωτο απο ενα τεστ που ενα Ε63 βλεπει το δικτυο που εφτιαξα ενω το nexus s οχι.

post-186933-0-56050100-1313339913_thumb.png

Δημοσ.

Θα το πάω. απλα ελεγα μην είχα παραβλέψει τίποτα εγώ.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Τελικα δεν ειναι προβληματικο το κινητο, γιατι δοκιμασα και βλεπει ολα τα δικτυα γειτονων κλπ και οπως φαινεται εδω, θελει πειραγμα για να δει τα ad hoc δικτυα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...