Προς το περιεχόμενο

front panel usb καλώδιο με βύσμα μικρότερο από την υποδοχή της μητρικής

thrylosthyra7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...επειδή έφαγα σκάλωμα πείτε μου κάτι λίγο....

έχω μια μητρική με κλασικές υποδοχές 10-1 βυσμάτων για usb,(την p5q).το πρόβλημα είναι οτι το βύσμα του front panel του κουτιού είναι μικρότερο...πώς το συνδέω;;μπαίνει μόνο από τη μια μεριά έτσι κι αλλιώς,αλλά να το συνδέσω;ή θα έχω πρόβλημα;;μήπως να πάρω αντάπτορα;;

Δημοσ.

Όταν λες μικρότερο τι εννοείς ? Κανονικά θα επρεπε ν ταιριάζει με την μία χωρίς αντάπτορα με κάτι χιλιοστααπόσταση από τα πλαινά της υποδοχής. Απλά βεβαιώσου ότι δεν το μπερδέυεις με κάνα front audio ή firewire αν έχει το panel σου

Δημοσ.

δεν το μπερδεύω,σίγουρα,γιατί γράφει usb....

ενώ μου φάνηκε οτι είναι κι αυτό 10-1,(δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τώρα,γιατί δεν το έχω μπροστά μου) αφήνει 2 pin κενά...δεν το έχω συνδέσει λάθος,επειδή έτσι κι αλλιώς οι usb έχουν πλαισιάκι,και έτσι κι αλλιώς τα βύσματα αυτά μπαίνουν με ένα τρόπο επειδή η κάτω μεριά τους έχει το πλαστικό......

ναι το ξέρω οτι θα έπρεπε να ταιριάζει με τη μια,αλλά.....

Δημοσ.

Eίσαι σίγουρος ότι είναι 10+1 και όχι 8+1? Oυσιαστικά το κάθε usb χρειάζεται 4 υποδοχές - σύνολο 8 για τα 2 (Vcc , data- , data+ , ground) για να δουλεψει . P5Q θα υποθέσω ότι έχεις την απλή μιας και υπάρχουν 30 μοντέλα . Μήπως το μπερδέυεις με το com στην μητρική ή κάτι τέτοιο? Οι usb connectors είναι οι μπλε θύρες κάτω από τα sata και δίπλα στις υποδοχές για τα led και τα power και reset

Δημοσ.

το έχω σίγουρα βάλει στις μπλέ θύρες του usb...για τις ίδιες μιλάμε,απλά τις αναφέρουν 10-1 (που είναι το ίδιο με αυτό που λες,το 8+1 δηλαδή!!

σίγουρα είναι οι usb,απλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν ταίριαζε το βυσματάκι ακριβώς......

έχω τσεκάρει σίγουρα πάντως οτι η θύρα είναι για usb,και το βυσματάκι επίσης για τα usb του front panel,έγραφε και επάνω usb....

Δημοσ.

Ok , αφού είναι σίγουρα σωστά δεν θα έχεις πρόβλημα. Το μέγεθος - εφαρμογή στο κούμπωμα εξαρτάται και από την κατασκευή του ( να είναι καλά οι Κινέζοι με τις "ποιοτικές" τους κατασκευές). Αλλά εφόσον δουλεύουν μην σε απασχολεί η εφαρμογή τους . Σκέψου ότι πολλά κουτιά είχαν το κάθε καλώδιο χωριστά και τα έβαζες εσύ ένα - ένα αντί για να τα έχουν σε τετράδες ή οκτάδες (δεκάδες δηλαδή). Αν δεν κάνω λάθος κιόλας η asus είχε και ένα connector σε κάποια μοντέλα male to female για να τα συνδέεις πρώτα εκεί και μετά στην mobo , το Q-Connector , που νομίζω ότι και η δικιά σου πρέπει να το είχε. Μπορείς αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις αυτό αλλά δεν είναι απαραίτητο

Εγώ μέσα στον ύπνο μου αντί για 10-1 έβλεπα 10+1 , γι'αυτό παραξενεύτηκα μετά και έλεγα πως είναι δυνατόν να είναι 11

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...