solid faith Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ποιος ξερεις να μου προτεινει παρακαλω καποια προγραμματα για home studio h τι χτειαζομαι να κανω κατι τετοιο???Ευχαριστω....
mchrisober Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 φιλε πες μας λιγα πραγματα με το τι ακριβως θελεις να κανεις? επισης εχεις καποιο Midi, τι υπολογιστη διαθετεις? και επισης ποσα σκοπευεις να δωσεις.
solid faith Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 φιλε πες μας λιγα πραγματα με το τι ακριβως θελεις να κανεις? επισης εχεις καποιο Midi, τι υπολογιστη διαθετεις? και επισης ποσα σκοπευεις να δωσεις. θελω να βαζω ενα κομματι μεσα σε ενα προγραμμα καινα το διαχωριζω κλπ.Επισης να μπορω να γραφω κιθαρα και μπασο και ηλεκτρονικα ντραμς.Θελω να ξερω τι πρεπει να εχω και ποσο θα κοστιζει(νορμαλ τιμη.Δεν ειμαι επαγκελματιας)γιατι θελω να κανω αναβαθμιση στο pc μου.
mchrisober Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 "θελω να βαζω ενα κομματι μεσα σε ενα προγραμμα καινα το διαχωριζω "->>> αυτο τι ακριβως σημαινει??? Κιθαρα και μπασο θες να γραφεις απο κανονικα οργανο-πραγματικα, δηλ να παιζεις εσυ και να γραφει ο υπολογιστης? Ηλεκτρονικα drums εχεις? Σιγουρα θα χρειαστεις μια καρτα ηχου, και αρκετη μνημη Ram. Επισης εξαρταται το ποσα χρηματα διαθετεις και τι ακριβως θελεις να πετυχεις. Απνατησε στις παραπανω ερωτησεις και σε βοηθαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.