Προς το περιεχόμενο

σχετικά με τις γλώσσες περί web development

xrist0f0r0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια μεγάλη απορία που εχω και επειδή σκέφτομαι να αρχίσω να μαθαίνω κάποια γλώσσα για το web

γιατί κάποιος αρχάριος να αρχίσει να μαθαίνει html (το ξέρω ότι είναι η γλώσσα που είναι όλα τα site) όταν υπάρχουν προγράμματα που τα κάνουν για εσένα (dreamweaver,frontpage , και πολλά αλλά) το ξέρω πως η ερώτηση μου είναι λίγο ανόητη για κάποιους

Δημοσ.

Γιατί εάν θέλεις να πατάς γερά στα πόδια σου πρέπει να γνωρίζεις πώς κάνει ότι κάνει το

dreamweaver ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο χρησιμοποιείς για να μπορείς να αντιμετωπίσεις

ένα πρόβλημα και να έχεις πιο καλή αντίληψη πάνω σε αυτό που κάνεις.

Δημοσ.

1. γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις δε θα πετύχεις ακριβώς αυτό που θες χωρίς χρήση html/css

2. γιατί σε όλες τις περιπτώσεις ο κώδικας σου δε θα είναι σύμφωνως με τα standards

3. γιατί είναι ωραίο να ξέρεις τι γίνεται και πως

4. γιατί μπορείς

Δημοσ.

με καλύψετε :-) ως hobby θέλω να ασχοληθώ και μετά βλέπω τι γλώσσες είναι αναγκαίες να μάθεις (οδηγίες εάν γίνετε θα είναι καλύτερα)

Δημοσ.

με καλύψετε :-) ως hobby θέλω να ασχοληθώ και μετά βλέπω τι γλώσσες είναι αναγκαίες να μάθεις (οδηγίες εάν γίνετε θα είναι καλύτερα)

Χωρίς γνώσεις δεν θα έχεις κάτι δικό σου και δεν θα είναι το 100% που θες και ούτε θα είναι αρκετά ωραίο! Συν όλα όσα είπαν τα παιδιά και πολλά ακόμα!

Καλό θα είναι να ξεκινήσεις με html > css > javascript αυτά είναι τα πιο βασικά μετά υπάρχουν πολλές ακόμα γλώσσες πιο δύσκολες και περίπλοκες!

Δημοσ.

σκέφτομουνα με html-->php

Μπορείς να το κάνεις και αυτό αλλά θέλει πολύ διάβασμα και μαθηματικές γνώσεις. Ανάλογα με τη θες να ασχοληθείς web design ή web development; Το δεύτερο είναι πιο επαγγελματικό και όχι τόσο σαν hobby.

ΥΓ. Αν κάνω κανένα λάθος διορθώστε με οι μεγαλύτεροι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...