ask Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εχω πορωθει λιγο με λεγκο απο τοτε που αγορασα ενα αεροπλανο με αεροδρομιο..κοιτουσα να επαιρνα κτ ωραια καραβια π εχει βγαλει αλλα ακριβα στην ελλαδα σε κτ μαγαζια.αχσολειται κανεις αλλος με LEGO?
arxaggelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Όπως ο αποπάνω Με διαφορά τα καλύτερα παιχνίδια που είχα ποτέ, πολύ απλά γιατί βαριόμουν εύκολα. Με τα λέγκο, κάθε μέρα έφτιαχνα με τα χέρια μου ό,τι παιχνίδι ήθελα εκείνη τη στιγμή να παίξω (νταλίκες, αστυνομίες, κάστρα, αστρόπλοια, you name it) με τα ίδια κομμάτια. Δεν είχα και λίγα Πράγματι πάντως ήταν ακριβά, και τοτε και τώρα. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι το πρώτο ηλεκτροκίνητο τρένο Lego City είχε 27000 δραχμές, που πριν δύο δεκαετίες σχεδόν ήταν αστρονομικό ποσό για παιχνίδι. Παρόλα αυτά, +1 για τα λέγκο, και μακάρι τα παιδιά μου να μου ζητάνε κι αυτά. Ειδικά τα συλλεκτικά Star Wars είναι όλα τα λ7.
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 star destroyer που πιάνει μισω δωμάτιο 500 + , ακριβώ χόμπι η συλλογή star wars lego http://www.youtube.com/watch?v=rWd3vgLaA_M&feature=BFa&list=FLenhQuM6ZpcM&index=51
Wintermute23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μεγάλη αγάπη από μικρός...Αποκορύφωμα ότι στα 23 μου έδωσα 250Ε(ελέω Αμερικής) και πήρα το Imperial Star Destroyer. Στο τσακ δεν πήρα και το Taj Mahal.Ας όψεται ο κίνδυνος αποκλήρωσης από τη μάνα μου
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 http://www.google.com/products/catalog?hl=en&pwst=1&q=Imperial+Star+Destroyer+lego&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1131&bih=808&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=13367517568804040200&sa=X&ei=_AlJToHGMcfIswbxl6DLBw&ved=0CCEQ8wIwAA που το βρηκες μονο 250
ask Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εγω εβαλα το ματι το Imperial flagship και το emporium.αλλα κανουν 200 ευρω απο το site μεσω γερμανιας να το παραγγειλω και εδω το βρηκα 250...πολλα μου φαινονται...
Wintermute23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μήπως έχει πλέον συλλεκτική αξία?Το είχα πάρει από Ebay το 2007,στις καλές εποχές δολλαρίου-ευρώ. Από ιδιώτη.
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 α απο ιδιώτη αλλάζει γιατί προφανώς δεν το ήθελε ... παιδια τιμη executor θέλω να δω ή του eclips xaxa- τυχεράκια εγω προσπαθώ να το φτιάξω με ξύλο για μακέτες ... (πιστεύω οτι το συνολικό κόστος θα ειναι κάπου στα 100 ) ,ακόμα ειμαι στο σκελετό
Wintermute23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Αχ γιατί μου το έδειξες το Executor...399$ λέει,οπότε 500Ε στας Ευρώπας.Δυστυχώς στο τελωνείο έχουν σφήξει οι κ...ι οπότε πακέτο Όσο για τον ιδιώτη,το πακέτο δεν είχε ανοιχτεί ποτέ.Ήταν ολοκαίνουριο!
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 πρεπει να ονομαστή ο πόνος των fun star wars το τοπικ γενικος οτι βγαίνει απο λεγκο δεν γίνετε να μην είναι καλό (το le star destroyer de classe vennator είναι πολύ μικρό για την τιμή του γιαυτο δεν θελω να το αγοράσω - θα προτιμήσω κάτι άλλο δηλαδή)
Wintermute23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δεν είναι μόνο τα Star Wars themed που αξίζουν.Απλά αυτά έχουν διπλό κόλλημα για τα αγοράκια. Αλήθεια το πρώτο Millenium Falcon το θυμάσαι? Είχα φάει τρελό κόλλημα.Το τωρινό είναι λίγο μαπα. Πάντως όπως είπα και το Taj Mahal είναι ωραίο και ο πυργος του Eiffel. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 το Taj Mahal να σου πω την αληθεια δεν το ειχα δει , τον eifel ναι.. γιαυτο ειπα γενικος ποιο πριν , αναφερομουν σε όλα , αλλα γενικός είναι αρκετά ακριβά (όπως και τα playmobilε ) αλλα εγω αυτά θεωρώ πραγματικά παιχνίδια που αξίζουν το κάθε ευρώ τους (αν και εχουν πολύ μεγάλο κέρδος)
Wintermute23 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ειδικά τα συλλεκτικά όπως φαίνεται.Όταν έδωσα 250Ε το 2007 δεν περίμενα ότι το 2011 θα κοστίζει 1000Ε. Τα Playmobil δεν με τρέλαιναν ποτέ.Με εξαίρεση ίσως το βικτωριανό σπίτι που ήταν πολύ ωράια κατασκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα