Προς το περιεχόμενο

Joomla - virtuemark

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ξεκινησα να ασχολουμε με το joomla, και δοκιμαζω το χτισιμο ενος eshop που θα πουλαει κρασια,λαδια,αρνια,κερασια, κτλ (δεν ξερω ακριβως τα προιοντα). το κανω δοκιμαστικα σε δωρεαν παροχο, και χρησημοποιω virtuemark. πραττω σωστα ? εκανα και ενα θεμα και νομιζω πως τεριαζει με την περιπτωση.Εχω τις εξης αποριες :

1.πως εμφανιζω το καλαθακι στην σελιδα ?

2.κατι παιζει με το paypal add-on

3.να καταργησω το μενου αριστερα και να κρατησω μονο το κεντρικο ?

4.κατω στο φουτερ τα copyright αλλαζουν ?

5.τι μπορω να κανω με το frontpage ? θελω να βαλω μια εισαγωγη για το μαγαζι τι προτεινεται ?

6.κατι εκανα στο virtuemark και μου βγαζει το check out σε νεο παραθυρο πως διωρθωνεται ?

7. αλαλζουν τα κουμπια "add to cart" ?

8.κατι που πρεπει να προσθεσω στο virtuemark / addon ισως ?

9.πως σας φαινεται ?

Δημοσ.

Συμφωνω στο οτι εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου και προσπαθεις να το υλοποιήσεις. Νομιζω ειναι ο καλυτερο τροπος για να μαθεις μια τεχνολογια.

Αλλα η δημιουργια e-shop ειναι αρκετα προχωρημενο θεμα για αρχαριο, ειδικά με την χρήση joomla που δεν ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

Συμφωνω στο οτι εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου και προσπαθεις να το υλοποιήσεις. Νομιζω ειναι ο καλυτερο τροπος για να μαθεις μια τεχνολογια.

Αλλα η δημιουργια e-shop ειναι αρκετα προχωρημενο θεμα για αρχαριο, ειδικά με την χρήση joomla που δεν ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα.

τι θα προτεινες εσυ για την δημιουργια ενος πολυ απλου eshop που πουλαει προιοντα ? πως σου φανηκε το site ? υπαρχει καποιο site με tutorials για virtuemark ? (δεν ειμαι και τελειως αρχαριος ασχολουμε περισσοτερο με dreamweaver !)

Δημοσ.

Το Magento είναι πράγματι καλό αλλά και πολύπλοκο, ειδικά εάν θες να διαμορφώσεις την αρχική σελίδα (πρέπει να γίνει γράφοντας HTML κώδικα)

Πολύ καλά και εύκολα είναι τα:

OpenCart, TomatoCart, Prestashop, Freeway

Στην αρχική τους μορφή με το προκαθορισμένο template είναι αρκετά εμφανίσιμα.

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας έχουν και εγκαταστάτες εφαρμογών που εγκαθιστάς ότι θες, ή σχεδόν ότι θες, με 1 κλικ και μέσα σε δευτερόλεπτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...