poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 και εγώ αυτό δεν το έχω καταλάβει να δίνει 2mbps. πλέον, πρέπει να υπάρχει μόνο 24mbps με μία στάνταρ τιμή τουλάχιστον. τα 2mbps δεν κάνεις τίποτα και είναι τσάμπα λεφτά θεμα marketing για να λες στον χρηστη οτι οκ αφου δεν παιζεις καλυτερα σε βαζω στα 2 mbit πληρωσε και λιγοτερο και σκασε απο το να με πριζεις οτι εισαι στα 10 και πληρωνεις για 24 και εχεις αποσυνδεσεις.για αυτο υπαρχουν απο καποιες εταιρειες τα 2 mbit 6 mbit και τετοια. Τι πρόβλημα δημιουργούν οι συνδέσεις <24Mbps; Εμένα μου φαίνεται καλύτερο να υπάρχουν περισσότερα πακέτα. Αν λόγω απόστασης πιάνω max 2 ή 5 Mbps, γιατί να πρέπει να πληρώνω για εώς 24; Φυσικά θα πρέπει κι οι τιμές να ναι σχετικά ανάλογες κι όχι η 2Mbps να στοιχίζει 20€ κι η 24Mbps 23€ (δεν ξέρω πόσο πάνε, απλά τ αναφέρω). η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη.ουτε ενας καφες τον μηνα.ειναι μικρη απλα να φενεται οτι πληρωνεις λιγοτερο για να γλυκαινεσαι Πως μπορω να δω τα χαρακτηριστικά της γραμμης μου μεσα στο ρουτερ; Θα με συμφερει περισσοτερο αν βαλω 24Mbps internet? (το ξερω οτι δεν ειναι τα ακριβη ποσα) Ip του ρουτερ(την γραφει στο manual η την βλεπεις απο start-run-cmd-ipconfig και σου λεει καπου default gateway. μετα ζηταει στοιχεια.η στο manual η πανω στο ρουτερ.και καπου θα γραφει attenuation,margin.data rate. μετα μπορουμε να σου πουμε αν αξιζει η οχι δεν εχεις και άδικο, ουτε και εγώ απο τιμές δεν ξέρω αλλα το σωστό θα πρέπει να είναι οι τιμές να έχουν μεγάλη διαφορά στα 2 πακέτα οπως ειπες ΘΑ ΠΡΕΠΕ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ 24ΑΡΕΣ.
JonSchafferGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τελικα βρηκα πακετο με 24Mbps και για σταθερο τηλεφωνο πολυ πιο οικονομικο απο αυτο που εχω τωρα και φυσικα αποφασισα να το βαλω (παω αυριο στον ΟΤΕ) Γι αυτο που λετε για το ρουτερ δεν μπορω να το δω αυτη την στιγμη γιατι γραφω απο αλλου και τωρα που θα βαλω το αλλο ειναι περιττο να το δω. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! Υ.Γ και επειδη οπως ειπα μενω σε νησι μπικα στο site του ΟΤΕ και εβαλα το τηλεφωνο του σπιτιου μου και λεει οτι μπορω να βαλω ιντερνετ με τετοια ταχυτητα οποτε ειναι ολα οκ!
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 οπως ειπα δεν παιζει ρολο το νησι.πολλες φορες μπορει σε ενα νησι να εισαι διπλα στο αστικο κεντρο και να παιζεις κομματια.δεν ξερω αν υπαρχει και κανας εναλλακτικος εκει για να δεις και απο εναλλακτικο τι παιζει σε τιμες μπας και σε συμφερει περισσοτερο. απλα αμα μας πεις τα χαρακτηριστικα μπορουμε να δουμε πανω κατω ποσο θα συγχρονισεις.
JonSchafferGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ....Μου ζηταει username kai password οταν παο να μπω και βαζω το ip. Τα δοκιμασα ολα τα νουμερα που ειναι πανω στο μοντεμ αλλα τιποτα. Οσο για το manual δεν εχω ιδεα που ειναι...
JonSchafferGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Baudtec Wireless DSL2 + router και εναν κωδικο μπροστα εχει TW263R4-A0 ok το βρικα και το username & password και οριστε μια φοτο :
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ....Μου ζηταει username kai password οταν παο να μπω και βαζω το ip. Τα δοκιμασα ολα τα νουμερα που ειναι πανω στο μοντεμ αλλα τιποτα. Οσο για το manual δεν εχω ιδεα που ειναι... telika ποια ηταν και που ηταν τα Password?κανα admin admin η admin 1234?? Baudtec Wireless DSL2 + router και εναν κωδικο μπροστα εχει TW263R4-A0 ok το βρικα και το username & password και οριστε μια φοτο : to tw263 ειναι το μοντελο με 35 attenuation και 9 margin που δινει ο οτε λογικα αν πας σε 24 αρα θα πρεπει να εχεις κοντα στα 10-11 ισως σε πολυ καλη γραμμη να δεις κανα 12-13 αρι. mbit.σε χαλια γραμμη μπορεις να δεις και 8-9
JonSchafferGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 telika ποια ηταν και που ηταν τα Password?κανα admin admin η admin 1234?? to tw263 ειναι το μοντελο με 35 attenuation και 9 margin που δινει ο οτε λογικα αν πας σε 24 αρα θα πρεπει να εχεις κοντα στα 10-11 ισως σε πολυ καλη γραμμη να δεις κανα 12-13 αρι. mbit.σε χαλια γραμμη μπορεις να δεις και 8-9 το useraname & password ηταν admin και 1234 Δηλαδη δεν συμφερει να βαλω 24Mbps?? πως μπορω να το αλλαξω αυτο???
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 ειναι μεχρι 24 και δεν μπορεις να το αλλαξεις εκτος αν μετακομισεις πιο κοντα στον οτε.αξιζει.αλλο 2 Mbps αλλο 10 +
JonSchafferGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Σας ευχαριστω πολυ για ολη την βοηθεια παιδια και pouline εχεις δικιο αλλο 2 και αλλο 10+
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 και θα εχεις και μεγαλυτερο Upload κιολας.απο 256 σχεδον 1 Μegabit
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Αυτο το πράγμα να ψάχνουμε το καλύτερο upload της τάξεως 256 με 1 mbit άντε σε annex m 2mbit δεν ξέρω αν πρέπει να το χαρακτηρίσω αστείο η τραγικό. Σέ σχέση με κάτι αλλα forum που διαβάζω για upload της τάξεως 24 η 50 mbit αισθάνομαι λές και ειμαι στην ουγκάντα , πραγματικά αισθάνεσαι μειονεκτηκά Στην στογχόλμη φίλος μου εχει σύνδεση 100/100 :shock:
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Αυτο το πράγμα να ψάχνουμε το καλύτερο upload της τάξεως 256 με 1 mbit άντε σε annex m 2mbit δεν ξέρω αν πρέπει να το χαρακτηρίσω αστείο η τραγικό. Σέ σχέση με κάτι αλλα forum που διαβάζω για upload της τάξεως 24 η 50 mbit αισθάνομαι λές και ειμαι στην ουγκάντα , πραγματικά αισθάνεσαι μειονεκτηκά Στην στογχόλμη φίλος μου εχει σύνδεση 100/100 :shock: και εδω εχουμε .με 2000-3000 ευρουλακια το μηνα σου φερνουν οπτικη 100 /100.χαχα.ολα γινονται λεφτα να εχεις.αν και τα 100 100 τα θεωρω και λιγο υπερβολη.να σου πω μια vdsl 50/10 θα μου ηταν super duper για παρα πολλα.τωρα σε αλλες χωρες που δινουν 100/100 και απαγορευονται δια ροπαλου τα p2p και ολα αυτα και σε κυνηγανε μια τετοια γραμμη ειναι λιγο αχρηστη εκτος αν θες να σηκωσεις site Κτλ.το βασικο δεν ειναι τι ταχυτητα εχεις αλλα τι σε αφηνουν να κατεβασεις χωρις να κινδυνευεις να βρεθεις πισω απο τα καγγελα.αλλα οτι ειμαστε ουγκαντα ειμαστε.και οκ καποιοι εχουμε καΙ μια adsl των 2 mbit.ελα που μερικοι δεν εχουν καθολου ιντερνετ .τι να πουν αυτοι
Adawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 welcome to greece, the country of corruption. φιλέ, εγώ τι να πώ που βλέπω φίλους να έχουν γραμμές 6MBPS/24MBPS και με το ζόρι πιάνουν 400kb/s πρόσφατα ένας φίλος έβαλε HOL(είχα καλά λόγια για αυτούς, σε σχέση με forthnet/connex) 6 mbps και στα περισσότερα site κατέβαζε με 200-350 kbps, και σε μερικά site που δείνουν την δυνατότητα να πιάσεις καλές ταχύτητες "Microsoft/Adobe" έπειανε 500-700... και στο speedtest.net? Που δοκίμασα 2 φορές σε έναν σέρβερ αθήνα , (1,8 & 1,9) ... ΛΟΛ τι να πεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.