poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 welcome to greece, the country of corruption. φιλέ, εγώ τι να πώ που βλέπω φίλους να έχουν γραμμές 6MBPS/24MBPS και με το ζόρι πιάνουν 400kb/s πρόσφατα ένας φίλος έβαλε HOL(είχα καλά λόγια για αυτούς, σε σχέση με forthnet/connex) 6 mbps και στα περισσότερα site κατέβαζε με 200-350 kbps, και σε μερικά site που δείνουν την δυνατότητα να πιάσεις καλές ταχύτητες "Microsoft/Adobe" έπειανε 500-700... και στο speedtest.net? Που δοκίμασα 2 φορές σε έναν σέρβερ αθήνα , (1,8 & 1,9) ... ΛΟΛ τι να πεις ενα ενα γιατι δεν μας τα λες καλα.ενα δεν υπαρχει γραμμη 6/24 Mbps. ο φιλος σου αφου εβαλε Hol 6 mbps και λες οτι σε microsoft επιασε 500-700 τοτε ειναι Normal.τα 500 -700 ειναι kilobytes μαλλον γιατι ολα τα κατεβασματα συνηθως ειναι σε Kilobytes.και στα sites παλι kbytes/sec θα κατεβαζε. επισης το speedtest ειναι μαπα.παντα download apo ftp η καποιο γρηγορο site Με download manager. www.ati.com www.apple.com www.nvidia.com www.asus.com
Adawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ναι ε? :pp τις προάλες από μισθμομένη γραμμή 97ΜΒΠΣ Download 30κατι Upload κατέβασα πρόγραμμα 3.5 GB με 15MB/S
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ναι ε? :pp τις προάλες από μισθμομένη γραμμή 97ΜΒΠΣ Download 30κατι Upload κατέβασα πρόγραμμα 3.5 GB με 15MB/S δεν μιλαμε για μισθωμενες.στην μισθωμενη οσο πληρωνεις τοσο συγχρονιζεις τοσο κατεβαζεις .στο adsl ομως δεν ειναι υποχρεωμενη οτι επειδη κλειδωνεις 10 Mbit θα κατεβαζεις με 10 mbit.αλλο μια adsl των 20 ευρο και αλλο για συνδεση μισθωμενη των 3000 ευρω .και εγω εχω δει σε πελατη οπτικη ινα 50 up 50 down αλλα οκ 3000 ευρω το μηνα.εκει αν δεν κατεβαζεις 50 παιρνεις τηλ και σου βρισκουν λυση και δεν λενε και κατι .αλλα πληρωνεις και αντιστοιχα λεφτα.τωρα για adsl ειναι αλλη ιστορια.κανεις δεν σου εγγυαται ποσο θα συγχρονισεις και κανεις δεν σου εγγυαται οτι πχ δεν θα ειναι πιτα ενα dslam και οτι δεν θα κατεβαζεις full.grammh 6 down 24 up λιγο δυσκολο για αυτο ειπα οτι δεν υπαρχει.συνηθως το αναποδο γινεται η παει συμμετρικα.αν καποιος εχει 6 24 η 24/6 η γενικα μισθωμενη και κατεβαζει λιγοτερο τοτε μαλλον δεν ξερει να τεσταρει την γραμμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.