margaritagr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ακουσα απο το escape της et1, αυτο το site http://www.gadget-shop.gr/. To ανεφεραν καθως ειχαν 2 προιοντα απο εκει.. Υπαρχει καποιος που να χει αγορασει?? Γιατι με ενδιαφερουν αρκετα απο αυτα που εχει
Dark_son20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 εγώ ψωνίζω από εδώ http://www.gadgetlife.gr/ ο άνθρωπος είναι τρομερά εξυπηρετικός. μια φορά που ένα προϊόν είναι ένα μικρό πρόβλημα αλλά ήταν λειτουργικό, απλά του το ανέφερα και δεν το χρέωσε καν! χωρίς να μου ζητήσει να το στείλω πίσω...και ήταν και τον 60-70 euro όχι κάτι φτηνό. και η συνεργασία του με το iwoot είναι τρομερό συν
scullyist Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Καραυπέροχος ο gadgetlife. Ποντίκι που στο ebay κάνει 9,5Ε με τα μεταφορικα μέσα, αυτός το έχει 30Ε. Θα τον προτιμήσουμε. Οπότε αυτό των 60-70Ε που σε άφησε να κρατησεις κιολας, παιζει να το ειχε παρει με 20Ε ξερωγω από ebay (διόλου ασυνήθιστο, παιρνουν ποσότητες από 'κει κι έρχονται οι μαγκες και τα βαρανε εδω). Μια χαρά καλυφθηκε η "ζημια" του Χ2. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2011 από scullyist
santana99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Καλά ρε παιδιά πολλά από ebay είναι φτηνότερα, αν το συγκρίνουμε όμως με τα υπόλοιπα ελληνικά καταστήματα και τις υψηλές τιμές τους, η περίπτωση μη χρέωσης του αντικειμένου και η εξυπηρετικότητα παίρνουν +1 όπως και να έχει για ένα κατάστημα. +100 τώρα στην αγορά από ebay για τέτοια είδη
Dark_son20 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καραυπέροχος ο gadgetlife. Ποντίκι που στο ebay κάνει 9,5Ε με τα μεταφορικα μέσα, αυτός το έχει 30Ε. Θα τον προτιμήσουμε. Οπότε αυτό των 60-70Ε που σε άφησε να κρατησεις κιολας, παιζει να το ειχε παρει με 20Ε ξερωγω από ebay (διόλου ασυνήθιστο, παιρνουν ποσότητες από 'κει κι έρχονται οι μαγκες και τα βαρανε εδω). Μια χαρά καλυφθηκε η "ζημια" του Χ2. το μονο mouse που βλέπω με 30 euro είναι μια μούφα wireless πραγματικά όμως άμα το πάρεις σε λυπάμαι σαν καταναλωτή... βρίσκεις και MS και Logi παντού με κάτω από 20 euro... δε νομίζω ότι ένα gadgetoμάγαζο είναι για να πας να πάρεις απλό mouse...
scullyist Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αποπροσανατολίζεσαι. Αυτό που λες είνα άσχετο με την ουσία της υπερκοστολόγησης, που έθιξα. Αν το κανει στο ποντίκι -που απλά το αναγνώρισα κ έκανα την σύγκριση με αυτό- το κάνει γενικά.
Dark_son20 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 εσύ αποπροσανατολίζεσαι. δεν πας για τέτοια πράγματα σε gadget shop... συνήθως πας για πράγματα που δεν παίζει να βρείς στην ελληνική αγορά και υπάρχουν σε καταστήματα όπως το www.iwoot.com www.firebox.com που δεν στέλνουν καθόλου ή τα ογκώδη Ελλάδα ή που κινδυνεύεις από τελωνείο ή δεν θες να δόσεις πιστωτική ktlp δεν είναι hardware shop έχουν πολύ συγκεκριμένο κοινό πχ συγκεκριμένα από εκεί είχα πάρει 10 euro ακριβότερα powerball που το επίσημο μαγαζί δεν έστελνε Ελλάδα και από ebay δεν ήξερες αν θα πέσεις σε μούφα
scullyist Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Κινέζικα μιλάω?. Ναι οκ, εσύ κι εγώ και άλλοι 500, είμαστε ενημερωμένοι καταναλωτές και ξέρουμε ότι από αλλού θα πάμε να το πάρουμε ή πάμε μονο για κάτι που δεν βρίσκουμε αλλού/δεν στέλνουν εδώ. Κάποιος άλλος όμως θα το πάρει κι αυτό από εκεί (και μη μου αμφισβητήσεις ότι δεν υπάρχουν μη ψαγμένοι online καταναλωτές ή με παρορμητικές αγορές πακέτο κλπ κλπ). Γι'αυτόν τον κάποιον λοιπόν, ο μάγκας gadgetlife το έχει κοστολογήσει στο 200% επάνω απ'ότι το βρίσκεις αλλού. Και όχι -για να προλάβω τυχόν "ε καλα να παθει άμα δεν ψάχνεται"- η όποια άγνοια του πελάτη δεν δικαιολογεί τη λαμογιά στην υπερκοστολόγηση.
lightgear Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εγώ είχα πάρει μια φορά από το www.gadget-shop.gr όπου με είχαν εξυπηρετήσει μια χαρά. Δεν έτυχε να ξαναπάρω από τότε, επομένως δεν μπορώ να πω ότι έχω πλήρη εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα