kage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 εχω πετυχει ενα δικτυο που ειναι http://meraki.com/ το οποιο του χουν βαλει να εμφανιζει μια μπαρα με ινφο(καλωσηρθατε στο δικτυο του δημου,wikipedia today,eortologio ktl). το χω μπλοκαρει με ad block sto firefox αλλα παραμενει απλα κενο το frame δηλ.απλα σταματησε να δειχνει τα ινφο. υπαρχει κανα κολπο ειτε στον ie,chrome,firefox να βγει εντελως? και αν ξερει κανεις το default ip,user,pass που εχουν τα μηχανηματα απο meraki ας μου πει μπας και..
parsifal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Σε Firefox, με τη βοήθεια του Stylish add-on και λίγου CSS κώδικα πιθανότατα θα μπορούσες να εξαφανίσεις το «ενοχλητικό» περιεχόμενο.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 και αν ξερει κανεις το default ip,user,pass που εχουν τα μηχανηματα απο meraki ας μου πει μπας και.. Οταν ειναι Public hotspot μπαινουν αρκετα μετρα ασφαλειας για να μπει καποιος.δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.ακριβως για να γλυτωσουν απο τετοια ατομα .χεχε.σε αφηνουν να κανεις εσυ allowed τις ip που θες να εχουν management,επισης εχουν αλλαγμενα Username kai password οπως επισης σε καποια αν δεν συνδεθεις με ethernet πανω σε switch δεν μπορεις να εχεις καν προσβαση η εχεις πολυ περιορισμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.