Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio 14αρι λαπτοπ-499ευρω Getitnow.

xristoforos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιο εργαλειο το εχω δει και απο κοντα πολυ στειβαρο φοβερη ποιοτητα κατασκευης και καλα χαρακτιριστικα αξιζει παιδια αμα δεν ειχα λαπτοπ θα το επερνα με χιλιααα

Δημοσ.

δεν υποστηρίζουν hybernate τα sony vaio, τρωνε την μπαταρια για πλακα, δυστυχως επιβεβαιωμενο κ επισημα απο το support τους.

Για πολλους δεν ειναι προβλημα αλλα για καποιους όπως εγώ, είναι απαράδεκτο κ δεν ξανα-αγοραζω vaio ουτε στα μισα λεφτα.

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο αλλα με αναλυση 1600x900.

Πολυ καλο για καποιον που θελει λαπτοπ μικροτερο απο 15 ιντσες.

Τι είναι καλύτερο-βολικότερο σε ανάλυση σε αυτές τις ίντσες; 1600χ900 ή 1366χ768;

Δημοσ.

Τι είναι καλύτερο-βολικότερο σε ανάλυση σε αυτές τις ίντσες; 1600χ900 ή 1366χ768;

Εμενα η αναλυση 1600x900 με βολευει πολυ καλυτερα.

Αλλα βολικοτερο (για τα ματια κυριως), ειναι το λαπτοπ σου να εχει antiglare οθονη για τις αντανακλασεις.

Αλλιως παιρνεις ενα screen antiglare protector και εισαι καλυμμενος.

Δημοσ.

δεν υποστηρίζουν hybernate τα sony vaio, τρωνε την μπαταρια για πλακα, δυστυχως επιβεβαιωμενο κ επισημα απο το support τους.

Για πολλους δεν ειναι προβλημα αλλα για καποιους όπως εγώ, είναι απαράδεκτο κ δεν ξανα-αγοραζω vaio ουτε στα μισα λεφτα.

απο που το βγαζεις αυτο το συμπερασμα φιλε. εμενα που κανει hibernate δηλαδη επεσα σε καλό κομματι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...