Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ηχοσυστήματος για PC

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, θέλω να αυξήσω τα Watt στο PC μου και ψάχνω να βρώ τι είδος σύστημα να αγοράσω.Να πάω σε κανονικά ηχεία PC , σε HiFi , σε ενισχυτή και ηχεία ή σε home theater system?Θέλω να έχουν μπάσο,να είναι οικονομικά και να βγάζουν ποιοτικό ήχο....Όσο για το πόσα Watt θα είναι ,δεν μπορώ να πω ακριβώς,να ξεκινάνε απο 30-40 Watt RMS,πιο πολύ με νοιάζει να είναι καλός ο ήχος και ζωντανός.Η αγορά θα γίνει απο οπουδήποτε, όπου είναι πιο φθηνά,ακόμα και απο ebay.Διαθέτω μέχρι 120€.Κάθε πρόταση δεχτή.. Ευχαριστώ :-D

Δημοσ.

Λοιπόν, θέλω να αυξήσω τα Watt στο PC μου και ψάχνω να βρώ τι είδος σύστημα να αγοράσω.Να πάω σε κανονικά ηχεία PC , σε HiFi , σε ενισχυτή και ηχεία ή σε home theater system?Θέλω να έχουν μπάσο,να είναι οικονομικά και να βγάζουν ποιοτικό ήχο....Η αγορά θα γίνει απο οπουδήποτε, όπου είναι πιο φθηνά,ακόμα και απο ebay.Κάθε πρόταση δεχτή.. Ευχαριστώ :-D

ποσα χρηματα διαθετεις ?

Δημοσ.

σε hi-fi, και ενισχυτη με ηχεια ειναι καπως λιγα τα χρηματα.

μονο αν πας σε ηχεια υπολογιστη.με 120€ δεν μπορεις να εχεις καλη ποιοτιτα σε ηχο

Δημοσ.

σε hi-fi, και ενισχυτη με ηχεια ειναι καπως λιγα τα χρηματα.

μονο αν πας σε ηχεια υπολογιστη.με 120€ δεν μπορεις να εχεις καλη ποιοτιτα σε ηχο

Γι'αυτό λέω να πάρω απο ebay κανένα μεταχειρισμένο που θα είναι φθηνά...

5.1 δεν θέλω γιατί πάνε χαμένα τα υπόλοιπα 3 ηχεία...

Δημοσ.

Aπο τη στιγμη που μπορεις και απο ebay δες αυτον εδω τον NAD

Oπως επισης μπορεις να κοιταξεις (μεταχειρισμενα παντα) μικρα ηχεια βασης

οπως αυτα τα παλια KEF ή και παλιες σειρες tannoy,warfedale,mission,mordant short

Κοντα στο budget σου μπορει να βγει κατι αξιοπρεπες,αλλιως θα βολευτεις με καποιο 2.1/5.1 της σειρας

δυστυχως δεν εχεις και πολλες επιλογες

Δημοσ.

Αυστηρά mini Hi-Fi και μόνο, σε αυτά τα χρήματα, αν θες να ακούς αξιοπρεπώς!

Οι προτάσεις μου είναι οι εξής:

Samsung MM-C330

Philips FWM154

Philips MCM302

Philips MCD122

Samsung MM-D330D

Ήμουν στο ίδιο δίλημμα όταν ήταν να πάω να αλλάξω τα X540 που μου είχε κάνει δώρο η αδελφή μου.

Πήρα αυτό και δε το μετάνιωσα καθόλου!

Για το δωμάτιο που το έχω (και είναι σχετικά μεγάλο) παίζει πάρα πολύ καλά!

Εφόσον είσαι απο Αθήνα πήγαινε Media Markt, Saturn, Κωτσο, ότι έχεις κοντά τέλος πάντων και κάνε μια ακροάση απο κοντά να δεις ποιό σε ικανοποιεί περισσότερο (σίγουρα δε θα βρεις όλα τα παραπάνω, αλλα αρκετά)!

Δημοσ.

Λοιπόν,

αν ισχύουν αυτά που γράφεις στο αρχικό ποστ σου (μπασάτα, ποιοτικά και μέχρι 120€), νομίζω ότι αυτά τα Edifier είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Καλοφτιαγμένα είναι σίγουρα, μπασάτα επίσης, με χαλάει λίιιιγο το μικρό mid-range ηχείο τους (σε σχέση με τις μεγαλύτερες σειρές πάντα), αν και μάλλον είναι "ψυχολογικό" το θέμα.

Είμαι σίγουρος ότι θα σε καλύψουν απόλυτα.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή είναι πολλές οι προτάσεις σας ,θα τις δω και θα σας απαντήσω έναν-έναν...:-D

Μια ερώτηση μόνο: Αν είχα πολλά λεφτά διαθέσιμα, ποιο είδος ηχοσυστήματος θα ήταν καλύτερο?

Δημοσ.

Μια ερώτηση μόνο: Αν είχα πολλά λεφτά διαθέσιμα, ποιο είδος ηχοσυστήματος θα ήταν καλύτερο?

Εννοείται ενισχυτής και ηχεία! Φυσικά εξαρτάται και απο τι αρχεία ακους μουσική, γιατί αν λιώσεις κομμάτια μόνο απο youtube ή μέτριας ποιότητας mp3 το ίδιο "αποτέλεσμα" θα ακούσεις σε ηχοσύστημα των 150-200Ε με ένα των 500!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...