akpe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 παιδιά με αυτά που ξέρω: λουκέτο-> δεν δέχεται νέους όσοι είναι, θα κάτσουν και θα την τελειώσουν. συγχώνευση-> μεταφορά τμήματος σε άλλο ίδρυμα, αυτό σημαίνει έξοδα... So? ΥΓ: Το έχω και εγώ απορία, όσοι έχουν πάρει μαθήματα απο "πληροφορική & τεχνολογία υπολογιστών" και πάνε σε "πληροφορική & τηλ/ιες(λαρισα) ή "πληροφορική σκέτο" όπου το κάθε ίδρυμα έχει άλλα μαθήματα... θα πρέπει να αρχίσουν απο το 0? δεν νομίζω... So είναι δύσκολο να το δείς με μια ενιαία θεωρία. Από τη μια το καλύτερο για το κράτος είναι η άμεση μεταφορά των φοιτητών σε άλλη σχολή (λουκέτο και συγχώνευση) και το κλείσιμο αυτής. Το κράτος γλυτώνει άμεσα έξοδα αλλά οι φοιτητές σκίζονται σε μετακομίσεις, ενοίκια κ.λπ. Από την άλλη το λουκέτο με παραμονή των φοιτητών δεν επιβαρύνει τον φοιτητή αλλά επιφέρει έξοδα στο κράτος, μικρότερα μεν από πρίν, αλλά παραμένουν έξοδα. Μάντεψε τώρα τι προτιμά το υπουργείο. Γενικά πρέπει να εξετάσεις κάθε περίπτωση ξεχωριστά, είναι τόσοι πολλοί οι μεταβλητές που δεν βγαίνει ενιαίο αντικειμενικό συμπέρασμα. Στο τελευταίο που ρώτησες, μάλλον απλά αντιστοιχίζονται τα μαθήματα, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις που αλλάζει το πρόγραμμα σπουδών.
saya Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 E ,ναι μαλλον θα σας αναγνωρισουν καποια μαθηματα δεν θα πατε απο το μηδεν.
Adawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Συγχωνευση .Αν πας σε καλυτερη σχολη σε χαλαει;Καλυτερο πτυχιο απο το πουθενα..αρκει να στρωθεις λιγο παραπανω να την τελειωσεις. κοίτα, άλλο TEI Θεσσαλονικης (ακουγόταν) , και άλλο Καστοριά... τι λέμε τώρα... απλως φίλε με την κρίση μπορείς να διαθέσεις άμεσα 1500-2000 ευρώ? (εγώ δεν πήγα στο 1ο εξάμηνο , 7 μηνές κλείνω περίπου...) μετά απο 7 μήνες πάλι σε έξοδα? ε οχι... αλλα οκ για φέτος ΄ππ;pp αυτό θέλω να πω , ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ. Από την άλλη το λουκέτο με παραμονή των φοιτητών δεν επιβαρύνει τον φοιτητή αλλά επιφέρει έξοδα στο κράτος, μικρότερα μεν από πρίν, αλλά παραμένουν έξοδα. σε 4 χρόνια θα έουν πάρει πτυχίο όλοι ;ppp
saya Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ναι εχεις δικιο ,αναγκαζεσαι να αγορασεις καινουρια επιπλα και συσκευες κτλ ,γιατι το να μεταφερεις τα παλια σου θα βγουν παλι πολλα δεν αξιζει .Εχεις δικιο εκει .
Adawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ναι εχεις δικιο ,αναγκαζεσαι να αγορασεις καινουρια επιπλα και συσκευες κτλ ,γιατι το να μεταφερεις τα παλια σου θα βγουν παλι πολλα δεν αξιζει .Εχεις δικιο εκει . why new? μεταφέφεις... απλά 500 προκαταβολή +250+ για το σπιτι 750 μεταφορα -> πάνω απο 200Ε ?? εισητηρια -> 100 + "βασικα" πραγματα για το σπιτι... πας στο 1000αρικο χαλαρα...
akpe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μην το βλέπεις έτσι. Χώρια του κόστους της μετακόμισης, που όσο μικρό και να είναι (που δεν) είναι επιπλέον βάρος σε μια εποχή που δεν υπάρχει σάλιο, άλλο το ενοίκιο σε Ηγουμενίτσα και Άμφισσα και άλλο σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.
Adawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μην το βλέπεις έτσι. Χώρια του κόστους της μετακόμισης, που όσο μικρό και να είναι (που δεν), είναι επιπλέον βάρος σε μια εποχή που δεν υπάρχει σάλιο, άλλο το ενοίκιο σε Ηγουμενίτσα και Άμφισσα και άλλο σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. ποσο παει θεσσαλονικη ? 300-350?
saya Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ε Ηρακλειο βρηκες και εσυ να συγκρινεις .Το Ηρακλειο λενε οτι εχει απο τα πιο ακριβα ενοικια.
akpe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ποσο παει θεσσαλονικη ? 300-350? Δεν έχω ιδέα για τώρα. Όταν πρωτομπήκα στη σχολή, από αυτά που είδα για μια παρόμοια γκαρσονιέρα στη μια πόλη έδινες 250 και στην άλλη 350. Δεν μιλάω και για 700ρια βέβαια. Αλλά αν το δεις μακροπρόθεσμα, ακόμα και 50 ευρώ πάνω να βρείς ενοίκιο είναι σεβαστό έξοδο. Ε Ηρακλειο βρηκες και εσυ να συγκρινεις .Το Ηρακλειο λενε οτι εχει απο τα πιο ακριβα ενοικια. Αυτό ακριβώς. Σκέψου αύριο να σου πουν κλείνει η σχολή σου και πας Ηράκλειο. Πίκρα.
Mirlogria Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 επειδη δεν εχω καταλαβει γρι... αν μπορει ας με φωτισει καποιος.. Εγω που με αυτη την χρονια τωρα(2011-2012) θα συμπληρωσω το 4ο ετος(και το τελευταιο),μεχρι ποτε δικαιουμαι να ειμαι φοιτητης? Μέχρι το 2016,δηλαδή 4 χρόνια επιπλέον!Ίδιο εξάμηνο είμαστε,όπως φαίνεται για εμάς δεν αλλάζει κάτι,2ν όπως και με τον προηγούμενο νόμο! Μην ταλαιπωρείτε το μυαλό σας άδικα,ακόμη δεν έχουμε ιδέα τι θα ψηφιστεί...
RottenLungs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 +φωνώ, υπάρχουν πολλά "σκουπίδια", σχολές που πας να γίνεις αγρότης με "πτυχίο" αχααχα ποιος ο λόγος να υπάρχουν πολλές σχολές που να βγάζουν "αγρότες", ας υπάρχει 1 και να έχει όλα τα τμήματα σχετικα με αυτό. φίλε, εγω τώρα θα παω 3ο εξάμηνο, έδωσα στο περίπου 3.000 ευρώ (μεταφορά, έπιπλα, σπίτι, όλα αυτά...) και ακουγόταν κάτι για "συγχωνευσεις", να πάμε κοζάνη... δηλαδή πάλι σε έξοδα? τουλάχιστον 1000 θα ήθελα για να τακτοποιηθώ... λεφτά για πέταμα έχουμε? "ευτυχώς την γλιτώσαμε για φέτος, αμα δεν παει καλά η χώρα τότε του χρόνου θα μπούν πολλά λπυκέτα...", ας φτάσω εγώ στο 7ο εξάμηνο και μετά παει στο διάολο.. το "λουκέτο" είναι καλύτερο απο την "συγχωνευση"..., γι'άυτο λέω μας γ**νε και ας κάνουμε την προσευχή μας... Αδελφέ δεν είναι λογική αυτή. Εγω τώρα μπαίνω 5ο έτος και άμα κλείσουν οι σχολές τώρα δεν θα προλάβω να την βγάλω στα 5 (που είναι και τα κανονικά χρόνια στο ΕΜΠ) αλλα θα ψηφίσω κατάληψη γιατι σκέφτομαι τους μικρούς σαν εσένα και τους επόμενους και ας με επηρρεάζει πολύ. Με την λογική σου αφού εγώ τελειώνω θα έπρεπε να σας γράψω στα π@πάρια μου. Δεν πάει έτσι και πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμασυε ΛΙΓΟ πιο συλλογικά γιατι αλλιώς θα πάμε όπως είπες κι εσύ κατα διαόλου. παιδιά με αυτά που ξέρω: λουκέτο-> δεν δέχεται νέους όσοι είναι, θα κάτσουν και θα την τελειώσουν. συγχώνευση-> μεταφορά τμήματος σε άλλο ίδρυμα, αυτό σημαίνει έξοδα... So? ΥΓ: Το έχω και εγώ απορία, όσοι έχουν πάρει μαθήματα απο "πληροφορική & τεχνολογία υπολογιστών" και πάνε σε "πληροφορική & τηλ/ιες(λαρισα) ή "πληροφορική σκέτο" όπου το κάθε ίδρυμα έχει άλλα μαθήματα... θα πρέπει να αρχίσουν απο το 0? δεν νομίζω... Συγψώνευση δεν νομίζω πως σημαίνει συνένωση σχολών. Μάλλον Αντι για ΔΥΟ σχολές, θα δημιουργηθεί ΜΙΑ με ΔΥΟ κατευθύνσεις. Λογικά πιο πολύ διοικητικό είναι το ζήτημα αλλα δεν είμαι και σίγουρος (κάτι τέτοια άκουγα τον χειμώνα) Uploaded with ImageShack.us
Adawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Με την λογική σου αφού εγώ τελειώνω θα έπρεπε να σας γράψω στα π@πάρια μου. Δεν πάει έτσι και πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμασυε ΛΙΓΟ πιο (λουκέτο)με το σκεπτικό: 1. δεν δέχονται νέους 2. η σχολη θα μείνει όσο πάρει να αποφοιτησουν όλοι, θα μου πεις "και αμα αποφοιτήσουν όλοι σφύρα μου" βασικά είπα το συμφέρον μου, όχι τι πιστεύω ... By The Way, η υπουργός παιδείας σαν να έκατσε αρκετά ε? μήπως είναι ώρα για άλλον? δεν έχω ασχοληθεί, τι έχει κάνει αυτή μέχρι τώρα? η Άννα Διαμαντοπούλου ?
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Uploaded with ImageShack.us πηγε κανεις...? ακυρο δεν ειδα την ωρα Υγ. αυτος απο το λονδινο ηταν εδω και εκανε διακοπες κετσι...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.