Προς το περιεχόμενο

Λουκέτο στα ΑΕΙ από 1/9;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκει ειναι το θεμα

οτι δεν σας τα λενε σωστα

ξερω ατομα που ειναι 40 χρονων και κανουν για μια 10ετια αιτησεις και δεν εχουν μπει...

γιατι?

γιατι αν δεν εχεις χαρτι πανεπιστημιου [για να μπεις σε προπτυχιακο]

χρειαζεσαι εργασιακη εμπειρια, χαρτι ιεκ, ECDL, ξενες γλωσσες και ισως εχεις πιθανοτητα για να μπεις στην κληρωση...

αλλα επισημα χρειαζεσαι μονο χαρτι λυκειου

ξερεις γιατι υπαρχει το θεμα με τις ηλικιες?

επειδη εχουν μπει πολλα ατομα απο ξενα πανεπιστημια που δεν ειναι αναγνωρισμενα

+

δημοσιοι που θελουν να ανεβουν κλιμακιο [ανω των 40]

+

ατομα που εχουν χαρτι πανεπιστημιου, επιχειρηση και βαριουνται με αποτελεσμα να ερχονται για το socialazing...

see the irony now

Δεν ξέρω , εγώ ηλεκτρονικά αίτηση έκανα σαν το υπόλοιπο λαό . ECDL και ξένες γλώσσες έχω αλλά δεν τα ζήταγε στην κλήρωση . Για προπτυχιακό μιλάμε πάντα.

• Απαντ. 652
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

από ολα αυτά που γίνονται το πρόβλημα σας για να καταλάβω είναι αν θα μπαίνουν στο ΑΕΙ από ΙΕΚ ? αλήθεια τι σημασία έχει ? Εντάξει είναι άδικο για εμάς που δώσαμε και περάσαμε, αλλά τι να κάνουμε τώρα δλδ ?Έτσι και αλλιώς άνεργοι θα είναι όπως οι περισσότεροι ..

Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου

Δημοσ.

Δεν ξέρω , εγώ ηλεκτρονικά αίτηση έκανα σαν το υπόλοιπο λαό . ECDL και ξένες γλώσσες έχω αλλά δεν τα ζήταγε στην κλήρωση . Για προπτυχιακό μιλάμε πάντα.

και εγω για προπτυχιακό σου μιλάω

Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου

αν δεν το κανουν open

ας το κανουν με S.A.T.

αυτο το συστημα με τις ελληνικες εξετασεις

aka απομνημονευση είναι αρχαιο και αδιαφανες [οι εξεταστες βαζουν οτι θελουν σε βαθμους]

Δημοσ.

Μιλάω για σχολές πληροφορικής , όχι για τις λίγο απ' όλα .

και στις σχολες πληροφορικης υπαρχουν μαθηματα οτι να ναι, αλλα ακομη και στα βασικα μαθηματα ειναι πολυ πισω απο την αγορα εργασιας

το πτυχιο απλα ειναι ενα χαρτι τιποτα παραπανω, αν δεν κατσεις να ασχοληθεις μονος σου μην περιμενεις απο καμια σχολη να σου εξασφαλησει θεση. ισως γραμματειακη υποστηριξη η καμια συμβαση σε τραπεζα

οι εταιριες εξω σε πληρωνουν γι αυτο που ξερεις να κανεις αριστα και οχι για το πτυχιο σου. το ιδιο θα ισχυσει και στην Ελλαδα

Μην το κουραζουμε ,το νομοσχεδιο θα ψηφιστει οπως ψηφιστικαν τοσα αλλα, και θεωρω οτι εχει καλες βασεις. Δεν μπορει να αποτελει ονειρο για τους νεους η θεση στο δημοσιο. Απετυχε και χρεοκοπησε το ονειρο αυτο. Οσοι παλεψαν γι αυτο τωρα παιρνουν τον πουλο (συμβασιουχοι καθηγητες κλπ κλπ)

Δημοσ.

από ολα αυτά που γίνονται το πρόβλημα σας για να καταλάβω είναι αν θα μπαίνουν στο ΑΕΙ από ΙΕΚ ?

Για ορισμένους όπως βλέπεις,πάντα αυτό θα είναι το πρόβλημα...

Δημοσ.

Για ορισμένους όπως βλέπεις,πάντα αυτό θα είναι το πρόβλημα...

ειναι πολλοι

δεν ειναι ορισμενοι

Δημοσ.

ας αφησουμε αυτες τις λαικιστικες αποψεις περι ευκαιριων, μιας και περα απο τις ευκαριες ζηταμε και βελτιωση του συστηματος.

Απ'τη μια που λες ότι εκφράζω "λαϊκίστικες απόψεις" κι απ'την άλλη παραδέχεσαι εμμέσως ότι θες ευκαιρίες! :rolleyes:

Oh brother...

Δημοσ.

Απ'τη μια που λες ότι εκφράζω "λαϊκίστικες απόψεις" κι απ'την άλλη παραδέχεσαι εμμέσως ότι θες ευκαιρίες! :rolleyes:

Oh brother...

σωστα.

Δημοσ.

ο νομος ισχυει και για ατομα που δεν εχουν ολοκληρωσει η δεν μπορουν να ολοκληρωσουν τις σπουδες τους λογω προβληματων υγειας;

Δημοσ.

Ρε μάγκες συγνώμη,μιλάτε για τους απόφοιτους Ι.Ε.Κ. λες και είναι απόφοιτοι Δημοτικού ξέρω'γω!Οι περισσότεροι είναι απόφοιτοι Λυκείου όπως όλοι εσείς!+2 χρόνια που έκαναν πάνω σ'ένα τομέα...

Θα τους δώσουν 1-2 θέσεις από τις 200 ενός,συναφούς της ειδικότητάς τους,τμήματος μέσω κατατακτήριων (όχι στο "έτσι",θα ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ μεταξύ άλλων για να τις κερδίσουν) και κάτι τρέχει στα γύφτικα...εξάλλου όποιος έχει τελειώσει Ι.Ε.Κ. και σκέφτεται σοβαρά να σπουδάσει σε Α.Ε.Ι. θα πάει να δώσει πανελλήνιες,σιγά μη φάει το χρόνο του και τα λεφτά του (=φροντιστήρια) να παλεύει για 2 ριμαδοθέσεις!

Δηλαδή δίνεται σε μια ομάδα ατόμων μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ κι εσείς πέφτετε να τους φάτε;Για ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ δεν κλαίγεστε όλοι εσείς εδώ κι εκεί;Είτε για ευκαιρίες στην εργασία,στην κοινωνία κ.λπ.;

Αλλά εντάξει,να μη δείξουμε λίγο το "τουπέ" μας με ύφος 100 καρδιναλίων;Τι σκατά Έλληνες είμαστε...

@Adawn προσπάθησε να καλμάρεις τις εφηβικές ορμές σου...

τι να καλμάρω , εγω "φίλε" είμαι 22 και βλέπω πως είμαστε για τον *** όλοι... δεν βαριέσαι ... ας ξεσπάσω τώρα που είμαι μικρός

όλα αυτά που έχουν ψηφιστεί είναι για τα πανεπιστήμια (ΑΕΙ), άρα εμείς του ΤΕΙ δεν πρέπει να ανησυχούμε ε?

+1 για την κατάργηση του ασυλου

Δημοσ.

Η εξεταστική σε μας (ΑΣΟΕΕ) αρχίζει αύριο. Κανένα νέο εκτός από κάτι ανακοινώσεις γνωστές..Διαβάζω και διάφορα του τύπου

"Αύριο Τεταρτη 24/8 στις 11πμ στα Προπύλαια καλείτε από σωματεία εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων και πρωτοβουλίες πανεπιστημιακών και φοιτητών συλλαλητήριο και την ανοιχτή κατάληψη πρυτανείας ΕΚΠΑ

Συλλαλητήρια καλούνται και σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη. "

Για να δούμε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...