-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 οταν κατεβαίνεις στο δρομο με μάσκες,σαλάμια κλπ και σε πιάνει ο μπατσος(δε σε συλλαμβάνει)και σου σπαει κανα κεφαλι,μετα κλαίγεσαι; Το οτι φορας μασκα δηλαδη δικαιολογει τον μπατσο να σου σπασει το κεφαλι ? Εισαι σοβαρος ρε φιλε?
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ασε τους λαικισμους τωρα ,δεν βοηθανε και δεν μπεδευουν και κανεναν .Εννοειται οτι δεν ειμαι υπερ σε καμια μορφη βιας .Δυστυχως ομως αυτα ηταν αυταπατη .Δεν τους συντηρουσε κανενα ασυλο ,υπηρχαν και θα υπαρχουν.Και ειναι αναμεσα μας.Και θα συνεχισουν να ειναι οπως υπαρχουν και εξω .Δυστυχωςομως υπαρχει η αποψη οτι καταργειται το ασυλο φευγουν οι μπαχαλοι .Μπαααααα.. Βεβαια εξω τους κατα συρροην δολοφονους τους εκτελουν .Να κανουμε το ιδιο; Σου εγραψα οτι ακριβως εγραψες,οποτε μηπως να αναθεωρουσες; Βια υπηρχε στην τριτοβαθμια και γιαυτο φταιει η κομματικοποίηση τους κ' το ασυλο,που εδινε το ελεύθερο στους εξωκομματικούς να κανουν οτι γουστάρουν. Όποιος θελει να πλακωθεί για οποιον λογο αυτος θελει,να το κανει εκτος σχολης,όπου ομως θα πρεπει να πληρώσει και το τίμημα των πραξεων του. Αν χαλιέται,τι να κάνουμε,α το παιζει λυκος με τις δυνάμεις του κι οχι επειδη βολευει καποιους κ μ'αυτο βολεύεται κι αυτος.
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Διαμαρτυρία οι προπηλακισμοί; Από πότε; Διαμαρτυρία η κατάληψη (επί παραδείγματι) από τους λάθρο; Από πότε; Το ελληνικό πανεπιστήμιο ελέω ασύλου ανέχτηκε κάθε καρυδιάς καρύδι όλα αυτά τα χρόνια με αποτελέσματα που "θαυμάζουμε" όλοι όσοι έχουμε επαφή με την ανώτατη εκπαίδευση. Νισάφι πια. Δυστυχως τα καθε καρυδιας καρυδια εξαλουθουν να υφιστανται και χωρις το ασυλο .Δεν τους γυριζεις πισω στον κατασκευαστη τοσο ευκολα .Διαμαρτυρια ηταν ,καταχρηστικη μεν αλλα διαμαρτυρια .Τι τους εμποδιζει να καταλαβουν οποιοδηποτε αλλο κτιριο για διαμαρτρια;Τιποτα.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το οτι φορας μασκα δηλαδη δικαιολογει τον μπατσο να σου σπασει το κεφαλι ? Εισαι σοβαρος ρε φιλε? νομιζα οτι εγραψα κατι πολυ συγκεκριμένο,αν δεν μπορείς να το δεις ή δεν σε συμφέρει,σε κανει όμοιο με κάποιους που υποτίθεται οτι αντιμάχεσαι. Δυστυχως τα καθε καρυδιας καρυδια εξαλουθουν να υφιστανται και χωρις το ασυλο .Δεν τους γυριζεις πισω στον κατασκευαστη τοσο ευκολα .Διαμαρτυρια ηταν ,καταχρηστικη μεν αλλα διαμαρτυρια .Τι τους εμποδιζει να καταλαβουν οποιοδηποτε αλλο κτιριο για διαμαρτρια;Τιποτα. ας το κάνει οπου θέλει,οχι μεσα στο πανεπιστήμιο,ειναι πολυ δύσκολο;
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Σου εγραψα οτι ακριβως εγραψες,οποτε μηπως να αναθεωρουσες; Βια υπηρχε στην τριτοβαθμια και γιαυτο φταιει η κομματικοποίηση τους κ' το ασυλο,που εδινε το ελεύθερο στους εξωκομματικούς να κανουν οτι γουστάρουν. Όποιος θελει να πλακωθεί για οποιον λογο αυτος θελει,να το κανει εκτος σχολης,όπου ομως θα πρεπει να πληρώσει και το τίμημα των πραξεων του. Αν χαλιέται,τι να κάνουμε,α το παιζει λυκος με τις δυνάμεις του κι οχι επειδη βολευει καποιους κ μ'αυτο βολεύεται κι αυτος. Οχι αυτο που εγραψες και εξακουλουθεις να γραφεις ειναι απλοι λαικισμοι .Χαιδευουν τα αυτια που τα ακουνε αλλα δεν ειναι αληθεια .Ακουγονται ομως τοσο ωραια .Η βια θα εξακουλουθησει να υφισταται .Τους κουκουλοφορπυς με ασυλο η χωρις δεν προκειται να τους πιασουν και το ξερουμε .Στα γηπεδα στις διαδηλωσεις ,κτλ θα συνεχισουν να υπαρχουν μπαχαλα και βεβαια ενω μπορουν να τους πιασουν οπως υπηρχε η δυνατοτητα κακι με το ασυλο ,δεν θα τους πιανουν .Η ομορφη ελληνικη πραγματικοτητα .Το αλλο που εγραψες ειναι ονειρο που ακουγεται ωραια για αυτο λεγεται λαικισμος.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Οχι αυτο που εγραψες και εξακουλουθεις να γραφεις ειναι απλοι λαικισμοι .Χαιδευουν τα αυτια που τα ακουνε αλλα δεν ειναι αληθεια .Ακουγονται ομως τοσο ωραια .Η βια θα εξακουλουθησει να υφισταται .Τους κουκουλοφορπυς με ασυλο η χωρις δεν προκειται να τους πιασουν και το ξερουμε .Στα γηπεδα στις διαδηλωσεις ,κτλ θα συνεχισουν να υπαρχουν μπαχαλα και βεβαια ενω μπορουν να τους πιασουν οπως υπηρχε η δυνατοτητα κακι με το ασυλο ,δεν θα τους πιανουν .Η ομορφη ελληνικη πραγματικοτητα .Το αλλο που εγραψες ειναι ονειρο που ακουγεται ωραια για αυτο λεγεται λαικισμος. βρε φιλε,δεν με απασχολούν οι κουκουλοφοροι,ο καθενας αντιδρα οπως μπορει. Εμενα με απασχολεί,να μην γίνονται μπάχαλα στα σχολειά,ειμαι σαφής; ασε λοιπον τα δήθεν,τα έτσι και τ'αλλιως....
rotten crusader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το να απαγορεύεις τον πολιτικό λόγο,είναι πολίτικη γραμμή,αρα το πανεπιστήμιο υπάγεται σε καθεστώς κομματικοποίησης,απλά αφαιρείται ο αντίλογος.Το άσυλο κατακτήθηκε με αγώνες.Το οτι εσκεμμένα κάποιοι,με τις ευλογίες της κυβέρνησης το ξεχείλωσαν ώστε να το διαβάλλουν ως θεσμό,δεν δικαιολογεί την παθητικότητα με την οποία το δεχόμαστε.Τα έχουν κάνει αχταρμά,και απο φόβο μην ξυπνήσουμε,αρχίζουν και βάζουν δικλείδες.Και εμείς επικροτούμε.Μπράβο μας,καλά να πάθουμε...Α και για να μην το ξεχάσω....Την 28η γιατί την γιορτάζουμε?Την 25η?17η(οχι ως επίσημη αργία,αλλά κάνουμε εκδηλώσεις)?Λοιπά τέτοια όμορφα?Δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος.Είμαστε ανάξιοι των όσων η ιστορία μας κληροδότησε.Και έτοιμοι να τα ξεπουλήσουμε εν μια νυκτί....
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 βρε φιλε,δεν με απασχολούν οι κουκουλοφοροι,ο καθενας αντιδρα οπως μπορει. Εμενα με απασχολεί,να μην γίνονται μπάχαλα στα σχολειά,ειμαι σαφής; ασε λοιπον τα δήθεν,τα έτσι και τ'αλλιως.... Ωραια ας κοιταξουμε λιγο τα πραγματα ψυχραιμα .Τοσο καιρο μας ελεγαν στα πανεπιστημια εχει μπαχαλα γιατι ειναι ασυλο .Για αυτο δεν τους πιανουν .Σωστα;Το θεμα ειναι οτι αυτο μπορει να ηταν μια καλη δικαιολογια για την αδυναμια συλληψης των μπαχαλων .Γιατι ουτε και εξωπου δεν υπαρχει ασυλο δεν τους πιανουν .Ουτε στα σχολεια που δεν υπαρχει ασυλο εχουν αποτραπει οι κατασρτοφες τοσα χρονια.Εγω σου λεω οτι θεωρω οτι με την καταργηση του ασυλου ,δεν εμποδιζεις τα μπαχαλα ,την καταληψη και την διαμαρτυρια σιγουρα .Μπαχαλοι θα εξακουλουθησουν να υοαρχουν ετσι και αλλιως.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το να απαγορεύεις τον πολιτικό λόγο,είναι πολίτικη γραμμή,αρα το πανεπιστήμιο υπάγεται σε καθεστώς κομματικοποίησης,απλά αφαιρείται ο αντίλογος.Το άσυλο κατακτήθηκε με αγώνες.Το οτι εσκεμμένα κάποιοι,με τις ευλογίες της κυβέρνησης το ξεχείλωσαν ώστε να το διαβάλλουν ως θεσμό,δεν δικαιολογεί την παθητικότητα με την οποία το δεχόμαστε.Τα έχουν κάνει αχταρμά,και απο φόβο μην ξυπνήσουμε,αρχίζουν και βάζουν δικλείδες.Και εμείς επικροτούμε.Μπράβο μας,καλά να πάθουμε...Α και για να μην το ξεχάσω....Την 28η γιατί την γιορτάζουμε?Την 25η?17η(οχι ως επίσημη αργία,αλλά κάνουμε εκδηλώσεις)?Λοιπά τέτοια όμορφα?Δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος.Είμαστε ανάξιοι των όσων η ιστορία μας κληροδότησε.Και έτοιμοι να τα ξεπουλήσουμε εν μια νυκτί.... Ναι καλα,κοιτα να δεις,επειδή και την ιστορία του ασύλου την ξέρω και σε καταλήψεις με @@ εχω πάει(βλέπε υφανετ,σκαραμαγκα,πικροδαφνη κλπ)ασε τους αγώνες κατα μερος. ενα δωράκι του ανδρεα,στη γενιά του ηταν. Αυτοι που το διέβαλαν,ειναι αυτοι που φωνάζουν τώρα επειδή χάνεται,γνώμη μου; καλα να πάθουν. Στο πανεπιστήμιο,πας να πάρεις καποια επιπλέον εργαλεία ανάλυσης,δε πας να κάνεις τη πολιτική σου καριέρα.
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι καλα,κοιτα να δεις,επειδή και την ιστορία του ασύλου την ξέρω και σε καταλήψεις με @@ εχω πάει(βλέπε υφανετ,σκαραμαγκα,πικροδαφνη κλπ)ασε τους αγώνες κατα μερος. ενα δωράκι του ανδρεα,στη γενιά του ηταν. Αυτοι που το διέβαλαν,ειναι αυτοι που φωνάζουν τώρα επειδή χάνεται,γνώμη μου; καλα να πάθουν. Στο πανεπιστήμιο,πας να πάρεις καποια επιπλέον εργαλεία ανάλυσης,δε πας να κάνεις τη πολιτική σου καριέρα. Τωρα μηπως υπερβαλλεις εκτος απο την συνηθη γραμμη .Ολοι οσοι διαμαρτρονταν για κατι πανε για πολιτικη καριερα;Α δλδ χανεται ενα μεσο διαμαρτυριας για να εκδικηθουμε καποιους που το διεβαλλαν .Τι βολικο .Αυριο ,μεθαυριο που δεν θα μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε για τιποτα θα λεμε οτι χαθηκε το δικαιωμα επειδη στις καταληψεις μπαιναν μπαχαλοι και καναν καταστροφες .Λογικο πανω απο ολα.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ωραια ας κοιταξουμε λιγο τα πραγματα ψυχραιμα .Τοσο καιρο μας ελεγαν στα πανεπιστημια εχει μπαχαλα γιατι ειναι ασυλο .Για αυτο δεν τους πιανουν .Σωστα;Το θεμα ειναι οτι αυτο μπορει να ηταν μια καλη δικαιολογια για την αδυναμια συλληψης των μπαχαλων .Γιατι ουτε και εξωπου δεν υπαρχει ασυλο δεν τους πιανουν .Ουτε στα σχολεια που δεν υπαρχει ασυλο εχουν αποτραπει οι κατασρτοφες τοσα χρονια.Εγω σου λεω οτι θεωρω οτι με την καταργηση του ασυλου ,δεν εμποδιζεις τα μπαχαλα ,την καταληψη και την διαμαρτυρια σιγουρα .Μπαχαλοι θα εξακουλουθησουν να υοαρχουν ετσι και αλλιως. εμεις επι αρσενη,4 μηνες κατάληψη,μονο με εισαγγελέα πηγε να μπουκάρει η αστυνομια. Βρε παιδι μου,σου ξαναλεω,δεν με απασχολεί τι γίνεται εξω,δεν με νοιάζει αν ενας αναρχικός,οπαδος,χρυσαυγος,τυχαιος,μπατσος κλπ,σκασει ενα σαλαμι ή εναν ινδιανο στη βουλη και την κανει λιμπιδια ξερω'γω,ισα ισα θα χαρώ. το σχολειό ομως,δεν ειναι γιαυτο το πράμα... Επισης θα σταματήσουν κατι καγκελακια,κατι τρεχω στο πολυτεχνείο,κατι προπύλαια κλπ. Τωρα μηπως υπερβαλλεις εκτος απο την συνηθη γραμμη .Ολοι οσοι διαμαρτρονταν για κατι πανε για πολιτικη καριερα; να εξετάσουμε λιγο τους 300 και να δουμε το παρελθόν τους; Κατι ΑΚ,ΕΑΑΚ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ;
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εμεις επι αρσενη,4 μηνες κατάληψη,μονο με εισαγγελέα πηγε να μπουκάρει η αστυνομια. Βρε παιδι μου,σου ξαναλεω,δεν με απασχολεί τι γίνεται εξω,δεν με νοιάζει αν ενας αναρχικός,οπαδος,χρυσαυγος,τυχαιος,μπατσος κλπ,σκασει ενα σαλαμι ή εναν ινδιανο στη βουλη και την κανει λιμπιδια ξερω'γω,ισα ισα θα χαρώ. το σχολειό ομως,δεν ειναι γιαυτο το πράμα... Επισης θα σταματήσουν κατι καγκελακια,κατι τρεχω στο πολυτεχνείο,κατι προπύλαια κλπ. να εξετάσουμε λιγο τους 300 και να δουμε το παρελθόν τους; Κατι ΑΚ,ΕΑΑΚ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ; Κοιτα υπηρχε ετσι και αλλιως οριο ,οτι αν δεν γινοταν 9 βδομαδες μαθημα ,δεν υπηρχε εξαμηνο .Τωρα που τις καναν 13 δεν θα υπαρχει καθολου δικαιωμα για καταληψη .Απλο .Να επιτρεποταν σε περιπτωση καταστροφων να μπει η αστυνομια .Οχι οποτε θελει. εμεις επι αρσενη,4 μηνες κατάληψη,μονο με εισαγγελέα πηγε να μπουκάρει η αστυνομια. Βρε παιδι μου,σου ξαναλεω,δεν με απασχολεί τι γίνεται εξω,δεν με νοιάζει αν ενας αναρχικός,οπαδος,χρυσαυγος,τυχαιος,μπατσος κλπ,σκασει ενα σαλαμι ή εναν ινδιανο στη βουλη και την κανει λιμπιδια ξερω'γω,ισα ισα θα χαρώ. το σχολειό ομως,δεν ειναι γιαυτο το πράμα... Επισης θα σταματήσουν κατι καγκελακια,κατι τρεχω στο πολυτεχνείο,κατι προπύλαια κλπ. να εξετάσουμε λιγο τους 300 και να δουμε το παρελθόν τους; Κατι ΑΚ,ΕΑΑΚ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ; Ακριβως αυτο ειναι το θεμα ειναι 300 οχι κατι χιλιαδες οσοι οι φοιτητες.Και ενταξει εξακουλουθεις να μου λαικιζεις .Οκ ,προφανως και ηταν στρατευμενοι σε κομματα απο τοτε τι σημαινει αυτο;Οτι ολοι οι φοιτητες ειναι στα κομματα;
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κοιτα υπηρχε ετσι και αλλιως οριο ,οτι αν δεν γινοταν 9 βδομαδες μαθημα ,δεν υπηρχε εξαμηνο .Τωρα που τις καναν 13 δεν θα υπαρχει καθολου δικαιωμα για καταληψη .Απλο .Να επιτρεποταν σε περιπτωση καταστροφων να μπει η αστυνομια .Οχι οποτε θελει. δεκτο αλλα ξέρεις,με τον τρόπο που έδωσε το άσυλο ο ανδρεας,ετσι το παίρνει πίσω και ο υιός.
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δεκτο αλλα ξέρεις,με τον τρόπο που έδωσε το άσυλο ο ανδρεας,ετσι το παίρνει πίσω και ο υιός. Γιατι ;παει με κληρονομικο δικαιωμα;Δεν ειπαμε οτι θα καταργηθουν αυτα;
rotten crusader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι καλα,κοιτα να δεις,επειδή και την ιστορία του ασύλου την ξέρω και σε καταλήψεις με @@ εχω πάει(βλέπε υφανετ,σκαραμαγκα,πικροδαφνη κλπ)ασε τους αγώνες κατα μερος. ενα δωράκι του ανδρεα,στη γενιά του ηταν. Αυτοι που το διέβαλαν,ειναι αυτοι που φωνάζουν τώρα επειδή χάνεται,γνώμη μου; καλα να πάθουν. Στο πανεπιστήμιο,πας να πάρεις καποια επιπλέον εργαλεία ανάλυσης,δε πας να κάνεις τη πολιτική σου καριέρα. Αν εσυ γεννήθηκες δημόσιος υπάλληλος και θες απλα να πας να πάρεις,ένα χαρτί και να μάθεις και δυο πράγματα,είναι επιλογή σου και είναι απόλυτα σεβαστή.Μην κάνεις όμως την προσωπική σου επιθυμία,κανόνα.Το πανεπιστήμιο είναι άλλος ένας φορέας κοινωνικοποίησης.Πολλοι πήγαν σε μια σχολή,και έγιναν κάτι εντελώς διαφορετικό(ελεύθεροι επαγγελματίες,τραγουδιστές,συγγραφείς κτλ),αξιοποιώντας τα εφόδια που δίνει το ακαδημαικό περιβάλλον και η αλληλεπίδραση με τους άλλους φοιτητές.Πολιτική καριέρα μην κάνεις πουθενά.Ούτε στο σχολείο,ούτε στη σχολή ούτε στην αγορά εργασίας.Ο άνθρωπος είναι ζώον πολιτικόν,όμως και το να εκφράζει ελεύθερα την αποψή του είναι δικαίωμα και ανάγκη(αρκεί να ξέρει που σταμάτα η ελευθερία του και που αρχίζει του άλλου).Η ανώτερη/ανώτατη εκπαίδευση λοιπόν,είναι ένας φορέας που δημιουργήκε για τους φοιτητές,και είναι φασιστικό και ανεπίτρεπτο,να τους στερείται το δικαίωμα στη διαμόρφωση αυτού.Σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες πρέπει να διαμορφώνεται.Όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα των πολιτικών. Τώρα κατι "άσε τους αγώνες","ξέρω","ήμουν και γω εκεί" κτλ Τα αφήνω ασχολίαστα.Δωράκι έκανε ο Ανδρέας το αίμα των φοιτητών του πολυτεχνείου?Γιατί το άσυλο είναι μια ιδέα που κόστισε-και ίσως κοστίσει- πολύ ιδρώτα και αίμα,για να το χουμε και να το ξεχειλώνουμε σήμερα.Και όποιος μου πεί οτι ήταν κομματική παραχώρηση,ας ετοιμαστεί για τον αντίλογο,γιατί μάθαμε να μιλάμε και ξεχάσαμε να σκεφτόμαστε(δεν πάει προσωπικά,σε καμία περίπτωση,είναι γενική παρατήρηση.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.