Προς το περιεχόμενο

Λουκέτο στα ΑΕΙ από 1/9;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορουσαν την στιγμη που υπηρχε ασυδοσια απλα να μειωναν λιγο τις ελευθεριας .Να καναν τις 9 βδομαδες 11 πχ .Το 13 ειναι μετρημενο οτι δεν μπορει να γινει πανω απο 1 βδομαδα το εξαμηνο καταληψη .

Ε[ισης να εμπαινε αστυνομια σε περιπτωση καταστροφων .Αλλα οχι μπρεπει να καταργηθει τελειως για να μην μπορει να διαμαρτυρηθει κανεις για τιποτα .Αν του χρονου γινει οτι στην Αγγλια και μας βαλουν διδακτρα να δουμε τι θα λεμε μετα.

• Απαντ. 652
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά τόσες σελίδες για το άσυλο όταν:

Δεκάδες συμπολίτες μας, άνθρωποι που δεν υποψιαζόμασταν πως υποφέρουν, άνδρες και γυναίκες, των οποίων άλλαξε η ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη λόγω κρίσης, βρέθηκαν το πρωί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης, στην οδό Ν.Καζαντζάκη, για μια σακούλα φαγητό, μερικά κηπευτικά, δύο χαρτιά μακαρόνια, μια κούπα ρύζι, μερικά μπισκότα και μια εξάδα νερό.

δηλαδή έλεος..

Δημοσ.

ρε παιδιά τόσες σελίδες για το άσυλο όταν:

Δεκάδες συμπολίτες μας, άνθρωποι που δεν υποψιαζόμασταν πως υποφέρουν, άνδρες και γυναίκες, των οποίων άλλαξε η ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη λόγω κρίσης, βρέθηκαν το πρωί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης, στην οδό Ν.Καζαντζάκη, για μια σακούλα φαγητό, μερικά κηπευτικά, δύο χαρτιά μακαρόνια, μια κούπα ρύζι, μερικά μπισκότα και μια εξάδα νερό.

δηλαδή έλεος..

Αυτοι οι συμπολιτες μας ειναι ηδη με προβλημα .Τα παιδια τους αμα θελουν να σπουδασουν και μπουν διδακτρα θα μπορουν να διαμαρτυρηθουν η απλα θα κανουν αιτηση για δανειο φοιτητικο που ποιος ξερει αν θα το παρουν γιατι μπορει να μην εχει λεφτα το κρατος για παροχες.

Δημοσ.

Αν εσυ γεννήθηκες δημόσιος υπάλληλος(εχω δική μου επιχείρηση από τα 23) και θες απλα να πας να πάρεις,ένα χαρτί και να μάθεις και δυο πράγματα,είναι επιλογή σου και είναι απόλυτα σεβαστή.Μην κάνεις όμως την προσωπική σου επιθυμία,κανόνα.Το πανεπιστήμιο είναι άλλος ένας φορέας κοινωνικοποίησης.Πολλοι πήγαν σε μια σχολή,και έγιναν κάτι εντελώς διαφορετικό(ελεύθεροι επαγγελματίες,τραγουδιστές,συγγραφείς κτλ)(η επανάσταση και τα συναφή,ξεκιναει απο το σπιτι,οχι αφου φυγεις απο αυτο),αξιοποιώντας τα εφόδια που δίνει το ακαδημαικό περιβάλλον και η αλληλεπίδραση με τους άλλους φοιτητές.Πολιτική καριέρα μην κάνεις πουθενά.Ούτε στο σχολείο,ούτε στη σχολή ούτε στην αγορά εργασίας.Ο άνθρωπος είναι ζώον πολιτικόν,όμως και το να εκφράζει ελεύθερα την αποψή του είναι δικαίωμα και ανάγκη(αρκεί να ξέρει που σταμάτα η ελευθερία του και που αρχίζει του άλλου)(εκτος σχολειου,οπουδηποτε αλλου,ειναι ελευθερος να κανει οτι θέλει,ασε που μπορει να πολιτικοποιηθεί μια χαρα κι εκτός αλλα αλλου ειναι το ζουμί,ετσι δεν ειναι; :) ).Η ανώτερη/ανώτατη εκπαίδευση λοιπόν,είναι ένας φορέας που δημιουργήκε για τους φοιτητές(guess what),και είναι φασιστικό και ανεπίτρεπτο,να τους στερείται το δικαίωμα στη διαμόρφωση αυτού.Σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες πρέπει να διαμορφώνεται.Όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα των πολιτικών(και ολα αυτα τα κακα, θα γίνουν λογω κατάργησης του ασύλου ξερω'γω; ).

Τώρα κατι "άσε τους αγώνες","ξέρω","ήμουν και γω εκεί" κτλ Τα αφήνω ασχολίαστα.Δωράκι έκανε ο Ανδρέας το αίμα των φοιτητών του πολυτεχνείου?(ασε το ειδα το αιμα τι το εκαναν αυτοι που έζησαν...κι επισης,καμια χουντα δεν επεσε απο κανένα πολυτεχνείο,μην λετε βλακείες ή τουλαχιστον να τα λετε μεταξυ σας)Γιατί το άσυλο είναι μια ιδέα που κόστισε-και ίσως κοστίσει- πολύ ιδρώτα και αίμα,για να το χουμε και να το ξεχειλώνουμε σήμερα(αυτοι που διέλυσαν το ασυλο,ειναι και αυτοι που το ευαγγελίζονται,υπερ δημοκρατιας,ελεύθερης διακίνησης ιδεων κλπ,ασε τα ξερω χρονια τωρα).Και όποιος μου πεί οτι ήταν κομματική παραχώρηση,ας ετοιμαστεί για τον αντίλογο,γιατί μάθαμε να μιλάμε και ξεχάσαμε να σκεφτόμαστε(θα μου πεις για τα γεγονοτα του 1800 μήπως; σου ειπα,το ασυλο,ειναι δωρακι του ανδρεα,ολα τα αλλα ειναι εκ του περισσου)(δεν πάει προσωπικά,σε καμία περίπτωση,είναι γενική παρατήρηση.)

Αυτοι οι συμπολιτες μας ειναι ηδη με προβλημα .Τα παιδια τους αμα θελουν να σπουδασουν και μπουν διδακτρα θα μπορουν να διαμαρτυρηθουν η απλα θα κανουν αιτηση για δανειο φοιτητικο που ποιος ξερει αν θα το παρουν γιατι μπορει να μην εχει λεφτα το κρατος για παροχες.

Τα παιδια αυτων,δε θα πανε στο πανεπιστήμιο ποτε,οχι γιατι δε θέλουν ή γιατι τα δίδακτρα θα ειναι ακριβά αλλα γιατι θα πρεπει να δουλέψουν για να φάει η οικογένεια τους.Οποτε κατσε να εξασφαλιστεί το ζειν πρώτα και βλέπουμε για το ευ.

Δημοσ.

Τα παιδια αυτων,δε θα πανε στο πανεπιστήμιο ποτε,οχι γιατι δε θέλουν ή γιατι τα δίδακτρα θα ειναι ακριβά αλλα γιατι θα πρεπει να δουλέψουν για να φάει η οικογένεια τους.Οποτε κατσε να εξασφαλιστεί το ζειν πρώτα και βλέπουμε για το ευ.

Πολλοι δουλευαν και πηγαιναν σε σχολες ταυτοχρονα.

Τι εννοεις το κατεστρεψαν;Ας βαζανε αυστηροτερα ορια δεν χρειαζοταν να καταργηθει .

Δημοσ.

έτσι ακριβώς

Δημοσ.

Γιατι ;παει με κληρονομικο δικαιωμα;Δεν ειπαμε οτι θα καταργηθουν αυτα;

εννοω τον τρόπο ρε,απερίσκεπτα.

Βέβαια,είδες εσυ καμια κληρονομικότητα να καταργείται;

Δημοσ.

Πολλοι δουλευαν και πηγαιναν σε σχολες ταυτοχρονα.

ναι το εχω διαβασει κι εγω σε πολλα βιβλια,σε ταινιες να δεις!!!

Στην πραξη ομως,ειδα πολλους φίλους μου να παρατάνε ακομα και το λύκειο γιατι η οικογένεια δε τη πάλευε!!!!!!!

Δημοσ.

ναι το εχω διαβασει κι εγω σε πολλα βιβλια,σε ταινιες να δεις!!!

Στην πραξη ομως,ειδα πολλους φίλους μου να παρατάνε ακομα και το λύκειο γιατι η οικογένεια δε τη πάλευε!!!!!!!

Εγω παλι τα εχω δει οπως νομιζω και ολη η Ελλαδα .

εννοω τον τρόπο ρε,απερίσκεπτα.

Βέβαια,είδες εσυ καμια κληρονομικότητα να καταργείται;

Το απερισκεπτα που το ειδες;Μια χαρα συναινεση υπηρξε..

Δλδ εσυ εχει τωρα εχεις παει σε Ελληνικη σχολη και δεν ηξερες κοσμο που δουλευε και σπουδαζε ταυτοχρονα ;Η μεγαλυτερο κοσμοπου αφησε τις σπουδες του και τις συνεχισε λογω προβληματων οικονομικων κτλ;Αυτο γινεται παντου ,ξερεις.

Δημοσ.

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να τους στερήσουμε τη δυνατότητα να σπουδάσουν έστω και με δυσκολίες;;; Ο επόμενος νόμος να είναι για την επιλογή φοιτητών με κριτήριο το μήκος του πέους, σόρρυ κορίτσια δεν έχετε πέος άρα δε σπουδάζετε...

Δημοσ.

Εγω παλι τα εχω δει οπως νομιζω και ολη η Ελλαδα .

ναι εντάξει στα 11 εκατομμύρια,το εχουν κανει κάποιοι.

Οι οποίοι κάποιοι ομως,δεχοταν κάποιο οικογενειακό εφόδιο,πλεον,θα δειτε άλλες καταστάσεις,εκτος κι αν γεμίσει ξανά η επαρχεία.

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να τους στερήσουμε τη δυνατότητα να σπουδάσουν έστω και με δυσκολίες;;; Ο επόμενος νόμος να είναι για την επιλογή φοιτητών με κριτήριο το μήκος του πέους, σόρρυ κορίτσια δεν έχετε πέος άρα δε σπουδάζετε...

για'μενα θα πρέπει ολοι μετα το λύκειο να εχουν τη δυνατότητα να πανε να σπουδάσουν οτι θέλουν,αν τα καταφέρουν εχει κάλως,αν οχι, κλαιν μαιν.

το άσυλο ομως,δεν ειναι και τοσο σχετικό με αυτο. αλλα οι καθηγητές βάζουν μπροστα τους φοιτητές,ενω καίγονται για τα λεφτουδακια τους(ειχαν καλομάθει)και αυτοι που έκαναν οτι ήθελαν, λόγω ασύλου,βάζουν μπροστά τον δήθεν φτωχό που δεν θα εχει να σπουδάσει κλπ,εντάξει δε νομιζω οτι πείθουν αυτα.

Δημοσ.

έτσι ακριβώς

Α δλδ ειναι προαποφασισμενο οτι δεν θα σπουδασουν απο την μοιρα .Μαλιστα ,υστερα μου λετε γιατι να υπαρχουν μπαχαλα;

Δημοσ.

Τι λες ρε απλωστρα;;; Θα νομοθετούμε την καταχαράκωση και κάποιοι θα την επικροτείτε διότι υπάρχουν άλλα προβλήματα;;;

Για μένα είναι η βλακεία το πρόβλημα αλλά δεν ζήτησα τη στείρωση ή τη θανάτωση ατόμων που πιστεύουν ότι εσύ! Εδώ η ψήφος/γνώμη όλων μας μετράει το ίδιο, σεβάσου το.

Για ανέπτυξε λίγο αυτό με το χρήμα και τους καθηγητές, διότι δεν πιάνω το συλλογισμό σου.

Δημοσ.
για'μενα θα πρέπει ολοι μετα το λύκειο να εχουν τη δυνατότητα να πανε να σπουδάσουν οτι θέλουν,αν τα καταφέρουν εχει κάλως,αν οχι, κλαιν μαιν.

έχουμε τις υποδομές? έχουμε προσωπικό? έχουμε λεφτά? δηλαδή να βγουν επιστήμονες-στουρνάρια ?

θα μου πεις τώρα αυτοί που βγαίνουν τι είναι... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...