Προς το περιεχόμενο

Λουκέτο στα ΑΕΙ από 1/9;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εντάξει στα 11 εκατομμύρια,το εχουν κανει κάποιοι.

Οι οποίοι κάποιοι ομως,δεχοταν κάποιο οικογενειακό εφόδιο,πλεον,θα δειτε άλλες καταστάσεις,εκτος κι αν γεμίσει ξανά η επαρχεία.

για'μενα θα πρέπει ολοι μετα το λύκειο να εχουν τη δυνατότητα να πανε να σπουδάσουν οτι θέλουν,αν τα καταφέρουν εχει κάλως,αν οχι, κλαιν μαιν.

το άσυλο ομως,δεν ειναι και τοσο σχετικό με αυτο. αλλα οι καθηγητές βάζουν μπροστα τους φοιτητές,ενω καίγονται για τα λεφτουδακια τους(ειχαν καλομάθει)και αυτοι που έκαναν οτι ήθελαν, λόγω ασύλου,βάζουν μπροστά τον δήθεν φτωχό που δεν θα εχει να σπουδάσει κλπ,εντάξει δε νομιζω οτι πείθουν αυτα.

Πριν η guselελεγε οτι υπαρχουν αυτα .Δες ενα δελτιο ειδησεων ποτε ,ποτε .Τα κοινωνικα ,οχι μονο τα κομματικα ,καλο κανει .

• Απαντ. 652
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α δλδ ειναι προαποφασισμενο οτι δεν θα σπουδασουν απο την μοιρα .Μαλιστα ,υστερα μου λετε γιατι να υπαρχουν μπαχαλα;

δεν υπαρχει καμια μοιρα,υπαρχει η δυνατοτητα κι εγω,αν οι οικογενεια μου πειναγε,δεν θα τις ελεγα,ξερεις τι; ας βγει η μικρη στο κλαρι,εγω θελω σπουδες,οχι,θα ελιωνα γιαυτη και μετα θα εκανα το κομματι μου.

αλλα ως προείπα,ψαχνουμε να βρούμε χαζόδικαιολογίες,που δεν πείθουν,ουτε καν τον ιδιο μας τον εαυτό

Δημοσ.

Εχω δική μου επιχείρηση από τα 23-Συγχαρητήρια,δημόσιος υπάλληλος σε νοοτροπία εννοώ,γι'αυτό και χρησιμοποίησα το ρήμα "Γεννήθηκες"

Η επανάσταση και τα συναφή,ξεκιναει απο το σπιτι,οχι αφου φυγεις απο αυτο-Έχω έναν φίλο.Τον λένε Ερνέστο.Πήγε να γίνει γιατρός και έκανε την επαναστασή του.(Νεανικές ανυσηχίες μωρε,όχι τίποτα σοβαρό).Να σου στείλω ένα βιβλιαράκι με τη ζωή του,όχι πως θ'αλλάξεις γνώμη,αλλά είναι στα ξεκινήματα το παιδί και θέλει στήριξη.

Εκτος σχολειου,οπουδηποτε αλλου,ειναι ελευθερος να κανει οτι θέλει,ασε που μπορει να πολιτικοποιηθεί μια χαρα κι εκτός αλλα αλλου ειναι το ζουμί,ετσι δεν ειναι;Γιατι στο σχολείο κάνει κακό η καριέρα,και οπουδήποτε αλλού οχι?

guess what-΅What?

και ολα αυτα τα κακα, θα γίνουν λογω κατάργησης του ασύλου ξερω'γω;Έσυ δεν ξέρεις.Αυτοί που φροντίσαν να το χεξειλώσουν και βιάζονται να το καταργήσουν ξέρουν.;)

Ασε το ειδα το αιμα τι το εκαναν αυτοι που έζησαν...κι επισης,καμια χουντα δεν επεσε απο κανένα πολυτεχνείο,μην λετε βλακείες ή τουλαχιστον να τα λετε μεταξυ σας...-Είναι καλό να θες να είσαι κριτής των πάντων,ο μέσος έλληνας το χει.Απλά άνοιξε και κανα βιβλίο,η πες μας αν με τον Χαρνταβέλλα ετοιμάζετε νεα εκπομπή"Χούντα και απελευθέρωση απο τους Ελ"

αυτοι που διέλυσαν το ασυλο,ειναι και αυτοι που το ευαγγελίζονται,υπερ δημοκρατιας,ελεύθερης διακίνησης ιδεων κλπ,ασε τα ξερω χρονια τωρα Ντάξει αφου τα ξέρεις όλα,τι να σου πω και γω...

θα μου πεις για τα γεγονοτα του 1800 μήπως; σου ειπα,το ασυλο,ειναι δωρακι του ανδρεα,ολα τα αλλα ειναι εκ του περισσου

Ποιου 1800,εδώ δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται σήμερα,θα πιάσουμε και ιστορία?Όχι αγαπητέ,αυτό είναι λάθος των φυσικών ατόμων που αποτελούσαν τους δικούς σου φορείς κοινωνικοποίησης.Δεν μπορώ στα 23 να σε μάθω να σκέπτεσαι.Δώρο του Ανδρέα?Του Ανδρέα τέλος.

Δημοσ.

Πριν η guselελεγε οτι υπαρχουν αυτα .Δες ενα δελτιο ειδησεων ποτε ,ποτε .Τα κοινωνικα ,οχι μονο τα κομματικα ,καλο κανει .

ρε σαγια το θεμα σου ειναι αυτο ή το ασυλο; κι αν ειναι το ασυλο,γιατι;

Δημοσ.

καλά κάναν και το κατάργησαν... βασικά το άσυλο ισχύει για χώρους όπου γίνονται μαθήματα...

αμφιθέατρα, εργαστήρια...

και το αργήσανε ... το κάθε πρεζόνι έμπαινε μέσα και "κορόιδευε" τους μπάτσους ...

Δημοσ.

καλά κάναν και το κατάργησαν... βασικά το άσυλο ισχύει για χώρους όπου γίνονται μαθήματα...

και το αργήσανε ... το κάθε πρεζόνι έμπαινε μέσα και "κορόιδευε" τους μπάτσους ...

χαλάρωσε

Δημοσ.

Απλως δεν αντεχω την ολη υπεραπλουστευση .Οταν μου λες οτι πρεπει να κλαταργηθει το ασυλο γιατι ετσι θα φυγουν οι λαθρο και οι υποστηρικτες τους απο το πανεπιστημιο απλα δεν ειναι σωστο .Οι υποστηρικτες τους ακομη εκει θα ειναι .Αν ηθελες να τους διωξεις ,ξερεις αυτο δεν επιτρεπεται.Αρα καταργεις το ασυλο και αυτοι που θες να διωξεις θα ειναι ακομη εκει .Αλλα αν γινει κατι στην παιδεια και θελουν οι φοιτητες να διαμαρτυρηθουν δεν θα μπορουν γιατι τους το εχουν καταργησει με αιτηιασεις που δεν υφισταντο οπως οτι αν καταργηθει το ασυλο δεν θα υπαρχουν τετοια στην σχολη .Μια χαρα θα υπαρχουν .

Δημοσ.

Τα πρεζόνια είναι τόσο άρρωστα όσο και οι βλάκες, γιατί σε πειράζουν οι πρώτοι;

Τεστ άικιου, να καθαρίσουν τα πανεπιστήμια, ΕΧΘΕΣ

Δημοσ.

Τα πρεζόνια είναι τόσο άρρωστα όσο και οι βλάκες, γιατί σε πειράζουν οι πρώτοι;

Τεστ άικιου, να καθαρίσουν τα πανεπιστήμια, ΕΧΘΕΣ

Ελεγες σε εμενα για τροπο ομιλιας .Ηρεμησε ..

Δημοσ.

Το ασυλο ειχε καποιο νοημα για συνελευεσεις που γινοντουσαν πχ σε αλληλεγγυη για συλληφθεντα ατομα σε πορειες, για οργανωση, για κοινωνικη αυτοδιευθυνση κλπ (δεν μιλαω για τους μπαχαλους). Τωρα αν γινει τετοια συνελευση θα εχουν τη δυνατοτητα να μπουν μπατσοι με καποια νομικη καλυψη και μπορει να κατηγορηθεις μεχρι κ για τρομοκρατια.

Δημοσ.

Απλως δεν αντεχω την ολη υπεραπλουστευση .Οταν μου λες οτι πρεπει να κλαταργηθει το ασυλο γιατι ετσι θα φυγουν οι λαθρο και οι υποστηρικτες τους απο το πανεπιστημιο απλα δεν ειναι σωστο .Οι υποστηρικτες τους ακομη εκει θα ειναι .Αν ηθελες να τους διωξεις ,ξερεις αυτο δεν επιτρεπεται.Αρα καταργεις το ασυλο και αυτοι που θες να διωξεις θα ειναι ακομη εκει .Αλλα αν γινει κατι στην παιδεια και θελουν οι φοιτητες να διαμαρτυρηθουν δεν θα μπορουν γιατι τους το εχουν καταργησει με αιτηιασεις που δεν υφισταντο οπως οτι αν καταργηθει το ασυλο δεν θα υπαρχουν τετοια στην σχολη .Μια χαρα θα υπαρχουν .

ειπα εγω για λαθρομετανάστες; τι διαλο,ξεχνάω;

Εγω μιλαω για τα ξυλίκια και τις μλκιες που γίνονται και δεν ειπα οτι ειμαι κατά του ασύλου,κατα της πολιτικόκομματικοποίησης είμαι,οπότε ας μείνει το ασυλο,να φύγουν οι πολιτικές οργανώσεις απο τους χώρους του σχολείου όμως.

Εεεπ!

Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάντο...

δε ξέρω ποιοι ειναι συντονιστές :confused:

Δημοσ.

Ελεγες σε εμενα για τροπο ομιλιας .Ηρεμησε ..

Ρίχνω το επίπεδο μου για να με καταλαβαίνουν, βρε.

Το άσυλο υπάρχει όπου υπάρχουν ακαδημαικές δραστηριότητες, πες μας μόνο που μελετάς...

Δημοσ.

ειπα εγω για λαθρομετανάστες; τι διαλο,ξεχνάω;

Εγω μιλαω για τα ξυλίκια και τις μλκιες που γίνονται και δεν ειπα οτι ειμαι κατά του ασύλου,κατα της πολιτικόκομματικοποίησης είμαι,οπότε ας μείνει το ασυλο,να φύγουν οι πολιτικές οργανώσεις απο τους χώρους του σχολείου όμως.

δε ξέρω ποιοι ειναι συντονιστές :confused:

Μα αυτο ειναι το προβλημα .λΕισαι κατα της πολιτικοποιησης .Την στιγμη που υπαρχουν ακομη πολιτικοποιημενοι στο πανεπιστημιο ,ακομη και οσοι ειναι υπερ των λαθρομεταναστων .Δεν σταματαει η πολιτικοποιηση .Ο μονος τροπος να την σταματησεις ειναι να ψαχνεις να βρεις τα φρονηματα του καθενος και αναλογα να τους λες εσυ εισαι ταδε .Μην μπεις στο πολυτεχνειο ,απαγορευεται ,δεν σε δεχομαστε ως φοιτητη .Ε αυτο δεν επιτρεπεται .Ειναι διακριση και απαγορευεται και διεθνη δικαστηρια.Αρα καταργεις το συλο και;Ο κοσμος που ηθελες να διωξεις ειναι ακομη μεσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...