saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγω θέλω την επανάσταση,με το υπάρχον σύστημα όμως πολύ απλά ΔΕΝ παίζει να γίνει τπτ,γιατί; γιατί αλλοτριώνονται οι πάντες. Πριν μου ελεγες οτι δεν θες τους επαναστατες ,τωρα θες την επανασταση ,αποφασισε..
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ωραια ,να μην κοβουν και ραβουν .Δεν απαγορευεται ομως η ελευθερια του να λες την αποψη σου. πες οτι θες,μην προπαγανδίζεις υπέρ του ενός ή του άλλου χώρου όμως.
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 πες οτι θες,μην προπαγανδίζεις υπέρ του ενός ή του άλλου χώρου όμως. Γιατι οχι;Αν ειναι η αποψη μου..
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πριν μου ελεγες οτι δεν θες τους επαναστατες ,τωρα θες την επανασταση ,αποφασισε.. Επαναστάτες που περιμεναν αν φυγουν απο τη μαμά και το μπαμπά για να κανουν "επανάσταση" με τα λεφτά τους,συνήθως καταλήγουν και οι πρωτοι δήμιοι της,η ελλαδα ειναι γεματη απο δαύτους κι εγω δεν τους θέλω! Πρώτα επαναστατείς ενάντια στο κακο σου εαυτο και μετα σε ολα τα αλλα,στην ελλαδα έχουμε γίνει κωλοχανείο.
insomniaK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ρε απλωστρα, εσυ μας ρωτάς την άποψη μας και στη συνέχεια άπαντας και μόνος σου. Κοίτα στο λεξικό τι σημαίνει συζήτηση...
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γιατι οχι;Αν ειναι η αποψη μου.. γιατι ολοι οι τόποι και όλοι οι χρόνοι,δεν ειναι το ιδιο και δεν πρέπει να είναι. αλλα αν κρίνω απο τον κόσμο που προσέρχεται στις λαϊκές συνελεύσεις.........μαλλον αυτο που λέω,χαλάει τη μανέστρα.
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Επαναστάτες που περιμεναν αν φυγουν απο τη μαμά και το μπαμπά για να κανουν "επανάσταση" με τα λεφτά τους,συνήθως καταλήγουν και οι πρωτοι δήμιοι της,η ελλαδα ειναι γεματη απο δαύτους κι εγω δεν τους θέλω! Πρώτα επαναστατείς ενάντια στο κακο σου εαυτο και μετα σε ολα τα αλλα,στην ελλαδα έχουμε γίνει κωλοχανείο. Προφανως δεν τους θελεις .Ουτε αυτοι θα θελουν εσενα .Ε και;
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ρε απλωστρα, εσυ μας ρωτάς την άποψη μας και στη συνέχεια άπαντας και μόνος σου. Κοίτα στο λεξικό τι σημαίνει συζήτηση... Οταν ρωτάω κατι,οφείλω να εχω ξεκαθαρίσει τη θεση μου. Προφανως δεν τους θελεις .Ουτε αυτοι θα θελουν εσενα .Ε και; εσύ τους εκπροσωπείς;
evabb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Απο ο,τι ξερω ναι . ναι το βλεπω, ενας κακομοιρης να βγει να πει κατι διαφορετικο απο τον επαναστατιμεν οχλο τρωει ξυλο. εκει που εχεσε η δημοκρατια φυτρωσαν οι νεοελληνες.
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Και τι πρόβλημα έχεις με τα μπουζούκια; Η μουσική είναι μέρος της υπο-παιδείας, τουλάχιστον στην Ελλάδα. φixed
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Οταν ρωτάω κατι,οφείλω να εχω ξεκαθαρίσει τη θεση μου. Το μονο που εχεις ξεκαθαρισει ειναι οτι σε ενοχλουν οι επαναστατες .Ωραια μην κανεις παρεα μαζι τους.Πρεπει να τους απαγορευσουμε να μιλουν στις σχολες επειδη δεν τους θες εσυ; ναι το βλεπω, ενας κακομοιρης να βγει να πει κατι διαφορετικο απο τον επαναστατιμεν οχλο τρωει ξυλο. εκει που εχεσε η δημοκρατια φυτρωσαν οι νεοελληνες. Αρα να καταργησουμε την δημοκρατια ,σωστα..
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τα γκράφιτι καλύπτουν ολόκληρους τοίχους από πάνω μέχρι κάτω, δεν είναι δείγμα κομματοποίησης. δουλειά της ΔΑΠ, κάτι χαϊβάνια... ΠΑΣΠ Ρεεε.... για ένα πράσινο μέλλον. πάντως, το τι γλύψιμο πέφτει απο τις παρατάξεις... πήγα να γραφτώ και όρμηξαν όλοι πάνω, "γεια τι κάνεις, ειμαι ο ταδε... δώσε τηλεφωνο..." μετα τον Μάρτιο με παίρνει μια απο ΔΑΠ και έγλυφε για να ψηφίσω... πολύ ξεφτίλα, άσε ... "που είσαι να έρθω με το αυτοκήντο να σε πάρω να πάμε για καφέ..." "όταν με χρειάστηκες όμως εγώ σε βοήθησα" (σαν νομπας την είχα πάρει τηλέφωνο για το "πως δηλώνω ηλεκτρονικά μαθήματα...) και στο τέλος, επειδή δεν μπορώ να λεω καλά ψέματα ... το διαλύσαμε.... ουτε καλημέρα... ;pp όχι πως πατάει και καθόλου, είναι απο αυτές... καφέ - σπίτι -γκόμενος - ύπνος - κάνω 10 μέρες να πατήσω σε κάποια θεωρία... θα μου πεις που κολλάνε τα παραπάνω με το τοπικ, γιατί κολλάνε τα υπόλοιπα... :pp απλά οι παρατάξεις είναι ΓΤΠ... γι'αυτό δεν πατάω και στις εκλογές ...
insomniaK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 @@ φιξντ και η λαϊκή μουσική είναι μέρος της μουσικής μας παιδείας. Ασ μηδενίσουμε ότι μπορούμε, θα φαινόμαστε καλύτεροι.
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δουλειά της ΔΑΠ, κάτι χαϊβάνια... ΠΑΣΠ Ρεεε.... για ένα πράσινο μέλλον. πάντως, το τι γλύψιμο πέφτει απο τις παρατάξεις... πήγα να γραφτώ και όρμηξαν όλοι πάνω, "γεια τι κάνεις, ειμαι ο ταδε... δώσε τηλεφωνο..." μετα τον Μάρτιο με παίρνει μια απο ΔΑΠ και έγλυφε για να ψηφίσω... πολύ ξεφτίλα, άσε ... "που είσαι να έρθω με το αυτοκήντο να σε πάρω να πάμε για καφέ..." "όταν με χρειάστηκες όμως εγώ σε βοήθησα" (σαν νομπας την είχα πάρει τηλέφωνο για το "πως δηλώνω ηλεκτρονικά μαθήματα...) και στο τέλος, επειδή δεν μπορώ να λεω καλά ψέματα ... το διαλύσαμε.... ουτε καλημέρα... ;pp όχι πως πατάει και καθόλου, είναι απο αυτές... καφέ - σπίτι -γκόμενος - ύπνος - κάνω 10 μέρες να πατήσω σε κάποια θεωρία... θα μου πεις που κολλάνε τα παραπάνω με το τοπικ, γιατί κολλάνε τα υπόλοιπα... :pp απλά οι παρατάξεις είναι ΓΤΠ... Ε μπορει να της αρεσες.. :devil: Αυτα ειναι δουναι και λαβειν.Αν δεν δωσεις δεν θα παρεις .Αν δεν σου αρεσει κιολα μην πας μαζι της για καφε .Ποιος σε υποχρεωσε;
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το μονο που εχεις ξεκαθαρισει ειναι οτι σε ενοχλουν οι επαναστατες .Ωραια μην κανεις παρεα μαζι τους.Πρεπει να τους απαγορευσουμε να μιλουν στις σχολες επειδη δεν τους θες εσυ; Αρα να καταργησουμε την δημοκρατια ,σωστα.. Ναι εχω τεραστιο προβλημα με τους επαναστάτες του κώλου,γιατι οταν εγω έτρωγα άπειρο ξύλο και χημεία,αυτοι πίνανε καφεδάκι στις καφετέριες πέριξ ομόνοιας.Το Δεκεβρη βεβαια,που ηταν ολα free for all,όλοι το έπαιζαν ραμπο. μπορουμε και να τους αφήσουμε να τα κάνουμε ολα λιμπιδια επειδή θες εσυ ή να κάνουμε ενα δημοψήφισμα να δούμε τι θα πει ο λαός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.