insomniaK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ναι το βλεπω, ενας κακομοιρης να βγει να πει κατι διαφορετικο απο τον επαναστατιμεν οχλο τρωει ξυλο. εκει που εχεσε η δημοκρατια φυτρωσαν οι νεοελληνες. Οι χειρότεροι είναι αυτοί του εξωτερικού που έχουν άποψη χωρίς να τη στηρίζουν οι εμπειρίες τους.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 @@ φιξντ και η λαϊκή μουσική είναι μέρος της μουσικής μας παιδείας. Ασ μηδενίσουμε ότι μπορούμε, θα φαινόμαστε καλύτεροι. δείχνει ομως κι αυτή τη κατάντια μας ε;
insomniaK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δείχνει ομως κι αυτή τη κατάντια μας ε; Όχι περισσότερο από το μηδενισμό. Πάλι προκαταλαμβανεις την απάντηση μου με το ε.
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι εχω τεραστιο προβλημα με τους επαναστάτες του κώλου,γιατι οταν εγω έτρωγα άπειρο ξύλο και χημεία,αυτοι πίνανε καφεδάκι στις καφετέριες πέριξ ομόνοιας.Το Δεκεβρη βεβαια,που ηταν ολα free for all,όλοι το έπαιζαν ραμπο. μπορουμε και να τους αφήσουμε να τα κάνουμε ολα λιμπιδια επειδή θες εσυ ή να κάνουμε ενα δημοψήφισμα να δούμε τι θα πει ο λαός; Το προβλημα ειναι οτι εγω δεν θελω να γινουν ολα λαμπιδια .Αν το ηθελα θα ηταν κατι πολυ καλο για εμενα γιατι θα γινουν ετσι και αλλιως .Δεν νομιζω οτι γλυτωνουμε απο οποιονδηποτε μπαχαλο .Λες να θελει ο λαος να απαγορευθει η ελευθερια του λογου στα πανεπιστημια;
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Όχι περισσότερο από το μηδενισμό. Πάλι προκαταλαμβανεις την απάντηση μου με το ε. μπα,με και χωρίς αυτό η ερωτησοαπαντηση παραμένει.
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 κάποιοι κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν επαναστατική συγκέντρωση αυτοι οι παροδικοί επαναστάτες μπορούν να κάνουν και σε ταβέρνα (σε τέτοιο χώρο χωράνε άνετα, κάθε σχολή δεν έχει πάνω απο 100) , στα σκαλιά στην παραλία , σε κάποια πλατεία , σε κάποιο σπίτι. Γιατί πρέπει να μας ζαλίζουν τον έρωτα κλείνοντας αίθουσες , παράνομες καταλήψεις διώχνοντας φοιτητές , και βάζοντας στα μούτρα μας αυτα τα εμετικά βρωμόχαρτα των οποίων η όχη και αισθητική είναι χειρότερη απο χρησιμοποιημένης σερβιέτας ? στο πανεπιστήμιο πας για να μορφωθείς , όταν στερείς αυτο το δικαίωμα απο τους άλλους τότε χάνεις το δίκιο σου (αν υπάρχει ανα περίπτωση) επαναστατικές συγκεντρώσεις να κάνεις κάπου χωρίς να ενοχλείς , στην τελική επανάσταση που την κάνεις φωνάζοντας να σε ακούσει όλος ο κόσμος είναι σαν να δίνεις ραντευού για καφέ. Αποκει και πέρα το κλασσικό , κάνεις φασαρίες για να "εκφραστείς" διακόπτωντας μαθήματα και κάνοντας καταλήψεις στερώντας τον σκοπό και το δικαίωμα των υπόλοιπων λογικών φοιτητών . Πάνε να σε διώξουν επειδή αποτελείς πρόβλημα για την σχολή και την λειτουργία της και επειδή η παρασιτική σου παρουσία εκεί αποτελεί εκκολαπτώμενο πρόβλημα για ενα σωρο ανθρώπους , ΤΣΟΥΠ γκαρίζεις μετα "άσυλο , ελευθερία λόγου , φίμωση ιδεών , το σύστημα" μπλα μπλα... και να πείς οτι είμαι εγω ο παράλογος που αυτα δεν γίνονται πουθενά και δεν ισχύουν ? ε , όποιος το πιστεύει ας ψαχτεί .. @@ φιξντ και η λαϊκή μουσική είναι μέρος της μουσικής μας παιδείας. Ασ μηδενίσουμε ότι μπορούμε, θα φαινόμαστε καλύτεροι. η λαϊκή μουσική σταμάτησε να παράγεται στα mid 80's . Απο την εποχή αυτήν και πέρα , τα αποκαλούμενα λαϊκά δείχνουν και την ποιότητα (μουσικά) των υποστηρικτών τους
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 κάποιοι κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν επαναστατική συγκέντρωση αυτοι οι παροδικοί επαναστάτες μπορούν να κάνουν και σε ταβέρνα (σε τέτοιο χώρο χωράνε άνετα, κάθε σχολή δεν έχει πάνω απο 100) , στα σκαλιά στην παραλία , σε κάποια πλατεία , σε κάποιο σπίτι. Γιατί πρέπει να μας ζαλίζουν τον έρωτα κλείνοντας αίθουσες , παράνομες καταλήψεις διώχνοντας φοιτητές , και βάζοντας στα μούτρα μας αυτα τα εμετικά βρωμόχαρτα των οποίων η όχη και αισθητική είναι χειρότερη απο χρησιμοποιημένης σερβιέτας ? στο πανεπιστήμιο πας για να μορφωθείς , όταν στερείς αυτο το δικαίωμα απο τους άλλους τότε χάνεις το δίκιο σου (αν υπάρχει ανα περίπτωση) επαναστατικές συγκεντρώσεις να κάνεις κάπου χωρίς να ενοχλείς , στην τελική επανάσταση που την κάνεις φωνάζοντας να σε ακούσει όλος ο κόσμος είναι σαν να δίνεις ραντευού για καφέ. Αποκει και πέρα το κλασσικό , κάνεις φασαρίες για να "εκφραστείς" διακόπτωντας μαθήματα και κάνοντας καταλήψεις στερώντας τον σκοπό και το δικαίωμα των υπόλοιπων λογικών φοιτητών . Πάνε να σε διώξουν επειδή αποτελείς πρόβλημα για την σχολή και την λειτουργία της και επειδή η παρασιτική σου παρουσία εκεί αποτελεί εκκολαπτώμενο πρόβλημα για ενα σωρο ανθρώπους , ΤΣΟΥΠ γκαρίζεις μετα "άσυλο , ελευθερία λόγου , φίμωση ιδεών , το σύστημα" μπλα μπλα... και να πείς οτι είμαι εγω ο παράλογος που αυτα δεν γίνονται πουθενά και δεν ισχύουν ? ε , όποιος το πιστεύει ας ψαχτεί .. Γιατι ποιος ειπε κατι αντιθετο απο αυτα που λες;
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 οταν εγω έτρωγα άπειρο ξύλο και χημεία, επι χούντας σπούδαζες?... στο πανεπιστήμιο πας για να μορφωθείς τι λεεε ρε... :lol: :lol: :lol: αυτά μόνο σε ταινίες... Ζήτω η σκυλίσια ζωή, και όταν τελειώσουμε θα θυμόμαστε τις εξόδους... ΥΓ: και κρίμα στον μπαμπάκα που πληρώνει ...
insomniaK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αν η απαίτηση σας απο το πανεπιστήμιο είναι η τεχνική κατάρτιση, μάλλον δε δικαιούστε να είστε εκεί.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το προβλημα ειναι οτι εγω δεν θελω να γινουν ολα λαμπιδια .Αν το ηθελα θα ηταν κατι πολυ καλο για εμενα γιατι θα γινουν ετσι και αλλιως .Δεν νομιζω οτι γλυτωνουμε απο οποιονδηποτε μπαχαλο .Λες να θελει ο λαος να απαγορευθει η ελευθερια του λογου στα πανεπιστημια; γεμεινααπομπταρια
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 κάποιοι κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν επαναστατική συγκέντρωση αυτοι οι παροδικοί επαναστάτες μπορούν να κάνουν και σε ταβέρνα (σε τέτοιο χώρο χωράνε άνετα, κάθε σχολή δεν έχει πάνω απο 100) , στα σκαλιά στην παραλία , σε κάποια πλατεία , σε κάποιο σπίτι. Γιατί πρέπει να μας ζαλίζουν τον έρωτα κλείνοντας αίθουσες , παράνομες καταλήψεις διώχνοντας φοιτητές , και βάζοντας στα μούτρα μας αυτα τα εμετικά βρωμόχαρτα των οποίων η όχη και αισθητική είναι χειρότερη απο χρησιμοποιημένης σερβιέτας ? στο πανεπιστήμιο πας για να μορφωθείς , όταν στερείς αυτο το δικαίωμα απο τους άλλους τότε χάνεις το δίκιο σου (αν υπάρχει ανα περίπτωση) επαναστατικές συγκεντρώσεις να κάνεις κάπου χωρίς να ενοχλείς , στην τελική επανάσταση που την κάνεις φωνάζοντας να σε ακούσει όλος ο κόσμος είναι σαν να δίνεις ραντευού για καφέ. Αποκει και πέρα το κλασσικό , κάνεις φασαρίες για να "εκφραστείς" διακόπτωντας μαθήματα και κάνοντας καταλήψεις στερώντας τον σκοπό και το δικαίωμα των υπόλοιπων λογικών φοιτητών . Πάνε να σε διώξουν επειδή αποτελείς πρόβλημα για την σχολή και την λειτουργία της και επειδή η παρασιτική σου παρουσία εκεί αποτελεί εκκολαπτώμενο πρόβλημα για ενα σωρο ανθρώπους , ΤΣΟΥΠ γκαρίζεις μετα "άσυλο , ελευθερία λόγου , φίμωση ιδεών , το σύστημα" μπλα μπλα... και να πείς οτι είμαι εγω ο παράλογος που αυτα δεν γίνονται πουθενά και δεν ισχύουν ? ε , όποιος το πιστεύει ας ψαχτεί .. η λαϊκή μουσική σταμάτησε να παράγεται στα mid 80's . Απο την εποχή αυτήν και πέρα , τα αποκαλούμενα λαϊκά δείχνουν και την ποιότητα (μουσικά) των υποστηρικτών τους Μαλιστα ,λαικη μουσικη ειναι οτι ακουει ο λαος .Αν ο λαος τπ γυρισει στο hip hop ,αυτο θα ειναι λαικη μουσικη.
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 @@ φιξντ και η λαϊκή μουσική είναι μέρος της μουσικής μας παιδείας. Ασ μηδενίσουμε ότι μπορούμε, θα φαινόμαστε καλύτεροι. Αλλο λαικη αλλο σκυλαδικα. Το γαμησες κ ψοφησε.
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αλλο λαικη αλλο σκυλαδικα. Το γαμησες κ ψοφησε. Καλα τωρα θα συζητησουμε αν τα μπουζουκια ειναι λαικη μουσικη;Προφανως καποια ειναι καποια οπχι .Τι παει να πει μπουζουκια .Μπουζουκια ειναι και ο Μητροπανος μπουζουκια η Μπεζετακου .
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 επι χούντας σπούδαζες?... τι λεεε ρε... :lol: :lol: :lol: αυτά μόνο σε ταινίες... Ζήτω η σκυλίσια ζωή, και όταν τελειώσουμε θα θυμόμαστε τις εξόδους... ΥΓ: και κρίμα στον μπαμπάκα που πληρώνει ... αν δεν προσπαθήσεις να πάρεις στα σοβαρά (όσο γίνεται) αυτό που με κόπο σου προσφέρεται , τότε ούτε αυτό θα σε πάρει.. είναι συνώνυμη φράση του "ότι αφήνεις σε αφήνει" τα μπουζούκια που κάνουν πάρτυ τα φυτώρια είναι οι Κιάμοι, οι Βέρτηδες και οι Παόλες σε αυτα τα μπουζούκια αναφέρομαι αν κάποιος θεωρεί ποιότητα τον καρρά και τον μακρόπουλο τότε πιστεύω έχει iq μικρότερο και απο μπαλκονόπορτας.
CtrlFreak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αν η απαίτηση σας απο το πανεπιστήμιο είναι η τεχνική κατάρτιση, μάλλον δε δικαιούστε να είστε εκεί. Δεν ξέρω κανέναν να του είπαν οι γονείς του διάβασε παιδί μου να περάσεις τις πανελλήνιες και να πας στο πανεπιστήμιο να πολιτικοποιηθείς... Ο λόγος που υπάρχουν τα πανεπιστήμια είναι η εκπαίδευση, η μόρφωση και η κατάρτιση σε κάποια επιστήμη. Μήπως πέρα από τα ξερά μαθήματα γίνεται κάτι άλλο και μου διαφεύγει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.