saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 κάποιοι κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν επαναστατική συγκέντρωση αυτοι οι παροδικοί επαναστάτες μπορούν να κάνουν και σε ταβέρνα (σε τέτοιο χώρο χωράνε άνετα, κάθε σχολή δεν έχει πάνω απο 100) , στα σκαλιά στην παραλία , σε κάποια πλατεία , σε κάποιο σπίτι. Γιατί πρέπει να μας ζαλίζουν τον έρωτα κλείνοντας αίθουσες , παράνομες καταλήψεις διώχνοντας φοιτητές , και βάζοντας στα μούτρα μας αυτα τα εμετικά βρωμόχαρτα των οποίων η όχη και αισθητική είναι χειρότερη απο χρησιμοποιημένης σερβιέτας ? στο πανεπιστήμιο πας για να μορφωθείς , όταν στερείς αυτο το δικαίωμα απο τους άλλους τότε χάνεις το δίκιο σου (αν υπάρχει ανα περίπτωση) επαναστατικές συγκεντρώσεις να κάνεις κάπου χωρίς να ενοχλείς , στην τελική επανάσταση που την κάνεις φωνάζοντας να σε ακούσει όλος ο κόσμος είναι σαν να δίνεις ραντευού για καφέ. Αποκει και πέρα το κλασσικό , κάνεις φασαρίες για να "εκφραστείς" διακόπτωντας μαθήματα και κάνοντας καταλήψεις στερώντας τον σκοπό και το δικαίωμα των υπόλοιπων λογικών φοιτητών . Πάνε να σε διώξουν επειδή αποτελείς πρόβλημα για την σχολή και την λειτουργία της και επειδή η παρασιτική σου παρουσία εκεί αποτελεί εκκολαπτώμενο πρόβλημα για ενα σωρο ανθρώπους , ΤΣΟΥΠ γκαρίζεις μετα "άσυλο , ελευθερία λόγου , φίμωση ιδεών , το σύστημα" μπλα μπλα... και να πείς οτι είμαι εγω ο παράλογος που αυτα δεν γίνονται πουθενά και δεν ισχύουν ? ε , όποιος το πιστεύει ας ψαχτεί .. η λαϊκή μουσική σταμάτησε να παράγεται στα mid 80's . Απο την εποχή αυτήν και πέρα , τα αποκαλούμενα λαϊκά δείχνουν και την ποιότητα (μουσικά) των υποστηρικτών τους Αυτο που λες ειναι η ασυδοσια .Αυτο προφανως σε καποιες σχολες θα συνεβαινε .Αλλα ετσι οπως το θετεις δεν φταιει το ασυλο ,φταιτε εσεις που δεν τους λεγατε οτι η καταληψη ηταν παρανομη . Δεν ξέρω κανέναν να του είπαν οι γονείς του διάβασε παιδί μου να περάσεις τις πανελλήνιες και να πας στο πανεπιστήμιο να πολιτικοποιηθείς... Ο λόγος που υπάρχουν τα πανεπιστήμια είναι η εκπαίδευση, η μόρφωση και η κατάρτιση σε κάποια επιστήμη. Μήπως πέρα από τα ξερά μαθήματα γίνεται κάτι άλλο και μου διαφεύγει?? Μαλιστα ,δηλαδη στα πανεπιστημια πρεπει μονο να διαβαζουμε τιποτα αλλο.
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αυτο που λες ειναι η ασυδοσια .Αυτο προφανως σε καποιες σχολες θα συνεβαινε .Αλλα ετσι οπως το θετεις δεν φταιει το ασυλο ,φταιτε εσεις που δεν τους λεγατε οτι η καταληψη ηταν παρανομη . δεν τολμάς να το πείς γιατι τότε είναι που θα σου ορμήξουν και θα γκαρίζουν για την φίμωση των ιδεών τους + αίφνης βλέπουν πιος είσαι και αναγκάζεσαι να κοιτάς τις γωνίες αν πεταχτεί κανένας με σιδηρογροθιά σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι υπέρ της κλούβας και της καταστολής
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Adawn επρεπε να γαμησεις το δαπιτακι, να πηγαινες και στις εκλογες και να εριχνες λευκο/ακυρο.
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αν δεν προσπαθήσεις να πάρεις στα σοβαρά (όσο γίνεται) αυτό που με κόπο σου προσφέρεται , τότε ούτε αυτό θα σε πάρει.. είναι συνώνυμη φράση του "ότι αφήνεις σε αφήνει" τα μπουζούκια που κάνουν πάρτυ τα φυτώρια είναι οι Κιάμοι, οι Βέρτηδες και οι Παόλες σε αυτα τα μπουζούκια αναφέρομαι αν κάποιος θεωρεί ποιότητα τον καρρά και τον μακρόπουλο τότε πιστεύω έχει iq μικρότερο και απο μπαλκονόπορτας. φίλε, πλάκα κάνω... εγώ μια χαρά στρωμένο τον έχω τον κώλο... δεν μπορώ να έχω ήσυχη συνείδηση όταν "γαμ**" ο πατέρας μου για να περνάω εγώ καλα... γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν σουπδάζεις περνάς super, ησυχία παν απ όλα ..
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δεν τολμάς να το πείς γιατι τότε είναι που θα σου ορμήξουν και θα γκαρίζουν για την φίμωση των ιδεών τους + αίφνης βλέπουν πιος είσαι και αναγκάζεσαι να κοιτάς τις γωνίες αν πεταχτεί κανένας με σιδηρογροθιά σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι υπέρ της κλούβας και της καταστολής Παπαριες λες και εσυ τωρα ομως ποια σιδερογροθια μωρα αυτα οι ΟΝΝΕΔιτες τα κανουν
CtrlFreak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μαλιστα ,δηλαδη στα πανεπιστημια πρεπει μονο να διαβαζουμε τιποτα αλλο. Μα κυριότερος ο λόγος που πας στο πανεπιστήμιο αυτός δεν είναι??? Να μάθεις μια επιστήμη? Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική μπήκατε στα 18 στο πανεπιστήμιο??
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δεν τολμάς να το πείς γιατι τότε είναι που θα σου ορμήξουν και θα γκαρίζουν για την φίμωση των ιδεών τους + αίφνης βλέπουν πιος είσαι και αναγκάζεσαι να κοιτάς τις γωνίες αν πεταχτεί κανένας με σιδηρογροθιά σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι υπέρ της κλούβας και της καταστολής Ναι θα σου επιτεθουν με σιδερογροθια επειδη ειπες οτι εισαι κατα της καταληψης .Κοιτα αυτο δεν το σταματαει κανενα ασυλο .Αυτο ειναι πλεον τρομοκρατια πρεπει να απευθυνθεις στπυς καθηγητες ,κτλ να διαμαρτυρηθεις ωστε να το αποτρεψουν .Και αν αποτραπει φταινε οσοι το ανεχονται .Τι σημαινει αυτο .Η απειλη και το ξυλο ειναι παρανομη πραξη δεν επιτρεπεται σε κανενα ασυλο.
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Adawn επρεπε να γαμησεις το δαπιτακι, να πηγαινες και στις εκλογες και να εριχνες λευκο/ακυρο. :devil: άσε, έχει πλάκα οι ανακοινώσεις που βγάζουν... "η πασπ με αίσθημα ευθύνης ... μπλα μπλα", όλο τρώγονται μεταξύ τους...
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αυτο ακριβώς εννούσα , οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει κάποιος και να πεί οτι αυτα που λέω δεν ισχύουν ε προφανώς στην φαντασία μου τα είδα
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μα κυριότερος ο λόγος που πας στο πανεπιστήμιο αυτός δεν είναι??? Να μάθεις μια επιστήμη? Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική μπήκατε στα 18 στο πανεπιστήμιο?? Ναι ,και;Αυτο τι σημαινει οτι απαγορευεται οτιδηποτε αλλο; αυτο ακριβώς εννούσα , οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει κάποιος και να πεί οτι αυτα που λέω δεν ισχύουν ε προφανώς στην φαντασία μου τα είδα Απλα ειναι λιγο παρατραβηγμενο .
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μα κυριότερος ο λόγος που πας στο πανεπιστήμιο αυτός δεν είναι??? Να μάθεις μια επιστήμη? Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική μπήκατε στα 18 στο πανεπιστήμιο?? απο 18 ->21 που μπήκα εγώ πάντως ... εντελώς διαφορετικά μυαλά... στα 18 δεν έχεις πλήρη εικόνα για το τι θες, θυμάμαι ότι είχα δηλώσει χαλκίδα τει, αυτοματισμοί και παπαριες, κάτι που δεν μου αρέσει... Ναι ,και;Αυτο τι σημαινει οτι απαγορευεται οτιδηποτε αλλο; Απλα ειναι λιγο παρατραβηγμενο . αμα δουλεύεις εκεί που σπουδάζεις ... τότε βγάλτην και σε 6 χρόνια την σχολή, νπ ... απλά φίλε μην πάτε με το σκεπτικό " να το περάσω μωρε... " και στο τέλος να το βγάλετε με 6 ΜΟ...
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 όσο υπάρχει ανοχή και όχι δραστικά μέτρα , αυτα θα γίνονται σε κάθε κατάληψη και σε κάθε ένδοπανεπιστημιακή εκλογική περίοδο (με αποκορύφωμα εκείνη την ημέρα) τραβηγμένο ή οχι σε αυτούς που τα κάνουν να το πείς και that's the idea της κατάργησης του ασύλου . Να επεμβαίνει ο αρμόδιος στην ώρα του χωρις χάσιμο χρόνου κατόπιν εορτής και επικοινωνίας με τον πρύτανη , ταχείας σύσκεψης , επικοινωνίας με τον εισαγγελέα για αδεια εισόδου κλπ πήγαινε μια βόλτα προς ΗΠΑ να δείς τι παίζει εκει . Περιπολίες με΄σα στο campus με χειροπέδες , όπλα ρεύματος , ασυρμάτους κλπ δεν ενοχλείς ? δεν σε ενοχλούν και είναι αόρατοι κάνεις αυτα που κάνεις εδω ? θα τις φας και ουτε καταπιεσμένους ουτε ανέκφραστους τους βλέπω τους φοιτητές απλα στην Ελλαδίτσα μας 1 πράγμα απαγορεύεται : να πείς απαγορεύεται
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 απο 18 ->21 που μπήκα εγώ πάντως ... εντελώς διαφορετικά μυαλά... στα 18 δεν έχεις πλήρη εικόνα για το τι θες, θυμάμαι ότι είχα δηλώσει χαλκίδα τει, αυτοματισμοί και παπαριες, κάτι που δεν μου αρέσει... αμα δουλεύεις εκεί που σπουδάζεις ... τότε βγάλτην και σε 6 χρόνια την σχολή, νπ ... απλά φίλε μην πάτε με το σκεπτικό " να το περάσω μωρε... " και στο τέλος να το βγάλετε με 6 ΜΟ... Τι σχεση εχει αυτο με αυτο που συζηταμε; όσο υπάρχει ανοχή και όχι δραστικά μέτρα , αυτα θα γίνονται σε κάθε κατάληψη και σε κάθε ένδοπανεπιστημιακή εκλογική περίοδο (με αποκορύφωμα εκείνη την ημέρα) τραβηγμένο ή οχι σε αυτούς που τα κάνουν να το πείς και that's the idea της κατάργησης του ασύλου . Να επεμβαίνει ο αρμόδιος στην ώρα του χωρις χάσιμο χρόνου κατόπιν εορτής και επικοινωνίας με τον πρύτανη , ταχείας σύσκεψης , επικοινωνίας με τον εισαγγελέα για αδεια εισόδου κλπ πήγαινε μια βόλτα προς ΗΠΑ να δείς τι παίζει εκει . Περιπολίες με΄σα στο campus με χειροπέδες , όπλα ρεύματος , ασυρμάτους κλπ δεν ενοχλείς ? δεν σε ενοχλούν και είναι αόρατοι κάνεις αυτα που κάνεις εδω ? θα τις φας και ουτε καταπιεσμένους ουτε ανέκφραστους τους βλέπω τους φοιτητές απλα στην Ελλαδίτσα μας 1 πράγμα απαγορεύεται : να πείς απαγορεύεται Δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι η αστυνομια για αυτα που λες.Δεν ειναι προβλημα ασυλου ολα αυτα .Μη σωστης διοικησης ειναι .. Μπορουσε να εμποδιστει .Ετσι και αλλιως .Το θεμα ειναι να κληθει η αστυνομια .Αν δεν κληθει .Τελος.Καταλαβες;
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ντα Και επισης στην Ελλαδα δεν μαθαμε ποτε να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας .Αν εχει συμβει αυτο επρεπε να διαμαρτυρηθειτε ομαδικα;100 ατομα θα σας εδερναν ολους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.