insomniaK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Επειδή είμαι και ποιητής ο πουστης, το πανεπιστήμιο είναι η εύφορη κοιλάδα, αν το φυτεψεις γαιδουράγκαθα, γαιδουράγκαθα θα θερισεις. Και αυτο που γίνεται κι εδω, αλλα και σε όλες τις συζητήσεις στο θέμα, είναι η αποποίηση των προσωπικών ευθυνών και εύκολο κι ανυπεράσπιστο κατηγορούμενο, το ίδιο το πανεπιστήμιο και τους θεσμούς του. Σόρρυ παίδες, αλλα το πανεπιστήμιο δεν είναι 4 τοίχοι, αλλά όλοι αυτοί που υπήρξαμε, υπάρχουμε και θα υπάρχουμε μέσα στους 4 τοίχους. Η κουλτούρα του κάθε ιδρύματος αναπτύσεται και θεμελιωνεται με το χρόνο απο αυτούς που το αποτελούν, κι όχι με νόμους και διατάγματα.
valemon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 α) Όσοι φοιτητές συμπληρώνουν στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας ίσης ή μεγαλύτερης του διπλάσιου αριθμού εξαμήνων απ' όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών προσαυξανόμενης κατά δύο εξάμηνα, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα από τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος β) Με την επιφύλαξη της προηγούμενης παραγράφου, όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας ίσης ή μεγαλύτερης του αριθμού εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών προσαυξανόμενης κατά τέσσερα εξάμηνα, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα από τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος. γ) Όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας μικρότερης από αυτήν της προηγούμενης παραγράφου, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα όταν συμπληρώσουν φοίτηση διάρκειας ίσης με το διπλάσιο αριθμό εξαμήνων απ' όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος.
saya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 τι σχέση να έχει, σχεδόν όλα οφφ τοπικ είναι... κουβέντα να γίνεται α ρε παπαδόπουλος που μας χρειάζεται Eλπιζω να κανεις πλακα ..
Adawn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παρτο αλλιως μεγαλε. Βρισκεις. ευχαριστώ... αν και στην ηλικία που είμαι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.... θυμόσαστε... τΡελος ο κόσμος, παπαδόπουλος και ξερό ψωμί... έλεγε αυτός "ειστε μαλ***" φώναζε ο κόσμος κάτω ... ΝΑΙΙΙ ΕΊΜΑΣΤΕΕΕΕΕ Χ0ΑΧ0Α πλάκα κάνω ε...
Vintage Jewel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 α) Όσοι φοιτητές συμπληρώνουν στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας ίσης ή μεγαλύτερης του διπλάσιου αριθμού εξαμήνων απ' όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών προσαυξανόμενης κατά δύο εξάμηνα, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα από τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος β) Με την επιφύλαξη της προηγούμενης παραγράφου, όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας ίσης ή μεγαλύτερης του αριθμού εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών προσαυξανόμενης κατά τέσσερα εξάμηνα, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα από τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος. γ) Όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας μικρότερης από αυτήν της προηγούμενης παραγράφου, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα όταν συμπληρώσουν φοίτηση διάρκειας ίσης με το διπλάσιο αριθμό εξαμήνων απ' όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος. Eυχαριστω. Δλδ εγω που κλεινω τα 6 χρονια τωρα (2005 μπηκα)ποτε με διαγραφουν επειδη λιγο θολωσα? το 2013?
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Eυχαριστω. Δλδ εγω που κλεινω τα 6 χρονια τωρα (2005 μπηκα)ποτε με διαγραφουν επειδη λιγο θολωσα? το 2013? Αν ειναι 4 χρονια η σχολη σου, ναι.
valemon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αν είναι 4ετής φοίτησης στο τέλος του 2013-14.
Sonik86 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 α) Όσοι φοιτητές συμπληρώνουν στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας ίσης ή μεγαλύτερης του διπλάσιου αριθμού εξαμήνων απ' όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών προσαυξανόμενης κατά δύο εξάμηνα, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα από τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος β) Με την επιφύλαξη της προηγούμενης παραγράφου, όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας ίσης ή μεγαλύτερης του αριθμού εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών προσαυξανόμενης κατά τέσσερα εξάμηνα, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα από τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος. γ) Όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 φοίτηση διάρκειας μικρότερης από αυτήν της προηγούμενης παραγράφου, θεωρείται ότι έχουν απωλέσει αυτοδικαίως τη φοιτητική ιδιότητα όταν συμπληρώσουν φοίτηση διάρκειας ίσης με το διπλάσιο αριθμό εξαμήνων απ' όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον Οργανισμό του ιδρύματος. Η εγώ δεν κατάλαβα καλά ή θα μας χαζέψουν τελείως.....Δηλαδή τέλος του 2013 που θα είμαι 7ο έτος και αν δεν έχω πάρει ακόμα πτυχίο θα μπαίνω στο 8ο θα έχω μόνο ένα χρόνο για να πάρω το χαρτί???Και αυτός που τότε θα συμπληρώνει το 9ο,10ο,11, 21ο έτος και πάει λέγοντας θα του δώσουν 2 χρόνια διορία??
saya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Τωρα τι ετος εισαι;5ο;Αρα το 2011-2012 θα εισαι εκτο και θα πρεπει να τελειωσεις μεχρι το 14-15.Αν η σχολη σου ειναι τετρατοετης.
Adon1s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 σορρυ αλλα δν εβγαλα ακρη.. Εγω μπαινω 3ο και η σχολη μου ειναι 5 ετη.. Μεχρι ποτε εχω περιθωριο ; σορρυ αλλα δν εβγαλα ακρη.. Εγω μπαινω 3ο και η σχολη μου ειναι 5 ετη.. Μεχρι ποτε εχω περιθωριο ;
valemon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Πρέπει να την βγάλεις σε 2ν απο τότε που μπήκες.. Δεν είναι δύσκολος ο αλγόριθμος
Adon1s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 μπαινω απο το κινητο και κολλαει , σορυ για τα διπλα
saya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εσυ το 2011 ,2012 θα εισαι τριτο ειναι και πενταετης η σχολη .Διπλασιο χρονο 6μηνων .Αλλα 7 χρονια νομιζω.Αν εχω καταλαβει καλα γιατι και εγω μπορει να μην εχω μην νομιζεις.
insomniaK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αυτά είναι!!!! http://www.youtube.com/watch?v=MYC-aNRQxns Έτσι... φιμώστε ρε τον κόσμο. Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την ψήφιση του νόμου. Αγαπούλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.