Προς το περιεχόμενο

Λουκέτο στα ΑΕΙ από 1/9;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρός ήταν να κλείσει η μλκια.

Δεν συμπαθω το indymedia αλλα το Internet υποτιθεται ειναι ενα μεσo με ελαχιστη λογοκρισια.

Οποτε να υποθεσω οτι συντασσεσαι με τον Αδωνι σε αυτο ? :o

• Απαντ. 652
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι ο Άδωνις συντάσσεται μαζί μου, δε κατάλαβα επειδή ένα δεξιό καθίκι έχει μία άποψη που για μένα είναι σωστή αυτό μήπως θα με κάνει και φασιστόμουτρο; Μπα όχι δεν με κάνει και μην προσπαθήσεις να με κάνεις να φανώ.

Δεν μιλάω για φίμωση φίλε συνονόματε νικόλα, μιλάω για το ότι έχει τζάμπα server στην πλάτη την δικιά μου σαν φοιτητής, γιατί όταν ήταν να στήσουμε site στην σχολή μου γύρισαν οι καθηγητές και μας είπαν ότι θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά από το Indymedia και μετά δεν επιτρέπουν γιατί φοβούνται ότι θα πάθουν ότι έπαθαν με τα φασιστικά ακροαριστερά στοιχεία του Indymedia.

Btw περιμένω πως και πως να δω μάχη Εθνικιστών (Άδωνη) VS Αρκοαριστερών (Indymedia) γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να βλέπεις 2 σκαλωμένους να λέει ο ένας τον άλλο ότι είναι σκαλωμένοι.

Υ.Γ. Έχω χρόνια φίλο που είναι φυλακή και το Indymedia τον θεωρεί "Πολιτικό Κρατούμενο" και τον υποστιρίζει κλπ κλπ. Εγώ ξέρω ότι τέτοιοι παπάρες με τέτοιες ιδέες, 1ον) κάνανε χειρότερα την ποινή του και την μελλοντική του πρόωρη αποφυλάκιση και 2ον) αν δεν ήταν αυτοί οι μλκες με αυτές τις ιδέες δεν θα ήταν μέσα ένας πολλά υποσχόμενος νέος.

Δημοσ.

παιδια σε απλα ελληνικα ειναι γραμμενος ο νομος

πριν το 2014 δεν φευγει ΚΑΝΕΙΣ βαση νομου , ωστοσο δινει το περιθωριο σε μια σχολη να ορισει διαφορετικα τον μεγιστο χρονο.

Βαση νομοσχεδιου λοιπον οι διαγραφες (αν ποτε γινουν) θα γινουν το 2014

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα χρόνια είναι άλλο κατά την άποψή μου, θέλουν να ποντάρουν στο να χάσουν τις σπουδές τους πολύς κόσμος που δουλεύει γιατί με την κρίση δεν μπορεί να συντηρηθεί από την οικογένειά τους ώστε να βγάλουν πολλούς ανειδίκευτους εργάτες που θα δουλεύουν για 300ευρώ. Ίδη ζήτησε η Μέρκελ ζώνες χαμηλότερης φορολογίας και φτηνότερων εργατικών χεριών.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα χρόνια είναι άλλο κατά την άποψή μου, θέλουν να ποντάρουν στο να χάσουν τις σπουδές τους πολύς κόσμος που δουλεύει γιατί με την κρίση δεν μπορεί να συντηρηθεί από την οικογένειά τους ώστε να βγάλουν πολλούς ανειδίκευτους εργάτες που θα δουλεύουν για 300ευρώ. Ίδη ζήτησε η Μέρκελ ζώνες χαμηλότερης φορολογίας και φτηνότερων εργατικών χεριών.

στο συστημα αυτο οι φοιτητες βοηθουν το συστημα.για φαντασου για τι ανεργια θα μιλουσαμε αν ειχαν βγει οι φοιτητες απο τα πανεπιστημια και οταν ενας στους δυο φοιτητες ειναι "αιωνιος"

Δημοσ.
Υ.Γ. Έχω χρόνια φίλο που είναι φυλακή και το Indymedia τον θεωρεί "Πολιτικό Κρατούμενο" και τον υποστιρίζει κλπ κλπ. Εγώ ξέρω ότι τέτοιοι παπάρες με τέτοιες ιδέες, 1ον) κάνανε χειρότερα την ποινή του και την μελλοντική του πρόωρη αποφυλάκιση και 2ον) αν δεν ήταν αυτοί οι μλκες με αυτές τις ιδέες δεν θα ήταν μέσα ένας πολλά υποσχόμενος νέος.

Δηλαδη φταιει το indymedia που ναι φυλακη? Γιατι ?

Δημοσ.

γιατι -υποθέτω εννοεί οτι- στοχοποιείται χωρίς να το θέλει μέσω της "υποστήριξής" του απο αυτο το κουραδοmedia

Δημοσ.

Ρε μπάρμπα ξέρεις να διαβάζεις ή όχι; Κάτσε ξαναδιάβασε και μετά απάντα

Υ.Γ. Επειδή όμως δυσκολεύεσαι θα βοηθήσω

1ον) κάνανε χειρότερα την ποινή του και την μελλοντική του πρόωρη αποφυλάκιση και 2ον) αν δεν ήταν αυτοί οι μλκες με αυτές τις ιδέες δεν θα ήταν μέσα ένας πολλά υποσχόμενος νέος. αυτό είναι γενικά για τους σκαλωμένους αναρχάδες

Δημοσ.

Ο νέος νόμος είναι μία χαρά. Δεν αξίζαμε το πανεπιστήμιο να έχει νομοθετημένες τις αρχές λειτουργίας του με τόσο προοδευτικό τρόπο.

Να σε αυτό το θέμα για παράδειγμα:

1. Το κύριο ενδισφέρον των φοιτητών είναι πότε θα διαγραφούν σύμφωνα με τον νέο νόμο.

2. Να είναι απρόσκοπτη η παροχή των τεχνικών γνώσεων.

3. Να γίνεται κατάληψη πάνω από μία εβδομάδα χωρίς να χάνεται το εξάμηνο.

4. Να φημωθεί κάτι που στεγάζεται μέσα σε ένα πανεπιστήμιο.

και πάει λέγοντας...

Κύριοι και κυρίες, όταν θα αρχίσει κι ο δικός σας βιασμός δε θα είναι κανείς εκεί να συνταχθεί μαζί σας, απλά απολαύστε τον, σιωπηλά. Μην ενοχλείτε.-

Προσωπικά, θα αρχίσω την προσπάθεια να νομοθετηθούν δίδακτρα για όποιον έχει iq κάτω του 125.

Δημοσ.

Ο νέος νόμος είναι μία χαρά. Δεν αξίζαμε το πανεπιστήμιο να έχει νομοθετημένες τις αρχές λειτουργίας του με τόσο προοδευτικό τρόπο.

1. Το κύριο ενδισφέρον των φοιτητών είναι πότε θα διαγραφούν σύμφωνα με τον νέο νόμο.

και πάει λέγοντας...

Κύριοι και κυρίες, όταν θα αρχίσει κι ο δικός σας βιασμός δε θα είναι κανείς εκεί να συνταχθεί μαζί σας, απλά απολαύστε τον, σιωπηλά. Μην ενοχλείτε.-

Προσωπικά, θα αρχίσω την προσπάθεια να νομοθετηθούν δίδακτρα για όποιον έχει iq κάτω του 125.

Να δώσεις λεφτά να στεγάσεις τους σερβερ σου εκτός ΑΕΙ/ΤΕΙ και να αφήσετε τα περί φίμωσης. Άμα δεν ήταν παράνομοι δε θα κρύβονταν πίσω από το άσυλο. Τα έχουμε ακούσει πολλές φορές και βαρεθήκαμε, αμάν πια με την φίμωση καταντάει βλακεία και γραφικό.

http://news247.gr/ellada/paideia/anavolh_eksetastikhs_sto_emp.1342934.html Καλώς τα δεχτήκαμε, τι πιο σωστό από το να μην γίνει εξεταστική; ε; γιατί προς τα εκεί πάει το θέμα...

Δημοσ.

Ελπίζω να μην είσαι σε χώρο του πανεπιστημίου. Εκφράζεις άποψη κι ο Άδωνις θα σου στείλει την αστυνομία.

Και στα κλπ του προηγούμενου μηνύματος μου, ξέχασα το σημαντικότερο: Μη χαθεί η εξεταστική!!! Προς θεού σας.

Δημοσ.

και πάει λέγοντας...

Quoted For Truth...

Δημοσ.

Ελπίζω να μην είσαι σε χώρο του πανεπιστημίου. Εκφράζεις άποψη κι ο Άδωνις θα σου στείλει την αστυνομία.

Ελπίζω να μείνει το άσυλο έτσι ώστε όλοι οι θρασύδειλοι να ξέρουν να γαυγίζουν αλλά όταν έρχεται η απάντηση να κρύβονται πίσω από ένα άσυλο γιατί τόσο άντρες είναι. (δεν είναι προσωπική επίθεση γενικά μιλάω)

Δημοσ.

Μετά χριστόν προφήτης: Το άσυλο τέλειωσε.

Χαρείτε, οι μπάτσοι θα μπαίνουν άνετα.

Επίσης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διαχείρισης των πανεπιστημιακών χώρων, θα ήθελα να ξέρω πόσο θα χρεώνει τη χρήση ενός αμφιθεάτρου την ώρα. Έτσι για να δω πόσο θα στοιχίζει η κάθε διάλεξη, για να υπολογίσω τα δίδακτρα που θα πρέπει να καταβάλετε.

Δημοσ.

Μετά χριστόν προφήτης: Το άσυλο τέλειωσε.

Χαρείτε, οι μπάτσοι θα μπαίνουν άνετα.

Επίσης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διαχείρισης των πανεπιστημιακών χώρων, θα ήθελα να ξέρω πόσο θα χρεώνει τη χρήση ενός αμφιθεάτρου την ώρα. Έτσι για να δω πόσο θα στοιχίζει η κάθε διάλεξη, για να υπολογίσω τα δίδακτρα που θα πρέπει να καταβάλετε.

Ποια δίδακτρα μωρέ, γιατί βάζετε πράγματα από το κεφάλι σας και τα νομίζετε και τεκμηριωμένες απόψεις; Δεν είμαι υπερ του νόμου για άλλα θέματα όμως (υποστιρίζω την κατάργηση ασύλου και των κομματικών παρατάξεων όμως γιατί είναι ο καρκίνος των Ιδρυμάτων)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...