saya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Nop πρώτα ξεκίνησαν οι περικοπές "για να μάθουν" οι καθηγητές και μετά ήρθε η τρόικα. Θα μου πεις καλή δικαιολογία η κακοδιαχείριση, όντως αλλά δεν σταματάει να ισχύει είτε σαν πραγματικός λόγος είτε σαν δικαιολογία. Κοιτα γενικα δεν καταλαβαινω τον τροπο που συνδεεις πραγματα που οι περισσοτεροι απο εμας δεν τα συνδεουμε ..παει λιγο μακρια το μυαλο σου γενικα .Δεν ειναι κακο αυτο .
Adon1s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 να σας θυμίσω τα 7 εκατομμύρια λίτρα πετρέλαιο που χρέωναν στο ΑΠΘ και τα μοιράζονταν ο Γιάννης Αντωνόπουλος με τον θερμαστή , την παρέα του και την πρυτανεία , το σκάνδαλο Μυλόπουλου που έπερνε τα λεφτά τα οποία προορίζονταν για την επιτροπή ερευνών του ΑΠΘ και κρατούσε για τον εαυτό του 3 μισθούς , για την γραμματέα του , για τα Golden boys της πρυτανείας κλπ και δεν είναι σκευάσματα της φαντασίας μου , google that και θα τα διαβάσετε σε ουκ ολίγες σελίδες (και) αυτοί τα έφαγαν και οδήγησαν το Αριστοτέλειο στα πρόθυρα κλεισίματος
zeniath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Κοιτα γενικα δεν καταλαβαινω τον τροπο που συνδεεις πραγματα που οι περισσοτεροι απο εμας δεν τα συνδεουμε ..παει λιγο μακρια το μυαλο σου γενικα .Δεν ειναι κακο αυτο . Το λέω γιατί πριν καμιά βδομάδα δεν έκαναν πιλοτικούς ελέγχους στο ΠΑ.Ιωαννίνων και βρήκαν 1.3εκ ευρώ κατάχρηση; Σκέψου τι γίνεται σε άλλα όπως Κοινονική Θεολογία στο Αθηνών που οι μισοί ήταν πατέρες/μάνες/αδέρφια/γαμπροί/νύφες/μπατζανάκιδες.
Adawn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 να σας θυμίσω τα 7 εκατομμύρια λίτρα πετρέλαιο που χρέωναν στο ΑΠΘ και τα μοιράζονταν ο Γιάννης Αντωνόπουλος με τον θερμαστή , την παρέα του και την πρυτανεία , το σκάνδαλο Μυλόπουλου που έπερνε τα λεφτά τα οποία προορίζονταν για την επιτροπή ερευνών του ΑΠΘ και κρατούσε για τον εαυτό του 3 μισθούς , για την γραμματέα του , για τα Golden boys της πρυτανείας κλπ και δεν είναι σκευάσματα της φαντασίας μου , google that και θα τα διαβάσετε σε ουκ ολίγες σελίδες (και) αυτοί τα έφαγαν και οδήγησαν το Αριστοτέλειο στα πρόθυρα κλεισίματος το Απόκρυψη Πετρελαίου Θέρμανσης έχει προϊστορία...
Adawn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Το λέω γιατί πριν καμιά βδομάδα δεν έκαναν πιλοτικούς ελέγχους στο ΠΑ.Ιωαννίνων και βρήκαν 1.3εκ ευρώ κατάχρηση; Σκέψου τι γίνεται σε άλλα όπως Κοινονική Θεολογία στο Αθηνών που οι μισοί ήταν πατέρες/μάνες/αδέρφια/γαμπροί/νύφες/μπατζανάκιδες. αποκλείεται... τα πανεπιστήμια είναι ιεροί χώροι, πως λες ότι στον χώρο που καλπάζει η επιστήμη, γίνονται διάφορες ανακαλύψεις, όπου επικρατεί η γνώση... να γίνονται τέτοια παράνομα πράγματα, πρέπει να καταλάβεις ότι προσβάλεις την ανθρωπότητα...
saya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ωχ ρε παιδια ,τα κονδυλια μειωθηκαν γιατι αποφασιστηκε να πανε αλλου η γιατι προφανως πλεον δεν υπηρχαν .Η Ελλαδα ειχε οικονομικα προβληματα πριν την τροικα .Χωρια που δεν τα ξεραμε .Η κατασπαταληση ειναι αλλη ιστορια .Το ενα δεν απαλλασσει τον αλλο. Αρα ,ναι το κοστος μετακυλειται στην οικογενεια..
zeniath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 αποκλείεται... τα πανεπιστήμια είναι ιεροί χώροι, πως λες ότι στον χώρο που καλπάζει η επιστήμη, γίνονται διάφορες ανακαλύψεις, όπου επικρατεί η γνώση... να γίνονται τέτοια παράνομα πράγματα, πρέπει να καταλάβεις ότι προσβάλεις την ανθρωπότητα... Μιλάμε είχα φάει σκάλωμα όταν η πρώην μου στην Κοιν.Θεολογία μου έλεγε τα ονόματα των καθηγητών και τις οικογενειακές τους σχέσεις
saya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μιλάμε είχα φάει σκάλωμα όταν η πρώην μου στην Κοιν.Θεολογία μου έλεγε τα ονόματα των καθηγητών και τις οικογενειακές τους σχέσεις Ναι και αυτο τι λογικη σχεση εχει με την μειωση των κονδυλιων .Κοιταξτε ειπαμε να κανουμε λογικα αλματ5α για να δικαιολογησουμε την σκεψη μας .Εδω παμε για εξαρθρωση ομως..
RottenLungs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Παιδια μην το ψάχνετε... Στην ΕΛΛΑΔΑ δυστυχώς επικρατεί η λογική, Πονάει το πόδι, κόψτε το.
saya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Παιδια μην το ψάχνετε... Στην ΕΛΛΑΔΑ δυστυχώς επικρατεί η λογική, Πονάει το πόδι, κόψτε το. Ναι που δεν διακοπηκαν για αυτο τα χρηματα .Κοπηκαν γιατι πηγαν αλλου.Πχ εξοπλισμοι ..oπου και εξει εχουν σπαταληθει χρηματα αλλα δεν κοψαμε τους εξοπλισμους.
RottenLungs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εγω δεν εννοούσα τις προθέσεις της κυβέρνησης αλλα την λογική του απλού Έλληνα. Μπορεί να μην ξέρει τι αλλάζει και πόσο θα τον επηρρεάσει αλλα θα σου πεί γιατι να πληρώνω τα χάλια που έχουν τα πανεπιστήμια. Όταν όμως θα πέρνουμε 600 Euro και δεν θα μπορούμε να σπουδάσουμε ούτε το ένα παιδί που με το ζόρι θα έχουμε κάνει, θα τα ρίχνουμε στο κράτος πάλι ΚΑΙ όχι στο χοντρό μας το κεφάλι που δεν αντέδρασε. Ο Έλληνας όταν δεν είναι άμεσα ενδιαφερόμενος πχ. τα παιδιά του είναι μεγάλα κτλ. δεν θα μπεί σε διαδικασία να το ψάξει. Ζημιά στον ΗΣΑΠ, πούλα τον (άμα δούλευε εκεί δεν θα το έλεγε τόσο έυκολα). Ζημιά στο τάδε, πούλα το.
saya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δεν καθεται να το ψαξει ,οταν το δει μπροστα του μετα βγαινει στις πλατειες και γινεται αγανακτισμενος.
rotten crusader Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 1)Δηλαδή ένα βιβλίο ανα μάθημα δεν είναι αρκετό; Πρέπει να πέρνουμε 2-3 τόμους από το καθένα και να μην τα ανοίγουμε ποτέ;2)Τόσα χρόνια στα ΑΕΙ πληρώνουν για πάσα, τώρα το θυμήθηκαν; Ή μήπως επειδή κάθονται σε πχ Φαρμακευτική και πουλάνε πάσα σε όποιον θέλει και βαρέθηκαν να έχει πάσο και η κουτση μαρία. 3)Οι πανεπιστημιακοί σαν μια καλά κλειστή και σφιχτή κλίκα κοιτάνε να κρατήσουν τις επιχορηγήσεις που έπαιρναν και τις τρώγανε χωρίς κανένα έλεγχο και κοιτάνε να κρατήσουν την συντεχνία τους άθικτη. 4)Ποτέ οι παρατάξεις δεν ήταν ο αντίλογος, ένα μέσο για να κάνουν συναλλαγές με τους καθηγητές ήταν με αντάλλαγμα την ψήφο τους στα συμβούλια. Τόσα χρόνια καμία παράταξη δεν έκανε τίποτα για τους φοιτητές μόνο για τους 20-30 που είναι χωμένοι βαθιά να παίρνουν πτυχίο και μεταπτυχιακό δια της πλάγιας οδού. 1)Όταν ο καθηγητής ορίζει οτι χρειάζονται 3 τόμοι,στα πλαίσια δωρεάν παιδείας,θα έπρεπε να μας παρέχονται και τα 3 δωρεάν.Η να κάτσει να ιδρώσει να κάνει δωρεάν σημειώσεις,η να βρεί ένα αυτοτελές σύγγραμα.Demo παιδεία δεν ανέχομαι,γιατί φορολογούμαι για όλο το πακέτο.Αν εσυ θεωρείς σωστό να κάνουμε χρυσές τις πανεπιστημιακές εκδόσεις Κρήτης(Πχ),δικαίωμα σου.Αλλά σεβάσου και τις τσέπες μας(Όχι εσύ πρωσοπικά ) 2)To οτι κωλοπαιδίζουν κάποιοι,σημαίνει οτι πρέπει να γίνει το πάσσο,κάρτα με μονάδες και να πρέπει να τσοντάρουμε για να την γεμίζουμε(ναι αυτό θα γίνει,πάλι copy paste ξένα μοντέλα εφαρμόζουμε,που απέτυχαν την προηγούμενη δεκαετία.)Όπως είπε κάποιος,στην Ελλάδα"Πονάει πόδι,κόψει πόδι". 3)Όπως είπα ¨Τώρα πλέον το λένε και οι πρυτάνεις οι ίδιοι",σου φαίνεται οτι τους δικαιώνω?Πιο πολύ σαν ειρωνεία δε μοιάζει?Αυτό που θέλω να πώ,είναι οτι πλέον ακόμα και οι πρυτάνεις το παραδέχονται(γιατί παραδοχή αποτελεί.)Δεν είναι υπόθεση όταν ο μαγαζάτορας σου λέει οτι το πουλάει το μαγαζί.Απλά φαινόταν απο χρόνια η αγγελία. 4)Γενικεύεις.Όχι αβάσιμα,αλλα γενικεύεις.Αυτή είναι η γενική εικόνα που προβάλλεται.Ναι κάθε παράταξη έχει τα κακά της,ναι γενικά υπάρχουν ένα σωρό ευτράπελα.Αλλα η κομματοποίηση δεν ξεκινάει απο κεί.Φυσικά αντι για φορέας πολιτκοποίησης,οι παρατάξεις έχουν καταντήσει φορέας κομματοποίησης.Αλλά είναι αντίλογος,έχουν κατακτηθεί πράγματα.Και γενικά υπάρχει ένα "Forum" απ'οπου μπορείς να βγούν πράγματα(Και μιλάω για όλες τις παρατάξεις.Απο δαπ μέχρι δήθεν ανεξάρτητους.Με τα σωστά φίλτρα,έχεις να αντλήσεις απ'όλους κάτι.)
Grobath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στο ΕΜΠ αποφάσισαν ότι θα πάει η εξεταστική μια βδομάδα ποιο μετά. Ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.