akpe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, πάσο, το θέμα είναι να έχουμε α) κριτική σκέψη να δούμε οτι (προσωπικά τουλάχιστον αυτό βλέπω) στη θεωρία είναι μια "αόριστη (έστω) υπόσχεση" (αν και εγώ κάθε άλλο παρά αόριστη και υπόσχεση την βλέπω) και -κυρίως- β) την υπομονή να το δούμε στην πράξη. Όχι, όπως γίνεται με τα πάντα σε αυτόν τον τόπο- ακόμα δεν το είδαμε, απαγόρευση το βαφτίσαμε. Πραγματικά πιστεύεις δηλαδή πως αν τυχόν υπάρξει κατάχρηση του 2) στον νόμο, δεν θα βγούμε να κράξουμε;
pournaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν λεω πλαισιο εννοω νομοθεσια πουρναρα .Δεν μπορω να σκεφτω βραδιατικα τι καταλαβες.. Δε θελω να σκεφτεις τι καταλαβα, θελω απλα να μου πεις, αυτη η νομοθεσια τι αλλο περιλαμβανει μεσα στο ασυλο εκτος της ελευθερης διακινησης ιδεων. Τοσο δυσκολο ειναι;
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δε θελω να σκεφτεις τι καταλαβα, θελω απλα να μου πεις, αυτη η νομοθεσια τι αλλο περιλαμβανει μεσα στο ασυλο εκτος της ελευθερης διακινησης ιδεων. Τοσο δυσκολο ειναι; Κανονες για το πως αυτη προστατευεται .Τωρα δεν υπαρχουν τους καταργησανε . Μπαφοσυζήτηση κάνετε.. Το θεμα με την μπαφοσυζητηση ειναι οτι αυτοι που την κανουν κατι εχουν καονισει .Εμεις τις κανουμε απο μονοι μας.. μαλλον ανησυχητικο..
minaras_tio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα,ξερεις κανεις τι γινεται με το Tει Αθηνας? Ειναι ανοικτο?? Δεν εχω ακουσει κατι και το επισημο site δε γραφει κατι. Ευχαριστω
Aplostra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Κανονες για το πως αυτη προστατευεται .Τωρα δεν υπαρχουν τους καταργησανε . Πω πω τι κριμα,θα απαγορεύονται και οι συναθροίσεις ε; Δε πειράζει,ασε να ξαναπεταχτει μολοτοφ προς τα εξω και θα τους δούμε τους επαναστάτες της φακής και των λοιπών οσπρίων.
thomasG4 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα,ξερεις κανεις τι γινεται με το Tει Αθηνας? Ειναι ανοικτο?? Δεν εχω ακουσει κατι και το επισημο site δε γραφει κατι. Ευχαριστω εδω εχει ενημερωση για ολα τα ΤΕΙ http://www.neolaia.gr/2011/08/30/tei-synexis-enimerwsi-katalipseis-sineleyseis/
minaras_tio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εδω εχει ενημερωση για ολα τα ΤΕΙ http://www.neolaia.gr/2011/08/30/tei-synexis-enimerwsi-katalipseis-sineleyseis/ Ευχαριστω πολυ φιλε μου.
saya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πω πω τι κριμα,θα απαγορεύονται και οι συναθροίσεις ε; Δε πειράζει,ασε να ξαναπεταχτει μολοτοφ προς τα εξω και θα τους δούμε τους επαναστάτες της φακής και των λοιπών οσπρίων. Eιλικρινα δεν ξερω ποσους αφορουν το περιεργο κολλημα καποιων εδω μεσα με οσους ειναι επαναστατες της φακης ,που σας ενοχλουν γιατι λεει ειναι ψευτοεπαναστατες .Και εμενα με ενοχλουν πολλα πραγματα ,δεν θα παθω και ψυχωση με αυτο..
Aplostra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Eιλικρινα δεν ξερω ποσους αφορουν το περιεργο κολλημα καποιων εδω μεσα με οσους ειναι επαναστατες της φακης ,που σας ενοχλουν γιατι λεει ειναι ψευτοεπαναστατες .Και εμενα με ενοχλουν πολλα πραγματα ,δεν θα παθω και ψυχωση με αυτο.. εξαρταται απο το ποσες φορες εχεις απογοητευτεί
arxaggelos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το Κτίριο Καραθεοδωρή (Διοίκηση ΑΠΘ) σήμερα είναι κλειστό λόγω κατάληψης. Υποθέτω το ίδιο ισχύει και για άλλα κτίρια αλλά μη σας πάρω στο λαιμό μου.
saya Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εξαρταται απο το ποσες φορες εχεις απογοητευτεί Σιγουρα ,αλλα οταν κοιτας ενα συγκεκριμενο δεντρο χανεις το δασος ..επαναστατες ειδικα σε αυτην την ηλικια παντα θα υπαρχουν .Ειναι παιδια αλλωστε .Αλλα πλυν των επαναστατων ,υπαρχει και ο μεσος φοιτητης που μια χαρα μπορει να αποφασισει αν ενδιαφερθει .Το θεμα ειναι οτι πολλοι δεν ξερουν τι γινεται και απλα γκρινιαζουν για ολα .Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια..γιατι θυμαμαι να εχει γινει συνελευση .Να εχουν αποφασιστει πραγματα και να ερχονται κατι αργοπορημενοι 3 μερες μετα να γκρινιαζουν .Τελος παντων.Σε καθε πραγμα υπαρχουν πολλες σκοπιες.Και ειδικα οταν εισαι προκατελειμενος με μια πλευρα για τους χ,ψ λογους δεν καθεσαι να ακουσεις.
fearwhatnow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Απο τη στιγμη που το οποιο 'ασυλο' εχει καταργηθει πλεον και με νομο του Κρατους, γιατι δεν υπαρχει επεμβαση της Αστυνομιας για ενα εγκλημα που διωκεται αυτεπαγγελτα και συντελειται τωρα που μιλαμε?Το εγκλημα της καταληψης δημοσιων κτιριων.
Aplostra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ^ Γιατι θα γινει χαμος! σιγα τα αίματα νικ. λιγες μερες υπόθεση είναι. απλα το αφηνουν να ξεφουσκώσει,κλασσικο πλαστοκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.