black_widow Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά εγώ έχω διαβάσει από internet πόσες διαφορετικές version. Το τελικό ποιό είναι ;
Mirlogria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά σόρρυ αλλα επειδή δεν μπορώ να ακούω μ@λακίες. Σε τι σχολή είστε και ένα μάθημα σας πέρνει 5 ώρες διάβασμα;;;; Και εντάξη το περνάτε, γνώσεις πέρνετε;;; Απαντάω εγώ, με καμία παναγία. Υ.Γ. Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο να διαβάζετε κανονικά και απλα στο internet να πετάτε πατσατζιές για να κάνετε το κομμάτι σας. Φιλιά Καλά αυτή είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία,που δεν είναι όμως της παρούσης... Τα Τ.Ε.Ι. δεν νομίζω ότι έχουν κανένα λόγο να κλείσουν...ίσα-ίσα που το νομοσχέδιο τους τακτοποιεί και ορισμένα θέματα...
arsenal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 κατι τετοιο μπορει να σημαίνει καθυστέρησει στην ένραξη μαθημάτων αλλα και εγγραφών ετσι?
spacefart Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 μην αγχωνεστε .. η κατρακυλα εχει πολυ ακομα
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 μην αγχωνεστε .. η κατρακυλα εχει πολυ ακομα that also
saya Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Aν καταλαβει κανεις που κολλανε τα παιδακια στην Αφρικη με τον δημοσιο χαρακτηρα των πανεπιστημιων ας νμου πει και σε εμενα;Τι σας επιασε μερικους να γινουν ιδιωτικα;Δεν βλεπετε τι γινεται εξω;Χτες διαβαζα οτι σε μεγαλη ελληνικη πολη το 70% των καταστηματων ; πανε για λουκετο τον χειμωνα γιατι οι εκπτωτικη περιοδος δεν πηγε καλα .Ο κοσμος δεν εχει χρηματα .Δηλαδη ωρες ,ωρες νομιζω οτι υπαρχουν 2 παραλληλες πραγματικοτητες σε αυτη την χωρα μονο που την μια δεν την βλεπω πουθενα.Αν το κοστος μετακυλησει στα παιδια και τους γονεις ποσος κοσμος θεωρειται οτι θα μπορει να πληρωσει;Και απο αυτους που μπορουν το 80% θα στειλουν τα παιδια τους εξω σιγα μην τα κρατησουν εδω.
Mirlogria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Γράφει πουθενά το νομοσχέδιο ότι θα ιδιωτικοποιηθεί κανένα Α.Ε.Ι.; Γιατί γράφετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι ορισμένοι;
saya Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Oχι ,γραφει ομως οτι το υπουργειο παιδειας δεν ειναι υποχρεωμενο να τα στηριζει οικονομικα και πρεπει να βρουν μονα τους κονδυλια απο την αγορα .Οι σχολες ανθρωπιστικου χαρακτηρα ειναι σιγουρο οτι δεν προκαιται να βρουν κονδυλια .Ποιον στην αγορα ενδιαφερει να στηριξει ενα ψυχολογικο τμημα πχ;Να το κανει τι;Αρα;Που μετακυλαει το κοστος;Αυτονοητο ειναι.Σχεση με την αγορα ουσιαστικα εχουν 4,5 σχολες κιαι ποιαν αγορα που υπαρχει στην Ελλαδα σε τετοιο βαθμο ωστε να στηριξει πανεπιστημια .Δεν ειμαστε Αμερικη ουτε Αγγλια .
CtrlFreak Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Είπε κανείς ότι θα πληρώνουμε? Αν και δω που τα λέμε ένα μικρό ποσό δεν θα με χαλούσε να δίνουμε. Μικρό όμως μην αυξάνεται και αυτό μαζί με το ΦΠΑ κάθε 3 και λίγο... Κάτι ελάχιστο πχ 100 ευρώ το εξάμηνο θα βοηθούσαν με έξυπνη διαχείριση να γίνουνε παπάδες και να ανεβεί το επίπεδο, να αγοραστεί εξοπλισμός. Απ την άλλη να κοπούν τα άχρηστα έξοδα. Δεν γίνεται το 2011 να μην δίνονται σημειώσεις μέσω ιντερνετ ήμαρτον οι άλλοι πήγαν στο διάστημα και μεις 100 χρόνια πίσω!!
Mirlogria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δεν ειμαστε Αμερικη ουτε Αγγλια . Τότε να συνεχίσουμε να συντηρούμε με τα λεφτά όλων μας ένα κάρο σχολές,οι οποίες δεν έχουν σχέση (τότε γιατί υπάρχουν;!) με την αγορά εργασίας! Για άλλαξε πλευρό... Αν και δω που τα λέμε ένα μικρό ποσό δεν θα με χαλούσε να δίνουμε. Μικρό όμως μην αυξάνεται και αυτό μαζί με το ΦΠΑ κάθε 3 και λίγο... Κάτι ελάχιστο πχ 100 ευρώ το εξάμηνο θα βοηθούσαν... Αν ο Έλληνας δεν πληρώσει άμεσα έστω και 0,50€ κάτι δεν το σέβεται...
saya Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δεν το εχει πει αλλα οταν το κοστος μετακυλα πρωτα στον ιδιωτικο τομεα χανεται ο δημοσιος χαρακτηρας .Τωρα ποιες σχολες θα μπορουσε να στηριξει αυτος ο ιδιωτικος τομες ,λες και εχουμε τις βιομηχανιες στην Ελλαδα ,δεν ξερω.Αντε 4,5 μου παιρνουν απο το μυαλο .
Mirlogria Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δεν το εχει πει αλλα οταν το κοστος μετακυλα πρωτα στον ιδιωτικο τομεα χανεται ο δημοσιος χαρακτηρας .Τωρα ποιες σχολες θα μπορουσε να στηριξει αυτος ο ιδιωτικος τομες ,λες και εχουμε τις βιομηχανιες στην Ελλαδα ,δεν ξερω.Αντε 4,5 μου παιρνουν απο το μυαλο . Έχουμε αυτές που έχουμε,όσες κι αν είναι κι όσο κι αν δεν σου γεμίζουν το μάτι...οι ψυχολόγοι στο America μπορεί να έχουν σουξέ,στο Greece όμως όχι!Τι να κάνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.