Προς το περιεχόμενο

Λουκέτο στα ΑΕΙ από 1/9;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 652
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πω πω τι κριμα,θα απαγορεύονται και οι συναθροίσεις ε;

Δε πειράζει,ασε να ξαναπεταχτει μολοτοφ προς τα εξω και θα τους δούμε τους επαναστάτες της φακής και των λοιπών οσπρίων.

Το ότι εκμεταλεύονται το άσυλο 10 μαλάκες για να πετάξουν μολότωφ δεν σημαίνει πως η γνώση δεν θα πρέπει να είναι πάνω απ' ΟΛΑ.

Δημοσ.

Το ότι εκμεταλεύονται το άσυλο 10 μαλάκες για να πετάξουν μολότωφ δεν σημαίνει πως η γνώση δεν θα πρέπει να είναι πάνω απ' ΟΛΑ.

τίποτα δεν πρέπει να ειναι πανω απ'ολα.

αυτοι οι 10 ομως ειναι που θα κάνουν ολα τα απίστευτα σκηνικά για το άσυλο.

Εγω είπα,να μη καταργηθεί το άσυλο.

Ολες οι πολιτικομματικες νεολαίες να φύγουν.

Δημοσ.

τίποτα δεν πρέπει να ειναι πανω απ'ολα.

αυτοι οι 10 ομως ειναι που θα κάνουν ολα τα απίστευτα σκηνικά για το άσυλο.

Εγω είπα,να μη καταργηθεί το άσυλο.

Ολες οι πολιτικομματικες νεολαίες να φύγουν.

Παιδι μου καλο πως εισαι σιγουρος οτι αυτοι που τα σπανε δεν ειναι εξωσχολικοι;Λες οι πολιτικες νεολαιες να τα σπανε μεσα στο ιδιο τους το κτιριο;Δεν θα τους αναγνωρισουν;

Εχεις προβλημα με τις πολιτικες νεολαιες .Αυτοι που τα σπανε 90% ειναι ασχετοι..

Δημοσ.

Παιδι μου καλο πως εισαι σιγουρος οτι αυτοι που τα σπανε δεν ειναι εξωσχολικοι;Λες οι πολιτικες νεολαιες να τα σπανε μεσα στο ιδιο τους το κτιριο;Δεν θα τους αναγνωρισουν;

Εχεις προβλημα με τις πολιτικες νεολαιες .Αυτοι που τα σπανε 90% ειναι ασχετοι..

παιδί μου καλο ειμαι σίγουρος γιατί ξερω καμια 200αρια που κανουν καγκελακι ακόμα,να σου πω κανα όνομα;

εδώ στο φόρουμ όμως.

και οι εξωσχολικοί που μπαίνουν(λες και είμαστε στο λύκειο)αναρωτιέμαι ποιοι να είναι...

Δημοσ.

παιδί μου καλο ειμαι σίγουρος γιατί ξερω καμια 200αρια που κανουν καγκελακι ακόμα,να σου πω κανα όνομα;

εδώ στο φόρουμ όμως.

και οι εξωσχολικοί που μπαίνουν(λες και είμαστε στο λύκειο)αναρωτιέμαι ποιοι να είναι...

Eλα ντε .Δεν υπαρχουν παλαβοι εξω .Μονο οι πολιτικοποιημενοι .200αρια κιολα οκ.Δεν μου τα λες;πμ ομως ..

Δημοσ.

Eλα ντε .Δεν υπαρχουν παλαβοι εξω .Μονο οι πολιτικοποιημενοι .200αρια κιολα οκ.Δεν μου τα λες;πμ ομως ..

σαγια,μην παιζεις τη τρελιτσα,τουλαχιστον οχι μαζι μου,αν θες να κάνουμε κουβέντα,αλλιως θα αρχισω να σου μιλαω για τπτ άριες φυλές και τη φυλής...

πιεμ; χααχαχαχαχαχ

αλλα ντάξει θα σου πω ενα όνομα εσωεξωτερικου για να μη κλαις.

Δημοσ.

σαγια,μην παιζεις τη τρελιτσα,τουλαχιστον οχι μαζι μου,αν θες να κάνουμε κουβέντα,αλλιως θα αρχισω να σου μιλαω για τπτ άριες φυλές και τη φυλής...

πιεμ; χααχαχαχαχαχ

αλλα ντάξει θα σου πω ενα όνομα εσωεξωτερικου για να μη κλαις.

200 ατομα και εσυ .fbi και cia μαζι να ησουν τετοια επιτυχια δεν θα εκανες.Ευκολα μπαινει ο καθε ασχετος εξωσχολικος μεσα .Το εσωεξωτερικου τι ειναι ;3 γραμματα μου εστειλες .Κατι πιο συγκεκριμενο;Ετσι σου βρισκω και εγω ποιος σκοτωσε τον Κενεντυ.Το θεμα ειναι οτι με ολα αυτα δεν θα μπορουμε να διεκδικησουμε τιποτα στο μελλον .Τα μικροπροβληματα λυνονται .Πχ καποιοι που σπασαν κατι /Πχ με καμερες.Τα μεγαλα ομως;Πχ υπαρχει υποχρηματοδοτηση στις σχολες .

Δημοσ.

200 ατομα και εσυ .fbi και cia μαζι να ησουν τετοια επιτυχια δεν θα εκανες.Ευκολα μπαινει ο καθε ασχετος εξωσχολικος μεσα .Το εσωεξωτερικου τι ειναι ;3 γραμματα μου εστειλες .Κατι πιο συγκεκριμενο;Ετσι σου βρισκω και εγω ποιος σκοτωσε τον Κενεντυ.Το θεμα ειναι οτι με ολα αυτα δεν θα μπορουμε να διεκδικησουμε τιποτα στο μελλον .Τα μικροπροβληματα λυνονται .Πχ καποιοι που σπασαν κατι /Πχ με καμερες.Τα μεγαλα ομως;Πχ υπαρχει υποχρηματοδοτηση στις σχολες .

το μέγεθος της ασχετοσύνης σου,φαίνεται ακριβώς απο αυτα τα 3 γράμματα.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ'ΞΕΡΕΣ!

ασε φιλενάδα,ασε σου λεω,θα το κάνω φυλής το νήμα και δεν του πάει.

Δημοσ.

το μέγεθος της ασχετοσύνης σου,φαίνεται ακριβώς απο αυτα τα 3 γράμματα.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ'ΞΕΡΕΣ!

ασε φιλενάδα,ασε σου λεω,θα το κάνω φυλής το νήμα και δεν του πάει.

Καλε φιλε ,τι να σου πω ..200 ονοματα ξερεις και εμενα μου λες 3 γραμματα ξερα και μονοκομματα .Τι τσιφουτης ανθρωπος..με την απορια θα μεινω .τεσπα..

M αρεσει που εχεις +1 σε αυτο που εγραψες .Μην καρφωνεσαι...

Δημοσ.

Αν μπουν οι μπάτσοι μέσα στο πολυτεχνείο θα υπάρξουν νεκροί. 1. Δεν έχουν εκπαίδευση για μάχες σε κλειστούς χώρους, 2. Η βαρύτητα ρίχνει τις μολότωφ κατακόρυφα επομένως έχουν τεράστιο μειονέκτημα, 3. Ότι και να λένε τα παπαγαλάκια, όταν οι φοιτητές, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, δουν διμοιρία μέσα στους χώρους του ιδρύματος θα υπάρξουν αντιδράσεις. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι θα μπουν 2 μπατσόνια και θα κάνουν τα πάντα με το δεις και με το σας...

Δημοσ.

Η καταργηση του ασυλου ειναι τουλαχιστον μια γελοια δικτατορικη αποφαση. Καποιοι,καποτε σκοτωθηκαν για αυτο το ασυλο και οχι μονο. Και επειδη ξερω οτι καποιοι θα μου απαντησουν οτι το ασυλο παρεχει στεγη στις εγκληματικες ενεργειες,ελατε μη κοροιδευομαστε…ΕΑΝ ηθελαν οι μπατσοι θα τους ειχαν μαζεψει ολους αυτους πριν μπουν στο καθε ιδρυμα.

Εφοσον καταργειται το ασυλο,να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ και τα κομματοσκυλα!! Τι δουλεια εχουν τα κομματα στα ιδρυματα?? ΚΑΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή η κουβέντα πάει στα πολιτικά μήπως να μας πει κανείς που γνωρίζει μέχρι πότε προβλέπεται να συνεχιστούν οι καταλήψεις;

Στη δική μου σχολή κάποιος μου είπε ότι θα τραβήξει αρκετά και μπορεί να ζήσουμε εποχές Γιαννάκου που οι διακοπές των Χριστουγέννων είχαν ενωθεί με αυτές του Πάσχα... Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Η καταργηση του ασυλου ειναι τουλαχιστον μια γελοια δικτατορικη αποφαση.

Still, εξακολουθώ να πιστεύω πως ο νέος νόμος δεν προβλέπει την κατάργησή του. Ίσως την ευκολότερη άρση του. Τέσπα να μην τα ξαναλέω, ελπίζω να μην διαψευστώ.

Εφοσον καταργειται το ασυλο,να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ και τα κομματοσκυλα!! Τι δουλεια εχουν τα κομματα στα ιδρυματα??

Μάντεψε τώρα η πλειοψηφία των κομμάτων γιατί θέλουν καταλήψεις;

Το άσυλο νομίζεις;

Όοοοοχι.

Τα διοικητικά;

Think deeper...

...μήπως τους ενοχλεί (πολύ) -περισσότερο- που ο νέος νόμος περιορίζει την δράση (μηχέσω) των παρατάξεων;

Αναρωτιεμαι εγώ τώρα... :rolleyes:

Ρε παιδιά επειδή η κουβέντα πάει στα πολιτικά μήπως να μας πει κανείς που γνωρίζει μέχρι πότε προβλέπεται να συνεχιστούν οι καταλήψεις;

Αυτό εξαρτάται από την κάθε σχολή. Στα ΤΕΙΑΘ για παράδειγμα την Τετάρτη ξανακάνουν συνέλευση να αποφασίσουν.

Στη δική μου σχολή κάποιος μου είπε ότι θα τραβήξει αρκετά και μπορεί να ζήσουμε εποχές Γιαννάκου που οι διακοπές των Χριστουγέννων είχαν ενωθεί με αυτές του Πάσχα... Ξέρει κανείς;

Μάλιστα, πάει η εξεταστική, πάνε τα μεταπτυχιακά κάποιων, πολλοί βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που μπήκανε, μαζική διακοπή αναβολών πάλι...

Τα κόμματα και το "άσυλο" να'ναι καλά και οι φοιτητές να πάνε να γαμηθούνε ε;

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάται από την κάθε σχολή. Στα ΤΕΙΑΘ για παράδειγμα την Τετάρτη ξανακάνουν συνέλευση να αποφασίσουν.

Μάλιστα, πάει η εξεταστική, πάνε τα μεταπτυχιακά κάποιων, πολλοί βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που μπήκανε, μαζική διακοπή αναβολών πάλι...

Τα κόμματα και το "άσυλο" να'ναι καλά και οι φοιτητές να πάνε να γαμηθούνε ε;

Κοίτα δεν λέω ότι είμαι υπέρ των καταλήψεων αλλά αν δεις τα αποτελέσματα των συνελεύσεων αρκετών σχολών (σχεδόν όλων δλδ) η πλειοψηφεία στήριξε καταλήψεις... Τώρα θα μου πεις και τι σημαίνει αυτό ότι οι φοιτητές είναι αγωνιστές; :lol: Όχι.

Αυτό για μένα σημαίνει τρία ενδεχόμενα:

α) οι παρατάξεις που στηρίζουν κατάληψη είναι μάλλον πιο οργανωμένες από τις άλλες που δεν κατεβάζουν κατάληψη ( ή έστω πείθουν τους φοιτητές καλύτερα)

ή και

β) Η πλειοψηφία των φοιτητών που παρεβρίσκονται στις συνελεύσεις θέλει να χάσει μάθημα

και το απολύτως σίγουρο

γ) οι υπόλοιποι φοιτητές (ανεξάρτητοι, απολίτικοι) είναι απλά καναπεδάκιδες. Μην μου το αρνηθεί κανείς αυτό, τους βλέπω και στη σχολή μου μονίμως κλαίγονται για τα χαμένα μαθήματα (και έχουν δίκαιο) αλλά στην τελευταία συνέλευση 8 άτομα ψήφισαν κατά της κατάληψης. Που ήταν οι φιλελεύθεροι ανεξάρτητοι φοιτηταράδες;;;

Και τώρα έχουν αρχίσει την κλάψα από το fb

Οπότε συμπέρασμα:

είτε να έρχονται να ψηφίσουν ΚΑΤΑ της κατάληψης είτε απλά να το βουλώσουνε εφόσον δεν πατάνε!

Αυτή είναι η αλήθεια. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...