Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μητρικη???

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω ενα υπολογιστη, ο οποιος ειχε να χρησιμοποιηθει κανενα χρονο.

Περιλαμβανει τα εξης:

Cpu Intel Core2Duo στα 1,86

Msi Neo P965

7600Gt

425Watt

Μνημες ddr2

Το προβλημα ειναι το εξης, ενω ανοιγει κανονικα και μπαινει στα bios μετα απο 1 λεπτο σβηνει απο μονος του. Να σημειωθει οτι δεν του εχω βαλλει κουτι και δισκο, αλλα δεν νομιζω να παιζει καμια σημασια.

Υπεθεσα οτι θα ειναι απο υπερθερμανση αλλα ο επεξεργαστης ειναι στους 52 βαθμους μεσα απο bios που ελενξα.

Καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι????

Δημοσ.

πρωτον οπως ειπα δεν εχω στο συστημα σκληρο δισκο και 2ον κλεινει σε 1 λεπτο οποτε δεν θα προλαβαινα. καρτα γραφικων σιγουρα δεν ειναι γτ ειναι δοκιμασμενη,

Δημοσ.

Οταν λές ότι κλείνει σε ένα λεπτό, μπορείς να είσαι λίγο πιο κριβής?

Πόσο ακριβώς είναι το ένα λεπτό (σε δευτερόλεπτα). Σε ποιό στάδιο του POST κλείνει?

Η μνήμη έχει ελεχθεί σε άλλο σύστημα?

Το τροφοδοτικό έχεις δοκιμάσει να το αντικαταστήσεις ή να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό?

Δημοσ.

προσεξε φιλε μου, οταν πηγαινα στο hd monitor που ειχε μονο τις γενικες πληροφοριες μου εδειχνε 52.

οταν ομως ανοιγα την πληρη περιγραφη των θερμοκρασιων εκει ειδα την αποτομη αυξηση.

Και προς τη το υφακι το ειρωνικο????

Δημοσ.

Γιατι πολυ απλα πριν ανοιξουμε ολοκληρο θεμα τσεκαρουμε τα πιο απλα. Δεν κανουμε μισες δουλιες.

Τωρα καταλαβα πως νιωθουν οι αλλοι οταν εχουν να κανουν με εμενα..γιατι και εγω κατι τετοια κανω....

φιλικα

Δημοσ.

φιλε μου αυτο ακριβως, ολοι κανουμε λαθοι και πολλες φορες τα παραλειπουμε απο βιασυνη. Καλο θα ηταν να μην κανεις τετοια σχολια.

Φιλικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...