zapermania Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ακριβώς όπως στα γράφω φίλε μου.. πιο ακριβώς δεν γίνεται.. Η Ενεργοποίηση γίνεται από αυτό το 5ψηφιο Το γράφουν και τα χαρτιά μέσα αν δεν την έκανες εσύ.. Ο χρόνος αναμονής λοιπόν είναι όσες φορές έχω προσπαθήσει να πάρω πάνω από 30 λεπτά.. και όμως είδες ? !! αυτό μου ανακοίνωσαν στο κατάστημα ότι αν κάνω την εγκατάσταση μόνος μου χάνω την εγγύηση,,πιο απλό δεν μπορώ να στο πω.. Φυσικά και την έκανα μόνος μου και μάλιστα με μια πολύ ωραία εφαρμογή στο iPhone που σου βρίσκει τους δορυφόρους και κανείς τις ρυθμίσεις με πολύ καλή ακριβια.. Με την κοπέλα μου γελάγαμε και το διακωμωδήσαμε όταν μας έλεγε η πωλήτρια +1 +1,5 +3,5 Και όταν μας είπαν το πόσα κανάλια κανείς δεν μας είπε για το τι ώρα ξεκινάνε το πρόγραμμα.. Εσύ πιο πρόγραμμα έχεις τελικά ? και πόσο πληρώνεις τον μήνα ?? Φίλε μου,η ενεργοποίηση με τον 5 ψήφιο αριθμό που λες και ξαναλές δεν ισχύει πάντα!!!!!Μπορείς να περάσεις πολύ απλά κ από ενα κατάστημα και να κάνεις την αίτηση και τελείωσε το όλο θέμα!!!Δεν είναι αναγκαστικό να πάρεις από αυτόν τον αριθμό.Εγω όπως ξανάγραψα όλες τις φορές εκείνοι επικοινώνησαν μαζί μου και όχι εγώ με αυτούς και ακόμα και για την ενεργοποίηση ο τεχνικός πήρε σε κάποιον αριθμό που αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι.Είναι σταθερό δλδ 210.... και εκεί παίρνεις μόνο για να σου ενεργοποιήσουν την κάρτα της nova που μπαίνει στον αποκωδικοποιητή,για τίποτε άλλο!!!Ούτε καθυστερήσεις ούτε τπτ.Εκτός από αυτά,ο τεχνικός μου έδωσε και κάποιους άλλους αριθμούς (που φυσικά δεν μπορώ να γράψω εδώ) που είναι για βλάβες-προβλήματα κλπ (σταθερά και αυτά) δικά του.Μου είπε πως για οτιδήποτε πρόβλημα να επικοινωνήσω μαζί του καθώς η nova δεν πρόκειται να κάνει κάτι παρά να τον πάρει τηλ και να τον στείλει σε μένα,άρα το ίδιο πράγμα.Από ότι κατάλαβα,είναι σαν η nova να έχει δώσει κάποιο κομμάτι σε μικροεπιχειρήσεις που ουσιαστικά κάνουν όλη την δουλειά της τοποθέτησης και των βλαβών Δεν είχες αναφέρει σε ΚΑΝΕΝΑ πόστ σου πως ήθελες να κάνεις την εγκατάσταση μόνο σου!!Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ΜΗΝ σου δίνουν εγγύηση όταν πας εσυ μόνος να το παίξεις μάστορας,γιαυτό υπάρχει άλλωστε και ο τεχνικός.Θα δώσει εγγύηση σε κάποιον που δεν ξέρει ούτε καν ποιος είναι,τι γνώσεις έχει κλπ??Αν εσύ δλδ έκανες λάθος σε κάποια σύνδεση και έκαιγες κάθε τρεις και λίγο την κεραία ή οτιδήποτε άλλο,θα σου άλλαζε συνέχεια εξοπλισμούς??!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!δεν είναι χαζοί,ξέρουν τι κάνουν. Καλά αυτό που λες για το iphone μέγα fail καθώς δεν παίζει να έχεις συντονίσει και πολύ καλά την κεραία.Αυτό το μηχανάκι που είχε αυτός μαζί του ήταν γύρο στα 5 κιλά τετράγωνο με μια οθόνη που έδειχνε κάτι σαν καρδιογράφημα!! Οταν λες,δεν μας είπαν τι ώρα ξεκινάνε τι εννοείς?Εμένα όλες τις ώρες της ημέρας όλα τα κανάλια έχουν κάτι να δείξουν εκτός από κάτι παιδικά(boomerang νομίζω το λένε το ένα) που είναι μέχρι τις 12 το βράδυ.Δεν έχω παρατηρήσει άλλες διακοπές προγραμμάτων.Φυσικά αυτό μπορεί να το ξέρει και ο κάθε ένας που έχει nova,όχι μονο εμείς που είμαστε nova-forthnet Αυτό που λές για το πακέτο,έχω το 2 play της forthnet + το πακέτο προσφοράς της nova που είναι στο threat +μια καλή προσφορά επειδή είμαι πάνω από 5 χρόνια συνδρομητής προς κινητά (συγκεκριμένα εκτός από τα 60 λεπτά δωρεάν κάθε μήνα + άλλα 120 λεπτά προς κινητά κάθε μήνα αλλά πλέον δεν ισχύει αυτή η προσφορά νομίζω,ήταν για συγκεκριμένο αριθμό πελατών).Συνολική αξία 45 ευρώ τον μήνα (45,4 αν δεν κάνω λάθος) ή 90 ευρώ τους 2 μήνες (90,80 για την ακρίβεια).¨Εχω ζητήσει και μου στέλνουν αναλυτικό λογαριασμό,οπότε όποια παραπάνω χρέωση και αν έβλεπα θα τους έκραζα με την μια.¨Οπως είπα και πιο πάνω έρχονται 2 λογαριασμοί,ένας forthnet ένας nova.Τα νούμερα που σου αναφέρω παραπάνω είναι και για τα 2 μαζί.
xristoforos89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επειδη το σκεφτομαι να παω σε nova, γνωριζουμε ποσο παει το πακετο nova+forthnet τον μηνα; Απλα τα αθλητικα καναλια θελω εγω (δεν γνωριζω αν μπορεις να επιλεξεις αναμεσα στα πακετα).
zapermania Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επειδη το σκεφτομαι να παω σε nova, γνωριζουμε ποσο παει το πακετο nova+forthnet τον μηνα; Απλα τα αθλητικα καναλια θελω εγω (δεν γνωριζω αν μπορεις να επιλεξεις αναμεσα στα πακετα). Εάν δε με απατά η μνήμη μου,επειδή κ εγώ το σκεφτόμουν για τα αθλητικά,πρέπει να είναι γύρω στα +25 ευρώ τον μήνα,δηλαδή συνολικά 41,24 +25,00=66,24 ΤΟΝ ΜΗΝΑ.Βέβαια σκέψου πως έχεις να δώσεις και άλλα 70 για τον τεχνικό.Καλύτερα πάρε ένα τηλ και ρώτα τους Τελικά μάλλον παραπάνω θα είναι.Ρίξε μια ματιά εδώ http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html
c_access Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εάν δε με απατά η μνήμη μου,επειδή κ εγώ το σκεφτόμουν για τα αθλητικά,πρέπει να είναι γύρω στα +25 ευρώ τον μήνα,δηλαδή συνολικά 41,24 +25,00=66,24 ΤΟΝ ΜΗΝΑ.Βέβαια σκέψου πως έχεις να δώσεις και άλλα 70 για τον τεχνικό.Καλύτερα πάρε ένα τηλ και ρώτα τους Τελικά μάλλον παραπάνω θα είναι.Ρίξε μια ματιά εδώ http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html Επειδη διαβαζω τοση ωρα για 70 ευρω και μου σηκωνετε η τριχα. Απλα μια διευκρινηση. Δεν χρειαζεται να δωσεις 70 αν δεν το θελεις. Μπορεις απλα, να στησεις όπου θέλεις το πιατο και να φωναξεις τον τεχνικό της γειτονίας σου να έρθει με 1 πεδιομετρο και απλά να σου κεντραρει το πιατο στον Hotbird. 10 λεπτα θα κανει, και μαξιμουν να σου ζητησει 20 (και αυτα επειδη ειναι πανακριβο το πεδιομετρο) Αν δεν θελεις να δωσεις ουτε αυτα τα 20, και εχεις ορεξη και χρονο, μπορεις να το κεντραρεις μονος σου με λιγο τυχη και λιγο κόπο. Απλά αγοραζεις ενα εξαρτημα που δειχνει σταθμη σηματος, και το κεντραρεις σιγα σιγα μονος σου. 70 ευρω για να ερθει καποιος, να σφιξει 8 βιδες, να περασει 5-10 μετρα καλωδιο, και να κεντραρει το πιατο (εξηγησα πιο πανω πως γινεται) μπορω να το χαρακτηρισω τουλαχιστον κλεψιμο. Φιλικά Παντα. Χρηστος. Ευχαριστω.
weber122 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 η προσφορά που άξιζε ήταν αυτή με το sport pack αλλά πλέον δεν υπάρχει(θα έβλεπα inter-ολυμπιακο την κυριακή γαμw@wτο) το start pack είναι για αυτούς που βαρέθηκαν την τηλεόραση και θέλουν κανένα ντοκυμαντέρ που αξίζουν, οπότε ανάλογα τις ανάγκες.
barman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αν και εχω αλλαξει εδω και 1 χρονο σε wind-internet...Η 4Net ειναι μια χαρα οταν τους καλεις. οποτε μου χρειαστηκε πανω απο 3-4 λεπτα δεν εκαναν και παντα ηταν ευγενικοι. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το συγκεκριμενο Τμημα !!!!
Thrylos7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Στην αρχη νομιζα οτι κλασσικα θα ειναι "δωρεαν τους 3 πρωτους μηνες η Nova" κατι τετοιο, και με την ετησια δεσμευση, τους αλλους 9 τον πουλο. Τελικα εξεπλαγην που δεν ηταν ετσι, και μπορεις πανω στο χρονο να το κοψεις και στα @@ σου και ψηθηκα παρολο που εχω καει απο forthnet adsl στο παρελθον. Αυτο που με ξενερωσε ειναι οταν ειδα οτι το starpack εχει πιπες πρακτικα. Τα ποδοσφαιρα που ηθελα ειναι στο αλλο πακετο που κανει +30 ευρω....καλα οκ...
xristoforos89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστω φιλε zapermania για το λινκ! Απορια no2: Εγω που θελω απλα: α) απεριοριστη τηλεφωνια, μονο τηλεφωνια. Ιντερνετ καβατζωνω απο την θεια μου στο απο κατω σπιτι. β)Τα αθλητικα καναλια τι επιλεγω; (φαινεται χαζη η ερωτηση αλλα εχει 15επιλογες και δεν βλεπω καπου επεξηγησεις). Forthnet telephony + forthent sport(+value) ; edit: Το εψαξα. Αυτα τα πακετα με βολευουν!
Cham Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Φίλε μου,η ενεργοποίηση με τον 5 ψήφιο αριθμό που λες και ξαναλές δεν ισχύει πάντα!!!!!Μπορείς να περάσεις πολύ απλά κ από ενα κατάστημα και να κάνεις την αίτηση και τελείωσε το όλο θέμα!!!Δεν είναι αναγκαστικό να πάρεις από αυτόν τον αριθμό.Εγω όπως ξανάγραψα όλες τις φορές εκείνοι επικοινώνησαν μαζί μου και όχι εγώ με αυτούς και ακόμα και για την ενεργοποίηση ο τεχνικός πήρε σε κάποιον αριθμό που αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι.Είναι σταθερό δλδ 210.... και εκεί παίρνεις μόνο για να σου ενεργοποιήσουν την κάρτα της nova που μπαίνει στον αποκωδικοποιητή,για τίποτε άλλο!!!Ούτε καθυστερήσεις ούτε τπτ.Εκτός από αυτά,ο τεχνικός μου έδωσε και κάποιους άλλους αριθμούς (που φυσικά δεν μπορώ να γράψω εδώ) που είναι για βλάβες-προβλήματα κλπ (σταθερά και αυτά) δικά του.Μου είπε πως για οτιδήποτε πρόβλημα να επικοινωνήσω μαζί του καθώς η nova δεν πρόκειται να κάνει κάτι παρά να τον πάρει τηλ και να τον στείλει σε μένα,άρα το ίδιο πράγμα.Από ότι κατάλαβα,είναι σαν η nova να έχει δώσει κάποιο κομμάτι σε μικροεπιχειρήσεις που ουσιαστικά κάνουν όλη την δουλειά της τοποθέτησης και των βλαβών Δεν είχες αναφέρει σε ΚΑΝΕΝΑ πόστ σου πως ήθελες να κάνεις την εγκατάσταση μόνο σου!!Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ΜΗΝ σου δίνουν εγγύηση όταν πας εσυ μόνος να το παίξεις μάστορας,γιαυτό υπάρχει άλλωστε και ο τεχνικός.Θα δώσει εγγύηση σε κάποιον που δεν ξέρει ούτε καν ποιος είναι,τι γνώσεις έχει κλπ??Αν εσύ δλδ έκανες λάθος σε κάποια σύνδεση και έκαιγες κάθε τρεις και λίγο την κεραία ή οτιδήποτε άλλο,θα σου άλλαζε συνέχεια εξοπλισμούς??!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!δεν είναι χαζοί,ξέρουν τι κάνουν. Καλά αυτό που λες για το iphone μέγα fail καθώς δεν παίζει να έχεις συντονίσει και πολύ καλά την κεραία.Αυτό το μηχανάκι που είχε αυτός μαζί του ήταν γύρο στα 5 κιλά τετράγωνο με μια οθόνη που έδειχνε κάτι σαν καρδιογράφημα!! Οταν λες,δεν μας είπαν τι ώρα ξεκινάνε τι εννοείς?Εμένα όλες τις ώρες της ημέρας όλα τα κανάλια έχουν κάτι να δείξουν εκτός από κάτι παιδικά(boomerang νομίζω το λένε το ένα) που είναι μέχρι τις 12 το βράδυ.Δεν έχω παρατηρήσει άλλες διακοπές προγραμμάτων.Φυσικά αυτό μπορεί να το ξέρει και ο κάθε ένας που έχει nova,όχι μονο εμείς που είμαστε nova-forthnet Αυτό που λές για το πακέτο,έχω το 2 play της forthnet + το πακέτο προσφοράς της nova που είναι στο threat +μια καλή προσφορά επειδή είμαι πάνω από 5 χρόνια συνδρομητής προς κινητά (συγκεκριμένα εκτός από τα 60 λεπτά δωρεάν κάθε μήνα + άλλα 120 λεπτά προς κινητά κάθε μήνα αλλά πλέον δεν ισχύει αυτή η προσφορά νομίζω,ήταν για συγκεκριμένο αριθμό πελατών).Συνολική αξία 45 ευρώ τον μήνα (45,4 αν δεν κάνω λάθος) ή 90 ευρώ τους 2 μήνες (90,80 για την ακρίβεια).¨Εχω ζητήσει και μου στέλνουν αναλυτικό λογαριασμό,οπότε όποια παραπάνω χρέωση και αν έβλεπα θα τους έκραζα με την μια.¨Οπως είπα και πιο πάνω έρχονται 2 λογαριασμοί,ένας forthnet ένας nova.Τα νούμερα που σου αναφέρω παραπάνω είναι και για τα 2 μαζί. Τώρα ήρθε η σειρά σου να ξαναδιαβάσεις τι γράφεις.. Να το παίξω μάστορας Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός ? Προφανώς για τους τεχνικούς τους έχουν δική τους γραμμή για ενεργοποίηση διάβασε μας τι γράφει το βιβλιαράκι σε παρακαλώ.. Φυσικά η αίτηση δεν είναι η ενεργοποίηση γιατί σου έγραψα αλλά μάλλον έχεις τους σκοπούς σου και το παρεκαμψες απο μαγαζί Forthnet έκανα την αίτηση.. Πες μας το Nova cinema 4 k 5 τι ώρα ξεκινάνε το πρόγραμμα τους σε παρακαλώ. Απάντα με σαφήνεια αυτή την φορά επίσης.. Γιατί όλα στην λέξη πακέτο κρύβονται.. Από πότε η εγκατάσταση κεραίας επηρεάζει την εγγύηση του αποκωδικοποιητή ? και γιατί όχι της τηλεόρασης ? Ο Κόσμος δεν είναι βλάκας ούτε χαζός και έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους από αυτή την συζήτηση αλλά αν θέλουν μπορούν να πάρουν και στο 5ψηφιο και να διαπιστώσουν αν έχω πει έστω κ μια ανακρίβεια.. Η να ψάξουν στην ιστοσελίδα αν υπάρχει έστω και ένας άλλος αριθμός εξυπηρέτησης _ επικοινωνίας. Δεν έχει κανένα νόημα λοιπόν να συνεχίσει κανείς να μιλάει μαζί σου γιατί μην έχοντας επιχειρήματα αρχίζεις να είσαι εριστικός αόριστος και προσβλητικός. @ φίλε Barman εγραψα και εγώ τις παρατηρήσεις μου για την Forth την οποία δεν έχει χρειαστεί να καλέσω ποτέ αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα.
patrikios75 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εγώ έβαλα προχθές το πακέτο, Forthnet 2play Economy + Sports + Value Pack με 53,90 το μήνα. Η τοποθέτηση έγινε από εμένα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση (ο τεχνικός ήθελε 70 ευρώ). Η ενεργοποίηση έγινε σε χρόνο ρεκόρ, Τρίτη μεσημέρι αναμονή μόνο ενός λεπτού, αν και προηγούμενες μέρες που πήρα δύο φορές τηλ. για πληροφορίες η αναμονή ήταν 25 και 35 λεπτά αντίστοιχα. Ο λογαριασμός της Forthnet θα έρχεται κάθε δίμηνο όπως πάντα και θα είναι 21,50 ευρώ το μήνα και ο λογαριασμός της Nova κάθε μήνα και θα είναι 32,40. Ξέχασα να πω ότι ήμουν είδη συνδρομητής Forthnet (όχι και πολύ ευχαριστημένος). Επίσης να σας πω ότι η υπάλληλος του καταστήματος Forthnet που πήγα μου είπε ότι για υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet η προσφορά αυτή που σας αναφέρω ισχύει έως 31/8, άλλωστε και εγώ στις 16/8 πήγα (στις διαφημίσεις αναφέρονταν έως 15/8).
Cham Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εγώ έβαλα προχθές το πακέτο, Forthnet 2play Economy + Sports + Value Pack με 53,90 το μήνα. Η τοποθέτηση έγινε από εμένα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση (ο τεχνικός ήθελε 70 ευρώ). Η ενεργοποίηση έγινε σε χρόνο ρεκόρ, Τρίτη μεσημέρι αναμονή μόνο ενός λεπτού, αν και προηγούμενες μέρες που πήρα δύο φορές τηλ. για πληροφορίες η αναμονή ήταν 25 και 35 λεπτά αντίστοιχα. Ο λογαριασμός της Forthnet θα έρχεται κάθε δίμηνο όπως πάντα και θα είναι 21,50 ευρώ το μήνα και ο λογαριασμός της Nova κάθε μήνα και θα είναι 32,40. Ξέχασα να πω ότι ήμουν είδη συνδρομητής Forthnet (όχι και πολύ ευχαριστημένος). Επίσης να σας πω ότι η υπάλληλος του καταστήματος Forthnet που πήγα μου είπε ότι για υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet η προσφορά αυτή που σας αναφέρω ισχύει έως 31/8, άλλωστε και εγώ στις 16/8 πήγα (στις διαφημίσεις αναφέρονταν έως 15/8). Ανθρώπινα, σαφέστατα,και φυσικά κανείς δεν έχει ούτε δικαίωμα ούτε διάθεση να αμφισβητήσει το παραμικρό από την εμπειρία σου. Πάντως κανε μια ερώτηση να δεις για την εγγύηση ..
Sreak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επίσης να σας πω ότι η υπάλληλος του καταστήματος Forthnet που πήγα μου είπε ότι για υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet η προσφορά αυτή που σας αναφέρω ισχύει έως 31/8, άλλωστε και εγώ στις 16/8 πήγα (στις διαφημίσεις αναφέρονταν έως 15/8). Αν ισχύει αυτό είναι σούπερ γιατί έχω φίλους που θέλουνε να πάρουνε και εγώ τους είπα πως τελείωσε η προσφρορά. Εκτός από αγγλικό και γαλλικό έχει και ελληνικό (superleague) που για κάποιους είναι σημαντικό. Τώρα ποια είναι η ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι άσχετο. Ο κόσμος θα συνεχίσει να βλέπει μπάλα ακόμα και αν ο ψωμιάδης γίνει διαιτητής
xristoforos89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αν ισχύει αυτό είναι σούπερ γιατί έχω φίλους που θέλουνε να πάρουνε και εγώ τους είπα πως τελείωσε η προσφρορά. Εκτός από αγγλικό και γαλλικό έχει και ελληνικό (superleague) που για κάποιους είναι σημαντικό. Τώρα ποια είναι η ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι άσχετο. Ο κόσμος θα συνεχίσει να βλέπει μπάλα ακόμα και αν ο ψωμιάδης γίνει διαιτητής Και Champions League δεν εχει; Εγώ έβαλα προχθές το πακέτο, Forthnet 2play Economy + Sports + Value Pack με 53,90 το μήνα. Η τοποθέτηση έγινε από εμένα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση (ο τεχνικός ήθελε 70 ευρώ). Η ενεργοποίηση έγινε σε χρόνο ρεκόρ, Τρίτη μεσημέρι αναμονή μόνο ενός λεπτού, αν και προηγούμενες μέρες που πήρα δύο φορές τηλ. για πληροφορίες η αναμονή ήταν 25 και 35 λεπτά αντίστοιχα. Ο λογαριασμός της Forthnet θα έρχεται κάθε δίμηνο όπως πάντα και θα είναι 21,50 ευρώ το μήνα και ο λογαριασμός της Nova κάθε μήνα και θα είναι 32,40. Ξέχασα να πω ότι ήμουν είδη συνδρομητής Forthnet (όχι και πολύ ευχαριστημένος). Επίσης να σας πω ότι η υπάλληλος του καταστήματος Forthnet που πήγα μου είπε ότι για υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet η προσφορά αυτή που σας αναφέρω ισχύει έως 31/8, άλλωστε και εγώ στις 16/8 πήγα (στις διαφημίσεις αναφέρονταν έως 15/8). Eμενα με βαση αυτο http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html γιατι μου βγαζει 61.68 τον μηνα; Και εγω το ιδιο πακετο που εχεις και εσυ, ενδεχομενως να βαλω.
zapermania Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τώρα ήρθε η σειρά σου να ξαναδιαβάσεις τι γράφεις.. Να το παίξω μάστορας Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός ? Προφανώς για τους τεχνικούς τους έχουν δική τους γραμμή για ενεργοποίηση διάβασε μας τι γράφει το βιβλιαράκι σε παρακαλώ.. Φυσικά η αίτηση δεν είναι η ενεργοποίηση γιατί σου έγραψα αλλά μάλλον έχεις τους σκοπούς σου και το παρεκαμψες απο μαγαζί Forthnet έκανα την αίτηση.. Πες μας το Nova cinema 4 k 5 τι ώρα ξεκινάνε το πρόγραμμα τους σε παρακαλώ. Απάντα με σαφήνεια αυτή την φορά επίσης.. Γιατί όλα στην λέξη πακέτο κρύβονται.. Από πότε η εγκατάσταση κεραίας επηρεάζει την εγγύηση του αποκωδικοποιητή ? και γιατί όχι της τηλεόρασης ? Ο Κόσμος δεν είναι βλάκας ούτε χαζός και έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους από αυτή την συζήτηση αλλά αν θέλουν μπορούν να πάρουν και στο 5ψηφιο και να διαπιστώσουν αν έχω πει έστω κ μια ανακρίβεια.. Η να ψάξουν στην ιστοσελίδα αν υπάρχει έστω και ένας άλλος αριθμός εξυπηρέτησης _ επικοινωνίας. Δεν έχει κανένα νόημα λοιπόν να συνεχίσει κανείς να μιλάει μαζί σου γιατί μην έχοντας επιχειρήματα αρχίζεις να είσαι εριστικός αόριστος και προσβλητικός. @ φίλε Barman εγραψα και εγώ τις παρατηρήσεις μου για την Forth την οποία δεν έχει χρειαστεί να καλέσω ποτέ αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εάν έχεις την καλοσύνη,για να βγει και κάποιο αποτέλεσμα από όλα αυτά που λέμε μην ειρωνεύεσαι και γράφεις με μαυρισμένα γράμματα,είναι άσχημο ακόμα και για αυτούς που απλά διαβάζουν το threat.Φιλική συζήτηση κάνουμε γι αυτό χαλάρωσε λίγο.Τώρα σε αυτά που λες,δεν εννοούσα εσένα συγκεκριμένα όταν έλεγα μάστορας κτλπ,γενικά μιλούσα για τον οποιοδήποτε(μηχανικός αυτοκινήτων σπουδάζω,έχει καμία σχέση με την προσφορά της forthnet-nova...δεν νομίζω).Σε αυτά που λες για τους τεχνικούς,τα βιβλιαράκια και τους σκοπούς μου δεν απαντάω καν γιατί πολύ απλά τζάμπα θα γράφω.Μάλλον νομίζεις ότι είμαι υπαλληλάκος κάποιας από τις 2 εταιρίες και προσπαθώ να πιάσω πελάτη για τον χειμώνα.Αυτό για το nova cinema 4 k 5 δεν μπορώ να σου πω καθώς στο start pack δεν είναι ανοιχτά τα κανάλια και επίσης επειδή δεν υπάρχει nova cinema 5...τουλάχιστον σε μένα.Καλύτερα μην βάζεις λέξεις που δεν έχω γράψει σε κανένα από τα post μου(γιατί όλα στην λέξη πακέτο κρύβονται...),πιστεύω πως γράφω με απόλυτη σαφήνεια,ακόμα και για το τι πληρώνω που ήταν απλά μια ειρωνική ερώτησή σου.Οσο για την εγγύηση από ότι είδα σου είπε και ένα άλλο παλικάρι πως δεν έχεις θέμα ακόμα και αν κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση,εγώ απλά θα πω πως δεν ξέρω τι παίζει,σε εμένα και στον ξάδερφό μου που έβαλε τεχνικός το πιάτο κτλπ δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως ο κόσμος δεν είναι ούτε χαζός ούτε βλάκας και πως μια χαρά συμπεράσματα βγάζουν από την συζήτησή μας.Εγώ πουθενά δεν είπα πως λες ανακρίβειες ή κάτι τέτοιο,μόνος σου τα γράφεις αυτά οπότε και δεν παρεμβαίνω.Οποιος θέλει τα σταθερά τηλέφωνα που έχω από τον τεχνικό μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου να του τα δώσω,απλά δεν μπορώ να τα πω έτσι δημόσια. Για το αν έχει νόημα κάποιος να μιλάει μαζί μου,πίστεψέ με,μπορεί να το κρίνει ο ίδιος και σίγουρα όχι εσύ.Εγώ λέω τα πράγματα όπως έγιναν στην δικιά μου περίπτωση και δεν νομίζω πως χρειάζεται να έχω επιχειρήματα για αυτό.Μάλλον έχεις μπερδέψει τα forum με δικαστικές αίθουσες. Εν πάσι περιπτώσει εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω όλο αυτό το αλαλούμ που γίνεται,γράψε και πες ότι θες για μένα με τις ευλογίες μου,ίσως να είναι και ο μόνος τρόπος διαλόγου σου. Παιδιά,χίλια συγνώμη για όλο αυτό το offtopic.Στο θέμα μας,τα μόνα προβλήματα που αντιμετώπισα εγώ με την nova ήταν 1ον η καθυστέρηση του τεχνικού ενώ είχε γίνει η αίτηση (2-3 βδομάδες,ενώ εγώ νόμιζα 3-4 μέρες) και 2ον μετά την λήξει των 2 μηνών δωρεάν hd πήγαν να μου τα βάλουν έτσι στο ντούκου χωρίς να με ρωτήσουν με εξτρά χρέωση φυσικά,μόλις το αντιλήφθηκα πήγα στο κατάστημα με τον λογαριασμό με την εξτρά χρέωση και όλα μια χαρά,δεν πλήρωσα τίποτα (είδα και τσάμπα ένα μήνα hd) Αυτά απο εμένα Φιλικά όπως πάντα,Αντώνης
Cham Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Εμένα οι φίλοι μου το λένε κώλοτουμπα.. Για να είμαστε κ χρηστικοί όμως. Για όσους ενδιαφέρονται και έχουν iPhone Εφαρμογή νούμερο 1 > Nova i-guide για να έχετε το πρόγραμμα στο κινητό σας. Εφαρμογή νούμερο 2 > Sat Finder για να γλυτώσετε τα 70 ευρω κ αν σας πουν κ εσάς για την εγγύηση υπάρχουν κ άλλες λύσεις. Έτσι δεν θα χρειαστείτε το πεδιομετρο μιας και αυτή η εφαρμογή έχει τσεκαριστεί και συγκριθεί και έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Εδώ είναι το link του προγράμματος novacinema για να έχετε μια ιδέα τι θα δείτε κ τι ώρα αρχίζουν >< http://www.novacinema.gr/today.asp?dn=19&vdate=19/8/2011 Αν σκέφτεστε να εκμεταλλευτείτε την δορυφορική τηλεόραση με περισσότερες επιλογές στο μέλλον πάρτε δικό σας εξοπλισμό με διάμετρο πιάτου τουλάχιστον 1.10 και δικό σας αποκωδικοποιητή.Κάντε μια βόλτα από κατάστημα δορυφορικών έχουν απίστευτες οικονομικές λύσεις. Καλημέρα λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.