vicky5 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Χαμος μια κουβεντα ειπα...να ρωτησω μονο κατι..το nova strat pack εγω καταλαβα οτι εχει μεσα τα αθλητικα καναλια κανονικα..λαθος καταλαβα?
krypton Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Επίσης να σας πω ότι η υπάλληλος του καταστήματος Forthnet που πήγα μου είπε ότι για υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet η προσφορά αυτή που σας αναφέρω ισχύει έως 31/8, άλλωστε και εγώ στις 16/8 πήγα (στις διαφημίσεις αναφέρονταν έως 15/8). χρήσιμη πληροφορία. ηθελα και εγω να το ρωτησω απο τη στιγμη που ολη η λιγκα μεταφερθηκε σε ενα καναλι
zapermania Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Χαμος μια κουβεντα ειπα...να ρωτησω μονο κατι..το nova strat pack εγω καταλαβα οτι εχει μεσα τα αθλητικα καναλια κανονικα..λαθος καταλαβα? Δυστυχώς όχι,το start pack δεν έχει μέσα τα αθλητικά κανάλια,μόνο ένα με highlights έχει
vicky5 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς όχι,το start pack δεν έχει μέσα τα αθλητικά κανάλια,μόνο ένα με highlights έχει E TOTE βλακεια πακετο...ακυρο το θεματακι..νομιζα οτι οταν ελεγαν 4 καναλια αθλητικων εννοουσαν αυτο...πφφφφφφ παραπληροφορηση σκετη ειμαι
zapermania Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 E TOTE βλακεια πακετο...ακυρο το θεματακι..νομιζα οτι οταν ελεγαν 4 καναλια αθλητικων εννοουσαν αυτο...πφφφφφφ παραπληροφορηση σκετη ειμαι Καλά,άμα είχε μέσα και τα αθλητικά θα είχε γίνει Ο χαμός πιστεύω.Ξαφνικά όλοι οι Ελληνες θα είχαν nova στα σπίτια τους!!Αλλά πού τέτοια προσφορά??!!
Sreak Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Η προσφορά που είχε μέχρι και 15 του μήνα ήταν κοντά σε αυτό που αναφέρετε. Εδινε το σπορτσ πακ με 53 ευρώ/μήνα μαζί με forthnet economy. Αν σκεφτείς πως το economy μόνο του (τηλέφωνο + ιντερνετ) αν θυμάμαι καλά έχει 32 ευρώ/μήνα ειναι σαν να σου έδινε το sports pack με 21 ευρώ
xristoforos89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Η προσφορά που είχε μέχρι και 15 του μήνα ήταν κοντά σε αυτό που αναφέρετε. Εδινε το σπορτσ πακ με 53 ευρώ/μήνα μαζί με forthnet economy. Αν σκεφτείς πως το economy μόνο του (τηλέφωνο + ιντερνετ) αν θυμάμαι καλά έχει 32 ευρώ/μήνα ειναι σαν να σου έδινε το sports pack με 21 ευρώ Το economy μονο τηλεφωνια εχει. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013086
willyb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το economy μονο τηλεφωνια εχει. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013086 Οχι το economy,ειναι το 2play Economy http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960
Sreak Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Οχι το economy,ειναι το 2play Economy http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960 Ακριβώς έχει τηλεφωνία (απεριοριστα σταθερα σε Ελλάδα) και '24'αρι ίντερνετ επομένως αν κάποιος ήθελε να βάλει το sports pack θα τον συνέφερε πολύ να πάρει την προσφορά.
giorginho Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Η προσφορά που είχε μέχρι και 15 του μήνα ήταν κοντά σε αυτό που αναφέρετε. Εδινε το σπορτσ πακ με 53 ευρώ/μήνα μαζί με forthnet economy. Αν σκεφτείς πως το economy μόνο του (τηλέφωνο + ιντερνετ) αν θυμάμαι καλά έχει 32 ευρώ/μήνα ειναι σαν να σου έδινε το sports pack με 21 ευρώ Bασικα αυτη ηταν η μονη καλη προσφορα και μονο για υπαρχοντες συνδρομητες nova στο εν λογω πακετο (αφου με 1 επιπλεον ευρω θα επαιρναν full double play). Για ολους τους υπολοιπους πιστευω οτι και τα 20 και τα 30 ευρω επιπλεον που θα προσθεσει μια συνδρομη στη nova ακομα και με την συνδιαστικη προσφορα ειναι υπερβολικα πολλα (αλλιως θα τα πληρωναμε και παλιοτερα αν ηταν). Επισης επειδη εχω παρει προσφατα 1-2 τηλεφωνα για διευκρινισεις, ΔΕΝ ισχυει καμια απο τις σπεσιαλ προσφορες εαν ο πελατης ηδη συνδιαζει ή εχει συνδιασει εστω και μια φορα στο παρελθον 4νετ και νοβα μαζι...
REDODIN7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δεν νομιζω να προσφερει κατι το ιδιαιτερο σε αυτη τη τιμη, προσωπικα ειμαι απο τους τυχερους αφου εχω ΟΝ Tripleplay και ολα ειναι μια χαρα. Βεβαια για να λεμε του στραβου το δικιο στην αρχη ηταν αθλια τωρα ομως δυνω 36 ευρω με απεριοριστα σταθερα,ιντερνετ και τηλεοραση
Innersense Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Όπως βλέπω είμαι από τους λίγους που δεν εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά και προτίμησα να κάνω downgrade στο πακέτο σύνδεσης μου σε forthnet economy με 25Ε/μήνα για ένα χρόνο μιας και ούτε στο εξωτερικό έκανα κλήσεις, ούτε τη μια ώρα σε κινητά εξαντλούσα και ούτε φυσικά υπήρχε περίπτωση να κάτσω να δω Nova. Το μόνο που ελπίζω είναι απλά μετά την πάροδο του χρόνου να συμ-πέσει κάποια άλλη προσφορά για να μείνω στην ίδια τιμή αλλιώς με βλέπω ξανά στην αναζήτηση του ποιο φτηνού. Είναι ζόρικα τα πράγματα παιδιά, λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν.
SV1EOD Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 .....την δορυφορική τηλεόραση με περισσότερες επιλογές στο μέλλον πάρτε δικό σας εξοπλισμό με διάμετρο πιάτου τουλάχιστον 1.10 και δικό σας αποκωδικοποιητή.Κάντε μια βόλτα από κατάστημα δορυφορικών έχουν απίστευτες οικονομικές λύσεις. Αυτό που λες δεν είναι κακή σκέψη αλλά ειδικά το να αγοράσεις δικό σου αποκωδικοποιητή αν δεν θέλεις να ψαχτείς με άλλα κανάλια δεν έχει νόημα. Τον αγοράζεις όταν και αν τον χρειαστείς. Η κάρτα της NOVA είναι παντρεμένη με τον δέκτη οπότε δεν παίζει αλλού(τουλάχιστον αυτό ξέρω). Οπότε ναι αν φωνάξεις τεχνικό καλή ιδέα είναι να πάρεις μεγαλύτερο πιάτο για να γλυτώσεις τα έξοδα εγκατάστασης στο μέλλον και το ράβε-ξήλωνε. Αλλά αν το βάζεις μόνος σου μια χαρά είναι και αυτό που σου δίνουν και κάνεις τις όποιες αλλαγές όταν και αν προκύψουν. Όπως πολύ ωραία λέει και ο Innersense: "Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν". Τώρα πως μας έριξε ο Jefry είναι άλλο θέμα.
papars Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αν κάποιος επιθυμεί να έχει νόβα υποχρεωτικά θα πάει σε ιδιοκτησιακό δέκτη με παντρεμένη κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι κανένας δέκτης, πέραν από αυτό που σας έδωσε μαζί δεν διαβάζει την κάρτα της -ούτε άλλος ίδιος. Το ίδιο θα συμβεί και με τον ΟΤΕ - σύμφωνα με αυτά που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα για τον εξοπλισμό του. Τα ιδιοκτησιακά μηχανήματα (δέκτες, πιάτο κλπ) είναι φτιαγμένα με γνώμονα το χαμηλό κόστος και την φιλοσοφία της παρωπίδας. Τι νόημα θα είχε να βλέπατε άλλα κανάλια από αυτά που έχετε πληρώσει και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; (ή να δείτε ότι κάτι που εσείς πληρώνετε άλλοι το βλέπουν τσάμπα.) Αν δεν σας ενδιαφέρει το νόβα, το ποδόσφαιρο και τα ελληνικά κανάλια υπάρχουν άλλες λύσεις. Υπάρχουν δεκάδες ελεύθερα, ιταλικά και γερμανικά κανάλια, καθώς και πάμπολλα άλλων γλωσσών (αραβικά, τούρκικα κλπ) Αγγλόφωνα δεν υπάρχουν πολλά που να είναι ελεύθερα και να αξίζουν (δηλαδή να έχουν ταινίες / ποδόσφαιρα). Όμως με έναν απλό δέκτη και ένα κάτοπτρο από 90εκ και πάνω, στραμμένο στον Astra 2 στις 28 μοίρες ανατολικά θα δείτε ένα πακέτο που λέγεται freeSat (http://www.freesat.co.uk/) με αρκετά ενδιαφέροντα αγγλόφωνα ελεύθερα κανάλια. Δυστυχώς τα BBC δεν τα λαμβάνουμε λόγω του ότι δεν μας καλύπτει η δέσμη μετάδοσής τους αλλά λαμβάνουμε ένα πακέτο με feeds του BBC (με όνομα stream) το οποίο δείχνει αρκετά από το πρόγραμμά του. Κατά τη γνώμη μου, αν θέλετε να πληρώσετε συνδρομή, πάρτε το αγγλικό πακέτο (sky digital) αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Αν αποφασίσετε να πάτε προς το δρόμο των δορυφορικών καναλιών πρέπει να πάρετε δέκτης υψηλής ανάλυσης, τύπου DVB-S2 mpeg4. Παλαιότερου τύπου δέκτες δεν έχει νόημα αφού δεν λαμβάνουν τα νεότερα κανάλια. Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι τα τελευταία χρόνια το Αλβανικό δορυφορικό πακέτο δείχνει το ελληνικό (και ιταλικό) πρωτάθλημα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν αυτή τη λύση αφού είναι παρασάγγες φτηνότερο από το νόβα. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε (με).
tiniakos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Οι αλβανοί πια (tring) δεν δείχνουν Ελληνικό πρωτάθλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.