rafail1994 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μπορείς να δανειστείς από κάποιον φίλο μια κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις;
Inferno_lb13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μπορείς να δανειστείς από κάποιον φίλο μια κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις; θα δω τι θα κάνω μάλλον θα το δώσω σε φίλο τεχνικό, ο οποίος χωρίς να το έχει δει ακόμα, μου λέει ότι μάλλον είναι η μητρική. υπάρχει τέτοια πιθανότητα? αυτο σημαίνει ότι πάμε για καινούργιο μηχάνημα.
rafail1994 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Υπάρχει μια περίπτωση να είναι και η μητρική . Για ρίξε μια ματιά για κανένα φουσκωμένο η καμένο πυκνωτή
filip123go Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Βασικά στην κατάσταση που είσαι πιο πιθανόν είναι να φταίει η gpu παρά η μητρική..!
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μα δεν μπορώ να καταλάω πως χάλασε η μητρική αφου ο υπολογιστής ηταν κλειστός τόσες μέρες. Εκτος και αν έπαιξε καμια αυξωμίση του ρεύματος και έκανε την ζημιά , ολα πάντως δείχνουν μητρική
rafail1994 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μα δεν μπορώ να καταλάω πως χάλασε η μητρική αφου ο υπολογιστής ηταν κλειστός τόσες μέρες. Εκτος και αν έπαιξε καμια αυξωμίση του ρεύματος και έκανε την ζημιά , ολα πάντως δείχνουν μητρική Και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου σε αυξωμίση του ρεύματος. Και εάν δεν έχει και από την καλή σειρά της Thermaltake τότε μεγαλώνει η πιθανότητα
filip123go Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου σε αυξωμίση του ρεύματος. Και εάν δεν έχει και από την καλή σειρά της Thermaltake τότε μεγαλώνει η πιθανότητα Να μην έκαψε τροφοδοτικό και να πέρασε κατευθείαν μητρική...? Είναι αρκετά δύσκολο, εφόσον ήταν κλειστό το pc....
ektor7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 99% ειναι η καρτα γραφικων,οταν μπορεσεις να βαλεις καποια αλλη και δε δουλεψει,τοτε πας στην μητρικη! Το ιδιο προβλημα αντιμετοπιζω με το λαπτοπ μου(hp tx2)!
cynic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Το παλιο μου pc με τα παρακατω: Asus p4p800se, [email protected] northwood, 6600gt ,420watt psu. To θεμα εχει ως εξης.Τελος Μαρτιου εστησα νεο pc ,οποτε φορμαρα το παλιο και περασα win7.Δουλευε κανονικα.Να επισημανω οτι απο τον Μαρτιο μεχρι τωρα ηταν εκτος ρευματος σε ντουλαπα.Το εβγαλα προχθες λοιπον και κανει και σε μενα το ιδιο πραγμα.Με το που ανοιγει, ενω δουλεουν ολα, δεν δινει σημα στην οθονη.Μπαινει σε standby mode το μονιτορ κατευθειαν.Η οθονη ειναι η dell ultrasharp 23'.Δουλευει κανονικα στο νεο pc.Δοκιμασα και dvi, και vga και το dvi-vga ανταπτορακι.Επισης δοκιμασα και μια samsung crt. Στα του πυργου τωρα.Αλλαξα τροφοδοτικο, καρτα γραφικων, εβγαλα τις 4χ512 kingston@333 ddr1 μνημες.Τις δοκιμασα μια-μια.Εβγαλα εντελως σκληρο και drive.Εκανα καμια 10αρια φορες clear cmos απο το jumper της mobo.Eβγαλα την μπαταρια του bios για μια μερα εντελως, δοκιμασα και διαφορετικη μπαταρια.Αλλαξα ψυκτρα στη cpu αφου την επανατοποθετησα και της εβαλα νεα αλοιφη.Εβγαλα ολα τα επιπλεον usb που μπορουσαν να αφαιρεθουν απο τη μητρικη. H μητρικη δεν δειχνει να εχει καποια φθορα.Ολοι οι πυκνωτες εμφανισακα ειναι ενταξει. Μου κανει μεγαλη εντυπωση η ολη φαση, μιας και ειναι η μοναδικη φορα που αυτο το pc εχει βρεθει εντελως εκτος πριζας Σκεφτομαι να βγαλω και τη μητρικη απο το κουτι εντελως αλλα προσπαθω να το αποφυγω προς το παρων. Καθε ιδεα ευπροσδεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.