Προς το περιεχόμενο

προλημα κατα την εκκινηση του υπολογιστη

sakmex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

ανοιγω το pc και αντι να κανει boot απο το σκληρο δισκο μου βγαζει το εξης μυνημα DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER.ενω μπαινω στο setup και στο boot device priority πρωτο εχω το σκληρο δισκο και στο hard disk drives πρωτο εχω το σκληρο με το λειτουργικο (δηλ ολα ειναι κανονικα ,δεν εχω πειραξει κατι)αυτο παει και κανει boot απο το dvd.το ειχα και πιο παλια αυτο το προβλημα που και που και εβγαζα τον εξωτερικο δισκο απο το usb και μου ξεκιναγε κανονικα.τισ τελευταιες δυο εβδομαδες εχω προσθεσει εναν εσωτερικο και σημερα μου δημιουργηθηκε παλι αυτο το προβλημα.τι να κανω ?

μπορει να βοηθησει καποιος?

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

παλι τα ιδια.

εβγαλα τον εσωτερικο που προσθεσα τωρα τελευταια και ξεκολισε...

επειδη δε γινεται να το κανω αυτο συνεχεια οποτε τρωει σκαλωμα, υπαρχει καποια λυση?

Δημοσ.

παλι τα ιδια.

εβγαλα τον εσωτερικο που προσθεσα τωρα τελευταια και ξεκολισε...

επειδη δε γινεται να το κανω αυτο συνεχεια οποτε τρωει σκαλωμα, υπαρχει καποια λυση?

Ide η sata είναι ο εσωτερικός..?

Δημοσ.

Οπότε αν βγάλεις τον δίσκο αυτον απο επάνω παίζει κανονικα ε ?

Ειχα και εγώ ενα πρόβλημα καποια στιγμή με εναν τέτοιο δίσκο καθηστερούσε στην αρχή το boot του pc και αργότερα δημιουργούσε προβλήματα και στους αλλους δίσκους.

Βασικά άλλαξε του θέση στην μητρική αν ειναι ide η sata και καλώδιο να δεις

Δημοσ.

SATA ειναι.του αλαξα θεση και προς το παρον λειτουργει κανονικα...αλλα το ιδιο συνεβαινε και με τον εξωτερικο σκληρο αλλα εχει λιγο καιρο που σταματησε να το κανει.μηπως επειδη στον εσωτερικο δισκο που εχω το λειτουργικο επειδη ειναι δυο δισκοι και τους εχω βαλει να δουλευουνε σαν ενας(εχει 2 δισκους 500gb και τους βλεπω σαν 1 δισκο 1tb και αλλος ενας 2tb αυτος που εβαλα τωρα τελευταια) μηπως λεω μηπως ειναι εκει το προβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...