Προς το περιεχόμενο

Σκληρός δίσκος για λάπτοπ

traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση... Ο σκληρός στο λάπτοπ μου είναι έτοιμος να παραδώσει πνεύμα, είχε φάει ένα σκάλωμα και είχε πολλά bad sectors έκανα ένα format και μέχρι στιγμής δουλεύει το λάπτοπ αλλα έχει χάσει την ταχύτητα που είχε όταν ήταν καλά ο σκληρός. Έχω 2 250GB Hitachi HTS542525K9SA00 τον 2ο τον έχω για να αποθηκεύω ταινίες και τέτοια. Λέω λοιπόν να πάρω έναν καινούργιο και κύριο σκληρό εκεί γύρω στα 250 - 300 GB

Έχετε να προτείνεται κανέναν ρε παιδιά? Επίσης μπορώ τον παλιό να αγοράσω μετά μια θήκη και να τον κάνω εξωτερικό να μεταφέρω καμια μαλακιούλα???

Δημοσ.

+1 κ απο μένα για τον scorpio black στα 320gb. Τον φοράω 6 μήνες και είναι φτιαγμένος για λειτουργικά συστήματα. Γρήγορος κ αξιόπιστος.

Πρόσφατα τον παρήγγειλα κ για το δεύτερο λάπτοπ της οικογένειας.

Δημοσ.

+1 κ απο μένα για τον scorpio black στα 320gb. Τον φοράω 6 μήνες και είναι φτιαγμένος για λειτουργικά προγράμματα. Γρήγορος κ αξιόπιστος.

5 χρόνια εγγύηση είναι ένα μεγάλο +

Δημοσ.

Την γρηγοράδα που έχουν οι υβριδικοί δεν την φτάνουν τα άλλα.

Οπότε αν δεν βάλεις ssd,το βλέπω μονόδρομο.

Τα 5 χρόνια εγγύηση πάλι δεν λένε τίποτα σε σχέση με τα 2 πόσα είναι των αλλων.

Αν χάσω τα αρχεία μου τι να την κάνω την 5ετή εγγύηση για έναν σκληρό σημερινής αξίας 40-50 ευρώ

Δημοσ.

+1 κ απο μένα για τον scorpio black στα 320gb. Τον φοράω 6 μήνες και είναι φτιαγμένος για λειτουργικά προγράμματα. Γρήγορος κ αξιόπιστος.

Τον τοποθέτησα πρόσφατα στο macbook μου, και με αφορμή αυτό το thread αγόρασα σήμερα άλλον ένα για το Dell. Πολύ καλός και σε καλή τιμή για την ποιότητα του. Οι ssd είναι φανταστικοί αλλά συνεχίζουν να είναι πολύ ακριβοί για τα δικά μου γούστα

Δημοσ.

Τον τοποθέτησα πρόσφατα στο macbook μου, και με αφορμή αυτό το thread αγόρασα σήμερα άλλον ένα για το Dell. Πολύ καλός και σε καλή τιμή για την ποιότητα του. Οι ssd είναι φανταστικοί αλλά συνεχίζουν να είναι πολύ ακριβοί για τα δικά μου γούστα

Κ γω σε macbook τον έχω φίλε. tongue.gif

@ Cham: όπως με προλάβαν, τι να την κάνω την εγγύηση αν "χτύπησει" ο δίσκος κ χάσω τα αρχεία μ.

@ palawiaris: Από αξιοπιστία δύσκολα οι υβριδικοί να ανταγωνιστούν όμως έναν μικρό, λιτά φτιαγμένο black scorpio.

Δημοσ.

Είτε Western Digital Black Scorpio πάρεις , είτε Seagate Momentus , πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις θα έχεις. Κάποια reviews δίνουν προβάδισμα ταχύτητας στον Seagate αλλά και το αντίθετο. Δεν βγαίνει άκρη δλδ. Όταν βρέθηκα και εγώ στο δίλλημα επέλεξα τον Seagate γτ εντόπισα αρκετές αναφορές βλάβης και υπερθέρμανσης σε WD 2,5" δίσκους σε ξένα φόρουμς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...