Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία υπολογιστή

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια θα ήθελα την βοήθεια σας ενας φιλος μου θελει να παρει ενα καινουριο κουτι εως 380 ευρω μαζι με UBS.Χωρις οθονη,πληκτρολογιο,ποντικι.Εχετε καμια καλή πρόταση απο e-shop πάντα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια θα ήθελα την βοήθεια σας ενας φιλος μου θελει να παρει ενα καινουριο κουτι εως 380 ευρω μαζι με UBS.Χωρις οθονη,πληκτρολογιο,ποντικι.Εχετε καμια καλή πρόταση απο e-shop πάντα

ups εννοείς;

edit: Γιατί eshop? Και btw δύσκολα θα βγει pc Με τόσα λεφτά. Για ποια χρήση το θέλει και ποια οθόνη έχει;

Δημοσ.

Οτι θα βγει θα βγει αλλά και το Ups Μέσα που δε ξέρω τι μπορεί να βρει και ΑΝ από eshop στενεύει το πράμα και λόγω των τιμών του μαγαζιού

Δημοσ.

μενει επαρχια και το ρεύμα κοβεται συχνα ....οσο για τα χρηματα δινει λιγα γιατι απλα δεν τον θελει για πολλα πολλα

Δημοσ.

Αυτά από μένα κάτι καλύτερο δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις .

psu:Corsair Builder Series CX430 V2 44.90 €

mobo:ECS A75F-M2 59.00 €

cpu:AMD A6 X4 3650 98.19 €

hdd:Samsung Spinpoint F3 37.75 €

ram:Kingston KVR1333D3N9/4G 20.85 €

case:Xigmatek Asgard 40.18 €

ups:APC Power-Saving Back-UPS 72.90 €

dvd-rw:Sony AD-7260S 15.89 €

Σύνολο:389.87E

Δημοσ.
οσο για τα χρηματα δινει λιγα γιατι απλα δεν τον θελει για πολλα πολλα

δηλαδη τον θελει μονο για ιντερνετ; οκ τοτε πήγαινε στη συνθεση του ραφαηλ...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ rafail αν μπορείτε να μου συνθεσετ άλλον ένα χωρίς ups μέχρι 360 ευρω

edit rafail μονο απο e-shop σορρυ αλλα δεν μπορει να το παρει απο αλλου

Δημοσ.

δεν εχει το eshop σχεδον καθολουυ ποικιλια απο hardware...δεν υπαρχουν καν τα κοματια που σου προτεινει ο rafail..

Δημοσ.

haris δεν πειραζει θελει απλα εναν υπολογιστη να μπαινει ιντερνετ τιποτα άλλο!

εγω έφτιαξα αυτον οκ ειναι:)

Κουτι[/ur

Επεξεργαστής

RAM

Γραφικων

Μητρική

ειναι λαθος η μητρικη,δεν ταιριαζει με τον επεξεργαστη..θες 775 socket :)

Δημοσ.

Δε νομίζω να χρειαστεί τότε ξεχωριστή κάρτα γραφικών.Και θα πήγαινα σε 2 GB μνήμη και όταν μαζευτούνε λεφτά άλλα 2.Σκληρό δίσκο δε θέλει ;

Κάτι σε laptop/netbook ;

Δημοσ.

Τα έβαλα και αυτά μέσα όμως ξέχασα τροφοδοτικο και μαζι με ubs παει 400 πφφφ μέχρι 360 θέλει τελικά με ubs ελάτε ρε παιδια φτιάξτε μου ένα της πλάκας:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...