arsenal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Γιατί είναι απο Επαρχεια και δεν θέλει κούριερ και τέτοια
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Στο πλαίσιο δεν θα πληρώσει τίποτα από μεταφορικά μόνο στο vision studio και στο ups
arsenal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα σε περίπτωση βλάβης θα είναι πάλι μεγάλη διαδικασίατσακωμενος είσαι με τα e-shop παιδι μου;:) αφου σου λέω ότι πιο απλό θέλει
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα σε περίπτωση βλάβης θα είναι πάλι μεγάλη διαδικασίατσακωμενος είσαι με τα e-shop παιδι μου;:) αφου σου λέω ότι πιο απλό θέλει το πιο απλο που μπορει να παρει, απο εκει, ειναι αυτο.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900892 μην ψαχνεις για desktop + UPS.....!!!!!!!
dimpa16 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα σε περίπτωση βλάβης θα είναι πάλι μεγάλη διαδικασίατσακωμενος είσαι με τα e-shop παιδι μου;:) αφου σου λέω ότι πιο απλό θέλει Ναι αλλα σε περιπτωση βλαβης,θα ψαχνει να βρει e-shop !!!! Δεν καταλαβενεις οτι το μαγαζι κλεινει και ξεπουλαει ??? Πες του να ξεκολησει λιγακι το μυαλο του...για το δικο του συμφερον μιλαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.