GTNAPO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Παιδιά λιγη βοηθεια... θελω να αγορασω laptop στα 600-650 ευρω.Λιγο που εψαξα κατελιξα στο Asus X53SV-SX100V (i5-2410M) kαι το βρηκα σε media markt.Κοστιζει 649 ευρω περιπου.Το laptop το χρειαζομαι για να τρεχω προγραμματα οπως cubase, pro tools, GIS, AYTOCAD κ.α. Γενικα θελω κατι που να τα σηκωνει αυτα τα προγραμματα χωρις να κολαει και με οσο το δυνατον καλυτερη καρτα ηχου και επεξεργαστη για μια σχετικα καλη ηχογραφηση απο cubase π.χ. Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι καλο??Αν οχι τι θα μου προτινατε σε αυτη την κατηγορια χρηματων??Ειμαι λιγο ασχετος με τα pc..παρακαλω βοηθηστε! http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1745 ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 δεν ξερω.ενω την asus se board και καρτες την παραδεχομαι σε laptopθα προτιμουσα κανα toshiba η κανα sony vaio.
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Η αλήθεια πως και εγώ αν έπαιρνα laptop και ειχα τα χρήματα θα πήγαινα για sony vaio πληρώνεις κατι παραπάνω αλλα όντως ειναι σταθερή αξία , όπως και τα toshiba φυσικά αλλα θα ηταν 2η επιλογή. Τώρα αν ήθελα καθαρά gaming laptop μονο σε αυτην την περίπτωση θα πήγαινα σε Asus.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 ναι η toshiba ειναι δευτερη επιλογη απλα ειναι ενα κλικ πιο φτηνη απο την sony και δινει παραπανω εγγυηση σε καποιες περιπτωσεις η την πληρωνεις πιο φτηνα την επεκταση.το service toshiba ειναι ελλαδα με ολα τα συν και τα πλην που εχει.του sony vaio ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΕΙ ΔΑΝΙΑ.αννα να σου πω περισσοτερο εμπιστευομαι να παει εξω παρα να τα φτιαχνει ο καθε ... εδω... Για gaming ουτε asus alla alienware:p
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ωραία τα alienware αλλα δυστηχώς στην ελλάδα τα πληρώνεις 300 400 euro πάνω απο την τιμή τους
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 συν οτι στα λεφτα που θελει ουτε το καπακι απο το alienware δεν θα βρει.
xfade Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μπορείς να κοιτάξεις για DELL XPS Studio για τη δουλειά, την αξιοπιστία και κοντά στα λεφτά που λές.
xfade Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Για τα όσα έγραψε ότι θέλει να κάνει, είναι το μίνιμουμ αξιόπιστο και δοκιμασμένο σαν λύση. Βέβαια το πως θα τρέξει ProTools σε onboard κάρτα από laptop, είναι δικό του θέμα, αλλά οκ...
GTNAPO Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ουφ...δυσκολο θεμα τελικα...αν βαλω καμια εκσωτερικη καρτα ηχου αργοτερα θα φτιαξει καθολου???Αλλα να μου πεις τωρα αμα ειναι να παρεις εξωτερικη γιατι εξαρχης δε δινεις και κατι παραπανω??....ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!Τεσπα..αν θα μπορουσατε στειλτε μου καποια links με τα συγκεκριμενα μοντελα που προαναφερατε...μου ειπαν και για τα DELL καλα λογια οχι ομως για τα tosiba kai sony σε αυτα τα λεφτα...καπως πολυπλοκο!!
cabdik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Παιδιά λιγη βοηθεια... θελω να αγορασω laptop στα 600-650 ευρω.Λιγο που εψαξα κατελιξα στο Asus X53SV-SX100V (i5-2410M) kαι το βρηκα σε media markt.Κοστιζει 649 ευρω περιπου.Το laptop το χρειαζομαι για να τρεχω προγραμματα οπως cubase, pro tools, GIS, AYTOCAD κ.α. Γενικα θελω κατι που να τα σηκωνει αυτα τα προγραμματα χωρις να κολαει και με οσο το δυνατον καλυτερη καρτα ηχου και επεξεργαστη για μια σχετικα καλη ηχογραφηση απο cubase π.χ. Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι καλο??Αν οχι τι θα μου προτινατε σε αυτη την κατηγορια χρηματων??Ειμαι λιγο ασχετος με τα pc..παρακαλω βοηθηστε! http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1745 ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! λαπτοπ χρειαζεσαι λογω φορητοτητας? δλδ να το παιρνεις μαζι σου ή θα καθεται σε ενα γραφειο? γιατι με αυτο το μπατζετ φτιαχνεις desktop θηριακι!!
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 dell Θα βρεις πολλα ωραια μηχανηματα θηριακα και πολυ καλα αλλα οχι σε αυτα τα λεφτα.γενικως οπως ειπε ο xfade με αυτα τα λεφτα παιρνεις το Minimum απο ενα λαπτοπ για την δουλεια που θες.τωρασε αυτα τα λεφτα ειτε sony παρεις eite tosbhisa ειτε dell μην περιμενεις κατι τρελο για τον λογο οτι θα παρεις κατηγορια για ολους.υπαρχουν και αξιολογα λαπτοπ se dell αλλα πας 1000+ Πιο επαγγελματικες κατηγοριες.σε sony vaio ειτε παρεις των 500 ειτε των 1500 δεν αλλαζουν και πολλα πιστευω σε κατασκευη αντιθετα με τα dell.το ιδιο πιστευω και για Toshiba.και cosmio να παρεις που ειναι καλα κατασκευαστικα δεν διαφερει και τρελα αποτα πιο φτηνα.σε dell οκ πολυ καλυτερα αλλα καμια σχεση τα 500-600.παντως παρε κατι καλο απο την αρχη παρα μετα να μην σου κανει και να το πουλας κοψοχρονιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.