Προς το περιεχόμενο

Seagate 320GB 2.5"-- 25 E

mgiorg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετα τους εκτυπωτες των multirama.

Ερχονται οι σκληροι δισκοι απ το plaisio.

Μεινετε συντονισμενοι για ακομη μεγαλυτερες προσφορες.

Δημοσ.

εγώ πάντως πριν κανα 2μηνο είχα παραλάβει samsung 1TB στα 35ευρώ απο "περιορισμένα τεμάχια"

και 500άρι (πριν κανα 4μηνο) seagate "recertified" με 25 κανονικότατα οπότε μάλλον εξαντλούνται.

Δημοσ.

Ισως είναι φάση που ενημερώνουν και καποιο άλλο τμήμα τους για τις παραγγελίες/ακυρώσεις, οπότε βαζουν εσένα Cc και το τμημα τους ως Bcc κλπ?

Δημοσ.

εγώ πάντως πριν κανα 2μηνο είχα παραλάβει samsung 1TB στα 35ευρώ απο "περιορισμένα τεμάχια"

και 500άρι (πριν κανα 4μηνο) seagate "recertified" με 25 κανονικότατα οπότε μάλλον εξαντλούνται.

Κανεις δεν αμφιβαλλει οτι μπορει να προλαβεις καποια ευκαιρια απλα το κακο ειναι οτι αυτο αποτελει την εξαιρεση και οχι τον κανονα. Και οταν γινεται κατι τετοιο σε ενα τοσο μεγαλο καταστημα οχι μια και δυο αλλα αρκετες φορες αρχιζει και γινεται κουραστικο.

Δηλαδη αν ειχαν 10 κομματια, ας τα εβαζαν σε ενα καλαθι σε καποια καταστηματα και οποιος προλαβει και ειναι εκει προλαβε, τι το βαζει και online?

Δημοσ.

Δηλαδη αν ειχαν 10 κομματια, ας τα εβαζαν σε ενα καλαθι σε καποια καταστηματα και οποιος προλαβει και ειναι εκει προλαβε, τι το βαζει και online?

Εγω πάλι δεν συμφωνώ με αυτό. Φυσικά να τα βάλει και online, ακόμη κι αν είναι ένα κομμάτι. Απλά να δηλώνουν ακριβή αριθμό διαθέσιμων κομματιών για να μην γίνεται το μπάχαλο που γίνεται.

Δημοσ.

Εγω πάλι δεν συμφωνώ με αυτό. Φυσικά να τα βάλει και online, ακόμη κι αν είναι ένα κομμάτι. Απλά να δηλώνουν ακριβή αριθμό διαθέσιμων κομματιών για να μην γίνεται το μπάχαλο που γίνεται.

Μα δεν καταλαβαινεις οτι σκοπος δεν ειναι η εξυπηρετηση του κοινου αλλα ο κραχτης?

Σε αυτη την λογικη λοιπον σε βαζει σε τσαμπα ταλαιπωρια.

Νομιζεις αν ηθελαν να το κανουν σωστα δεν θα μπορουσαν?

Δημοσ.

Μα δεν καταλαβαινεις οτι σκοπος δεν ειναι η εξυπηρετηση του κοινου αλλα ο κραχτης?

Σε αυτη την λογικη λοιπον σε βαζει σε τσαμπα ταλαιπωρια.

Νομιζεις αν ηθελαν να το κανουν σωστα δεν θα μπορουσαν?

ακριβώς!

και σκεφτεται ο χρηστης "πω πω τι ευκαιρία έχασααα...κατσε να μπαινω που κ που να βλεπω πρωτος τις ευκαιριες αυτες...".

Η συνεχεια εχει διαφορες παραλλαγες αλλα ο κραχτης "δούλεψε"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...