mgiorg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/SEAGATE-320GB-2-5-FREEAGENT-GO-SILVER-ST903203FGD2E1-RK.htm μάλλον λάθος......το ποστάρω γιατί την τελευταία φορά μου έφεραν κανονικότα έναν πεντακοσάρι στα 35 όπως έλεγε το site...
lakisss Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 προσπαθω να το παραγγειλω αλλα δεν μπαινει στο καλαθι!!!
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 οντως δεν μπαινει στο καλαθι...γκαντεμια.
Genatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Πλαισιακη Γλωσσα: Περιορισμένος αριθμός τεμαχίων! Ελληνικη Γλωσσα: Ανύπαρκτος αριθμός τεμαχίων!
tool1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Mετα τους εκτυπωτες των multirama. Ερχονται οι σκληροι δισκοι απ το plaisio. Μεινετε συντονισμενοι για ακομη μεγαλυτερες προσφορες.
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 χα τωρα το προιον εξαντλήθηκε και επίσημα
mgiorg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 και εγώ που προλαβά να παραγείλω ελαβά τώρα το e-mail ακύρωσης....
tsakirtas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εγώ πάντως πριν κανα 2μηνο είχα παραλάβει samsung 1TB στα 35ευρώ απο "περιορισμένα τεμάχια" και 500άρι (πριν κανα 4μηνο) seagate "recertified" με 25 κανονικότατα οπότε μάλλον εξαντλούνται.
mgiorg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ρε παιδιά μια ερώτηση...είναι φυσικό το hotmail να μου λέει οτι το e-mail ακύρωσης σταλθηκέ οχι μόνο στο δικό μoυ account αλλά και στο [email protected] ? http://tinypic.com/r/xmr0yd/7
scullyist Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ισως είναι φάση που ενημερώνουν και καποιο άλλο τμήμα τους για τις παραγγελίες/ακυρώσεις, οπότε βαζουν εσένα Cc και το τμημα τους ως Bcc κλπ?
Genatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εγώ πάντως πριν κανα 2μηνο είχα παραλάβει samsung 1TB στα 35ευρώ απο "περιορισμένα τεμάχια" και 500άρι (πριν κανα 4μηνο) seagate "recertified" με 25 κανονικότατα οπότε μάλλον εξαντλούνται. Κανεις δεν αμφιβαλλει οτι μπορει να προλαβεις καποια ευκαιρια απλα το κακο ειναι οτι αυτο αποτελει την εξαιρεση και οχι τον κανονα. Και οταν γινεται κατι τετοιο σε ενα τοσο μεγαλο καταστημα οχι μια και δυο αλλα αρκετες φορες αρχιζει και γινεται κουραστικο. Δηλαδη αν ειχαν 10 κομματια, ας τα εβαζαν σε ενα καλαθι σε καποια καταστηματα και οποιος προλαβει και ειναι εκει προλαβε, τι το βαζει και online?
mgiorg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 και εγώ αυτό σκεφτηκά αλλά το e-mail είναι gmail και όχι στον domain του plaisio..... P.S. : εφτιαξά και την Pic
scullyist Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δηλαδη αν ειχαν 10 κομματια, ας τα εβαζαν σε ενα καλαθι σε καποια καταστηματα και οποιος προλαβει και ειναι εκει προλαβε, τι το βαζει και online? Εγω πάλι δεν συμφωνώ με αυτό. Φυσικά να τα βάλει και online, ακόμη κι αν είναι ένα κομμάτι. Απλά να δηλώνουν ακριβή αριθμό διαθέσιμων κομματιών για να μην γίνεται το μπάχαλο που γίνεται.
Genatos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Εγω πάλι δεν συμφωνώ με αυτό. Φυσικά να τα βάλει και online, ακόμη κι αν είναι ένα κομμάτι. Απλά να δηλώνουν ακριβή αριθμό διαθέσιμων κομματιών για να μην γίνεται το μπάχαλο που γίνεται. Μα δεν καταλαβαινεις οτι σκοπος δεν ειναι η εξυπηρετηση του κοινου αλλα ο κραχτης? Σε αυτη την λογικη λοιπον σε βαζει σε τσαμπα ταλαιπωρια. Νομιζεις αν ηθελαν να το κανουν σωστα δεν θα μπορουσαν?
nek4d Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μα δεν καταλαβαινεις οτι σκοπος δεν ειναι η εξυπηρετηση του κοινου αλλα ο κραχτης? Σε αυτη την λογικη λοιπον σε βαζει σε τσαμπα ταλαιπωρια. Νομιζεις αν ηθελαν να το κανουν σωστα δεν θα μπορουσαν? ακριβώς! και σκεφτεται ο χρηστης "πω πω τι ευκαιρία έχασααα...κατσε να μπαινω που κ που να βλεπω πρωτος τις ευκαιριες αυτες...". Η συνεχεια εχει διαφορες παραλλαγες αλλα ο κραχτης "δούλεψε"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.