chris2barca Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Γεια σας και συγνώμη αν γράφω σε λάθος ενότητα... Έχω το acer aspire 5738G και θέλω να το συνδέσω με μια philips Philips 37PFL7605H 37''... Αν και τα 2 υποστηρίζουν hdmi δεν το έχω το καλώδιο και χρειάζομαι να το συνδέσω το βράδυ. Η Μόνη λύση είναι το καλώδιο που χρησιμοποιούμε για το pc (vga). Αλλά όταν το συνδέω δεν γίνεται τίποτα... Τι πρέπει να κάνω;
filip123go Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επιλέγεις από το pc να βγάζει την εικόνα σε εξωτερική οθόνη και έχεις επιλεγμένο το vga από την τηλεόραση..?
chris2barca Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Παιδιά τελικά τα κατάφερα... Δεν επέλεγα από την τηλεόραση την θύρα VGA αλλά πήγαινα να κάνω εγκατάσταση κλπ κλπ EDIT: Τι καλώδιο χρειάζομαι για να παίζει ο ήχος στη τηλεόραση και όχι στο λαπτοπ;
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αν το έχεις με vga καλώδιο στη tv θες ένα Mini jack τέτοιο Διαφορετικά αν έχεις έξοδο hdmi Από το pc Και η Tv δέχεται. Βάζεις ένα hdmi to hdmi Καλώδιο και τελείωσες
chris2barca Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και τα 2 έχουν hdmi θύρα, απλά εγώ δεν έχω καλώδιο Πάντως μια χαρά τον είδα τον ΠΑΟΚ (streaming) με εικόνα από την tv και ήχο από το laptop... Thank you
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.