Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέο PC

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλουμε νέο pc για δουλειες γραφείου.

Δηλαδή office internet archicad κτλ..

Έχουμε ψιλοκαταλήξει σε 2 από plaiso

http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Pegasus-M2300.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Siren-S300.htm

Και τα δυο έχουν την ίδια τιμή, απλά το πρώτο έχει i5 και 2GB Ram, ενώ το δεύτερο i3 και 2GB Ram

Προτείνετει κάποιο από τα δύο?

Δημοσ.

Ούτε το ένα ούτε το άλλο...

Πρόταση από εμένα μια και είπες πλαίσιο, αυτό και είσαι υπερκαλλυμένος. Αν πας και σε άλλο μαγαζί θα βγει αρκετά πιο κάτω

post-204649-0-75535500-1313684670_thumb.png

Δημοσ.

ερώτηση το archicad είναι μεγάλο μέρος της δουλειάς σου η απλά ένα μικρο κομμάτι;

αν είναι ένα μικρό κομμάτι τότε μείνε στην σύνθεση της καρμεν

αν είναι μεγάλο και κύριο μέρος της δουλειάς σου τότε μήπως να σκεφτούμε κάποια πρόταση

με quadro η firepro που είναι γρηγορότερες σε σχέση με τις παιχνιδιάρες για cad προγράμματα.

(προσοχή δεν λέω ότι δεν κάνουν οι κάρτες που είναι για games απλά είναι διαφορετικές οι χρήσεις τους)

πάντως ένα είναι σίγουρο μακρυά από τις έτοιμες λύσεις.

και πρόταση με ati firepro κοντά στα χρήματα που έδινες για τα έτοιμα συστήματα.

link

Δημοσ.

Link

Υπάρχει κάποια ένσταση γι αυτη τη σύνθεση?

(Δεν έχω βάλει μνήμες)

ναι η μητρική είναι am3 και όχι καινούρια am3+

επίσης επειδή είναι για γραφείο δεν έβαλες ψήκτρα και οποίος δουλεύει εκεί ετοιμάσου να του δίνεις κάτι για τον πονοκέφαλο

η μαμά ψήκτρα είναι καλή αλλά θορυβώδης.

green σκληρός δίσκος για λειτουργικό απαγορεύεται

και η κάρτα γραφικών είναι απλή προφανώς το archicad δεν είναι σοβαρό μέρος της δουλειάς σου

Δημοσ.

Το archicad αυτη τη στιγμη δεν θα το δουλεψω σχεδον καθολου. Απο κει και περα προτεινετε μου ram και σκληρο. Μη θωρυβωδης ψυκτρα που να χωραει στο κουτι?

Δημοσ.

Οι μητρικες sAM3+ δεν υποστηρίζουν πολλές ram. Και όσες υποστηρίζουν είναι πολύ ακριβές. Οπότε πάω για sAM3.

Για δείτε σύνθεση Link

Δημοσ.

Μια χαρά υποστηρίζει αρκετές μνήμες ram .

Γιατί δεν πας στην σύνθεση της καρμεν ;

Βρες μου αν θελεις μητρικη sam3+ που να υοοστηριζει τοσο φθηνες μνημες. (Plaisio) Τη συνθεση της καρμεν δεν την προτιμω γιατι παω για phenom x4 αλλα και δεν γνωριζω τιποτα για μητρικες μαρκας που προτηνει. Επισηςδεν εχει γραφικων

Δημοσ.

Γραφικά έχει ο επεξεργαστής... Η μητρική υποστηρίζει έως 16GB ram. Για χρήση γραφείου που λες πάνω απο 4 άντε 8 δεν θες...

Δημοσ.

Οι ιστοσελίδες των εταιριών δυστυχώς άλλα είναι και αυτονόητο ότι δεν μπορούν να έχουν δοκιμάσει όλες της μνήμες ram που υπάρχουν στην αγορά για μια συγκεκριμένη μητρική .

Εάν με τα χαρακτηριστικά είσαι οκ τότε δεν έχεις πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...