L-Griever Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά..Συγνώμη αλλά δεν ήξερα που να το βάλω.Θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω βιβλία BradyGames ή άλλα για τα παιχνίδια; Official Game Guide.. Κανένας παιδιά δεν απαντάει; Καλά όπως το περίμενα δεν με βοήθησε κανένας..
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Την πιθανότητα να μην ξέρει κανένας την έλαβες υπόψη;
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Στο amazon.co.uk και στο play.com θα βρεις. Κατά καιρούς έχω βρει οδηγούς της bradygames και στον Παπασωτηρίου. Εξαιρετικά περιορισμένους και αφορούν "μεγάλους" τίτλους όπως το world of warcraft παραδείγματος χάριν. Κάποιοι οδηγοί διατίθενται και από την ψηφιακή πλατφόρμα του steam.
L-Griever Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Το ξέρω αρχάγελλε.Chill σε ευχαριστώ και πάλι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αγοράσω από το amazon ή play.com γιατί δεν έχω λογαριασμό και επίσης δεν είμαι ενήλικας ώστε να μπορέσω να αγοράσω..Βασικά θα ήθελα να πάρω βιβλίο του Final Fantasy..
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δες τότε εδώ και κάνε και ένα αντίστοιχο search στο eshop των public. Ίσως να είσαι τυχερός και να υπάρχει αυτό που θέλεις.
L-Griever Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αχ φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Τελικά βρήκα αυτό που ήθελα και τα ζήτησα!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
L-Griever Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά έκανα λάθος στο προηγούμενο μήνυμα..Μήπως ξέρετε κανένα άλλο εκτός εξωτερικού ή εξωτερικό με κάποιο μαγαζί που να δέχεται paysafecard?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα